Red Bull Racing
- Lady
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
Izgleda da se ipak radi o Renaultu....
Horner: Renault je priznao da smo bili u pravu šta se tiče njihovih grešaka, a sada nastavljamo mi sa razvojem
p.s. Formula Passion više neda copy/paste članka niti naslova....šteta.....
Horner: Renault je priznao da smo bili u pravu šta se tiče njihovih grešaka, a sada nastavljamo mi sa razvojem

- fap
- Baniran
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: mclaren
Procitao sam da je Berni izjavio da je FOM trebao od Renaulta da kupuje motore i da te iste motore proda RBu,ali kako Berni kaze RB i Renault su se dogovorili direktno tako da FOM nece posredovati.
Tako da se ipak radi o Renaultu ono vezano za Denisa je bila provokacija neuspela
Tako da se ipak radi o Renaultu ono vezano za Denisa je bila provokacija neuspela
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
- Lady
- GP3
Meni je pala još jedna suluda ideja na pamet..... a to je da će sljedeće godine Red Bull imat Renaultov motor, čisto privremeno da opstaju, a onda od 2017 Hondin. Ako je istina da je Ron Dennis stavio veto na Red Bulll, možda su Honda i Red Bull sklopili dogovor za 2017 i to u punoj suradnji.....
Na temi VN Abu Dhabija, kolega hattrick je stavio u zadnjem postu link od BBC Forum i tamo su i Horner, Jordan i Coulthard rekli par jako interesantnih stvari.
Na temi VN Abu Dhabija, kolega hattrick je stavio u zadnjem postu link od BBC Forum i tamo su i Horner, Jordan i Coulthard rekli par jako interesantnih stvari.

- fap
- Baniran
Sto se tice Honde malo mi je neverovatno da je Ron Denis lose obavesten i da bi mu Honda radila iza ledja
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Možda je to samo predstava za javnost, dok se pod stolom dogovaraju naknade.fap je napisao/la:Sto se tice Honde malo mi je neverovatno da je Ron Denis lose obavesten i da bi mu Honda radila iza ledja

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Nagađanja su od strane medija kako RB potpisuje ugovor sa Renaultom, no pošto su zahlađeni odnosi između RB-a i Renaulta, bit će rebrendirana mašina Nissan. Nissan je član Renault grupe, i povezan je sa svojom sestrinskom firmom Infiniti direktno sa RB-om. Ono što je Horner imputirao 'kako se to neće svidjeti Ronu' moglo bi biti ta suradnja sa Japancima (no ne u ovom slučaju Hondom). Ima jedan tekst koji govori o tome:
Red Bull to run Nissan branded engines in 2016?
Edit..
No zaboravio sam da je Tag nedavno prešao u RB, a to je McLarenovo nasljedstvo, oni bi mogli imati suradnju sa RB-om koja bi tehnološki utjecala na nov agregat. Tko će ga znat što RB sve stavlja u svoj čobanac, u svakom slučaju se nadam da će biti ukusno.
Red Bull to run Nissan branded engines in 2016?
Edit..
No zaboravio sam da je Tag nedavno prešao u RB, a to je McLarenovo nasljedstvo, oni bi mogli imati suradnju sa RB-om koja bi tehnološki utjecala na nov agregat. Tko će ga znat što RB sve stavlja u svoj čobanac, u svakom slučaju se nadam da će biti ukusno.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
Ne znam zašto odmah nisu dopustili Red Bullu da se uključi u razvoj. Pa neće im napraviti ništa loše. I njima je u interesu da naprave što bolji motor. Ali ne, ovi su trebali sjebati 2 godine da bi onda priznali da nemaju pojmaLady je napisao/la:Izgleda da se ipak radi o Renaultu....

- fap
- Baniran
Da li neko stvarno misli da RB moze da pravi motore.Pa jedan Renault,Honda koji su giganti o Ferrariju iza koga stoji Fiat da i ne govorim i svi oni se muce da naprave dobar motor a RB ce kao da dodje i da ih uci kako se prave motori mislim stvarno
Ili mozda ovi iz RBa misle da ce da naprave neku kosilicu ali ce da joj sipaju Red Bull energi drink pa ce da polete

Ili mozda ovi iz RBa misle da ce da naprave neku kosilicu ali ce da joj sipaju Red Bull energi drink pa ce da polete
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Imaju oni više od same proizvodnje pića. Recimo karting prvenstvo za klince, air race prvenstvo...
I ovo:
[ link do slike ]
I ovo:
[ link do slike ]

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
Samo se ti udaraj...fap je napisao/la:Da li neko stvarno misli da RB moze da pravi motore.Pa jedan Renault,Honda koji su giganti o Ferrariju iza koga stoji Fiat da i ne govorim i svi oni se muce da naprave dobar motor a RB ce kao da dodje i da ih uci kako se prave motori mislim stvarno![]()
Ovdje nije sve do motora. Power Unit je nešto sasvim novo za tradicionalne proizvođaće motora. A Red Bull, kao što je već mnogo puta pisano, ima puno više iskustva sa ovim dodatnim električnim dijelovima. A za sam motor imaju Illena, koji će odraditi bolji posao nego bilo ko u Renaultu.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Uglavnom.. matične firme tipa Renault, Mercedes, i ostali proizvođači auta uglavnom nemaju puno veze sa proizvodnim i konstrukcijskim dijelom gdje se proizvodi sportski agregat. To su specijalizirane projektantske tvornice, ili sestrinska odjeljenja, puno manjeg obujma i specijalnije forme. Recimo.. postoje firme koje se bave samo tim poslom, tipa Advanced Engine Research (AER) koji bi radio zajedno sa Ilmurom za RB, ili recimo Austrijski AVL koji je uvelike pomogao jednom gigantu tipa Ferrari, a prije toga bio velika potpora RB-Renaultu kako bi dobili ona napredna mapiranja agregata. To sve u svemu nema nikakve veze sa štancerajom i produkcijom koja ima vremena za planiranje, konstruiranje i naposljedku izradu industrijske trake za štancanje auta za raju. Ovo je za njih NASA, uostalom dosta njih radi iz NASA-e ili su barem imali iskustva na tako velikim projektima sa najmodernijim materijalima i tehnologijama, mi ne dobivamo ništa slično toj kvaliteti na cestu, barem ne van segmenta Ultra-Car-a. Zbog toga je cijeli taj sport toliko skup. Inžinjering se u svemu ne razlikuje toliko od bilo kojeg drugog, al' su puno veći pritisci, očekivanja, rokovi, rizici ulaganja i ostalo što otežava jednom inžinjerskom timu... zbog toga je sve maksimalno specijalizirano.

- MrDoomroom
- Formula 1
Taj proizvodac pica financira ili u bilo kojem drugom obliku je prisutan gotovo u 99,9% sportova i kojekakvih ludih projekata. Naravno da nisu tvornica PU ali zato ce dovesti najbolje ljude.fap je napisao/la:Pa ako su proizvodjaci pica isto sto i proizvodjaci automobila onda ok
Intervenirali su 2014. nakon katastrofalnih testiranja.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Tko bi rekao da će tvornica ručnih satova raditi agregate za tvornicu pića.. koja radi bolid 'koji ti daje krila'. 

THE IRONY OF RED BULL’S NEW TAG HEUER ENGINE BRAND
..znači u četvrtak ili petak objava,.

THE IRONY OF RED BULL’S NEW TAG HEUER ENGINE BRAND
..znači u četvrtak ili petak objava,.

- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Danas su stavili još jednu sliku kojom još više potvrđuju ove glasine, ako ih tako možemo nazvati
Objava koju su stavili malo prije na društvenim mrežama

Inače, tag Heureov sat navodno nikad ne kasni; nadam se da ni ova PJ neće
Objava koju su stavili malo prije na društvenim mrežama

Inače, tag Heureov sat navodno nikad ne kasni; nadam se da ni ova PJ neće

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- fap
- Baniran
E s ovim motorom su bas nasekirali Rona Denisa.Mada je i Renault dobro proso bar su se zastitili da ovi vise ne se.u po njima
- fap
- Baniran
Evo i izjave Gosn Marka iz RBa
“Imat ćemo Renaultove pogonske jedinice koje su na istoj razini kao i one u tvorničkoj momčadi. Mario Illien će sa svojom Ilmor kompanijom surađivati s Renaultom kao konzultant kako bi pomogao s razvojem, i to u Renaultovo ime u Viry-Chatillonu.”
“Imat ćemo Renaultove pogonske jedinice koje su na istoj razini kao i one u tvorničkoj momčadi. Mario Illien će sa svojom Ilmor kompanijom surađivati s Renaultom kao konzultant kako bi pomogao s razvojem, i to u Renaultovo ime u Viry-Chatillonu.”