Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Jokara :rofl:

slika

slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Pogledao sam sinoc cijelu izmedju Bostona i Miami i mogu samo reci da ce serija biti vrh, kakva utakmica je to bila. Dragic majstor kosarke koja lakoca igranja i kad je se lomilo tu je bio kao i Butler, Bam je prodao bar 3,4 lopte u utakmici ali onda potez sezone i banana Tatumu koji je bio najbolji u Bostonu uz Smarta.
Iskreno za Clipperse sam navijao samo zato da Jezerasi imaju sto tezi zadatak u finalu a ovako neznam Denver je namučio već dvije ekipe zasto ne i trecu :gandalf:
Jedini Leonard sto valja u toj ekipi a ovo ostalo zali Boze kosarke, napravio je gadnu gresku sto je dosao u cliperse, jer bi s Torontom sigurno igrao jos jedno veliko finale a ovako go home :trep:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Kawhi se izbacio iz ikakvog razgovora za trenutno najboljeg. Od PG se ovo i očekivalo, u svakom slučaju meni drago :pivo:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: #93, #33
Wehrlein94 je napisao/la: 14.09.2020., 11:40 Ne mogu vjerovati da je Jokić tolika enigma svima u ligi.
Pa Garnett ili Rodman bi ga strpali u mali džep i Jokara bi se vratio odakle je došao i još bi molio da može igrat u Megi sad na jesen ABA ligu.
A dobit će ipak Clippersi,Kawhi će potegnut, moraju ovo proći.
This aged well.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Frantic je napisao/la: 16.09.2020., 06:35 Očekujem neki post kolege @Pascala
Clippersi u zadnje dvije tekme u drugom poluvremenu postigli po 35 i 33 poena :chill:
Svaka čast, dvaput se vratiti sa ruba ispadanja.
Mogli bi Nuggetsi biti prva ekipa koja se u dvije uzastopne serije vratila nakon 3:1
:klanjam:
Odlazak u veliko finale me uopšte ne bi iznenadio.

Miami :klanjam:
Mogao bi istok otići na 7 tekmi.
Dakle, Denver jeste prva ekipa koja je u dvije uzastopne PO serije nadoknadila zaostatak od 3:1. :klanjam:
Pored Murraya, i Jokara je bio prava enigma.
Trebala bi Mega razmisliti da ga angažuje za predstojeću sezonu ABA lige. :chill:

Rivers je smiješan trener :facepalm:
Kawhi, George i Lou, pojedinačno 6-22, 4-16 i 3-11 (ukupno 13-49 :shock: ).
Naškodilo im previše load managementa.
Nije to Beverly mogao nadomjestiti sa svojih 11 poena :chill:

Butler je oduvijek bio jak u clutch trenucima.
Čisto da potvrdim sam sebi, nema "silazne" putanje kada igrač drži loptu u ruci pokušavajući da zakuca.
OK, ne može je ni biti, jer lopta nije izašla iz ruku onog ko napada (šuta) na koš.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
@frantic, nisam ti ja Clippers fan ,ono... PG13 očito ne vrijedi ništa u playoffu, nije čudo da je Westbrook s njim ispao prvu rundu od Portlanda, sad eto, Kawhi ispada od Denvera.. ajde neka..
Neka Denver ide u finale, nemam ništa protiv...

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Jokic nije enigma lik jednostavno ima dobar pregled situacije napada kad ima loptu i brza reakcija u tim trenucima što treba napraviti. Dobro ide mu na ruku što je opasan iz svih situacija, a i igrači znaju gdje trebaju biti kad on ima loptu i krenuti ka košu. Baš mi je drago što tih igrača koji nisu roboti na terenu.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Jokic je bas nesto sto ova NBA bas i nema..
Covjek od ca 120 kila i ca 215 cm koji moze pogodit kos di god ga ostavis.. Ne boji se lopte.. Ekipa zna di ce i sta ce kad ima loptu..
A i trica mu je negdje u rangu Hardenove :zubo:
Sve su sto Clippersi nisu.. Momcad..
@Har Kl
Nekad je takvo navijanje sve sto ostane :zubo:
@Frantic
Ma samo kontra Lakersa pa makar i za Celticse navijo...
Miami me ugodno iznenadio u PO.. Nadam se da idu u finale.. 4:2
Fino Alla Fine

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Gledao sam dosta puta i tokom regularnog dijela sezone da se Denver vraća iz velikog minusa u zadnjoj četvrtini. Ili ako su u egalu, da odu u veliki plus. Stvarno imaju nešto posebno u zadnjoj četvrtini.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Nesto kao sta su Warriorsi imali "svoju" trecu cetvrtinu , Denver ima cevrtu :D
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Miami se ne šali.
Baš su se začešljali na titulu.
Možda im godi klima i blizina kuće..... :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Mislim da bi bila zanimljiva prica da Miami izbije titulu velikim Lakersima. Da Miami izbiju titulu Lebronu , bas ekipa s kojom je Lebron dominirao :D
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 18.09.2020., 09:14 Mislim da bi bila zanimljiva prica da Miami izbije titulu velikim Lakersima. Da Miami izbiju titulu Lebronu , bas ekipa s kojom je Lebron dominirao :D
Čekaj malo, nisu se Lakersi pretplatili na finale :mrgreen:
Nije ni Miami još uvijek u finalu.
Mada su u veeeeelikoj rezultatskoj i psihološkoj prednosti.
Sinoć svađa i galama u svlačionici Bostona, Smart je prednjačio u tome.

Da budem iskren, ako bi Lakersi prošli u finale i ako bi izgubili u finalu, koliko god bi mi bilo žao zbog poraza, više bi volio da izgube od Miamija nego od Bostona (što li :zubo: ).
Jbga, da se "dušmani" ne naslađuju (vjerujem da bi i navijači Bostona, ako već mora biti poraz, više voljeli vidjeti kako kako neko drugi, a ne Lakersi, dobijaju Boston u finalu). :chill:

Nadam se da se neće desiti ništa od toga i da će Lakersi uspjeti upisati još 8 pobjeda.
Bez toga nema titule. Simple as that. :gandalf:
Vidjećemo :kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Frantic je napisao/la: 18.09.2020., 09:53
AlkY je napisao/la: 18.09.2020., 09:14 Mislim da bi bila zanimljiva prica da Miami izbije titulu velikim Lakersima. Da Miami izbiju titulu Lebronu , bas ekipa s kojom je Lebron dominirao :D
Čekaj malo, nisu se Lakersi pretplatili na finale :mrgreen:
Nije ni Miami još uvijek u finalu.
Mada su u veeeeelikoj rezultatskoj i psihološkoj prednosti.
Sinoć svađa i galama u svlačionici Bostona, Smart je prednjačio u tome.

Da budem iskren, ako bi Lakersi prošli u finale i ako bi izgubili u finalu, koliko god bi mi bilo žao zbog poraza, više bi volio da izgube od Miamija nego od Bostona (što li :zubo: ).
Jbga, da se "dušmani" ne naslađuju (vjerujem da bi i navijači Bostona, ako već mora biti poraz, više voljeli vidjeti kako kako neko drugi, a ne Lakersi, dobijaju Boston u finalu). :chill:

Nadam se da se neće desiti ništa od toga i da će Lakersi uspjeti upisati još 8 pobjeda.
Bez toga nema titule. Simple as that. :gandalf:
Vidjećemo :kokice:
Pa mislim da bi nas "dušmani" napadali i da izbugimo od momčadi Pata Rileya.
M.B.: Ferrari nije u krizi

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ono kad Denver smanji zaostatak sa -23 na -17 na nekih 10min do kraja, pa Hegel mora da traži time out :mrgreen:
4 i nešto minute do kraja treće četvrtine, Lakersi na +17 (do tada najveća prednost koju su imali). Edin i Kole: E, ovo je kritičan moment utakmice!! :rofl:
Ali ovaj put Denver nije okrenuo tekmu (iako su pogodili naredni napad, pa se odbeanili, pa imali napad za smanjenje za -13).
Lakersi dobri u odbrani, pa u tranziciji.
Joker pomalo rezervisan, opterećen faulovima.
Na kraju u garbage timeu, Denver utrpao par trica, pa završeno "samo" +12 za LA.

BTW, Grk opet MVP..... :misli:
Mislim ono, kad gledaš statistiku i učinak Bucksa u regularnoj sezoni, jbga, ipak izgleda da ke tako.... :neznam:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
Navija za: Alonso & Lorenzo
Gledao sam utakmicu dok sudije nisu stupile na scenu a onda u krevet lagano, izgleda da LeBron mora osvojit titulu, druge nema :gandalf:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Wehrlein94
GP3
GP3
Ako Miami dobije u finalu Lakerse kao što ekipa tu priča, znate što možete očekivati od LeBrona ubrzo.. "nosi opet svoje talente na Floridu " hehe

AlkY
Formula 1
Formula 1
Lebron je jako ljut sta nije dobio MVP. nagradu Tj , kaze da je ljut sta je od 101 glasa dobio samo 16 za prvo mjesto.

Gdje je ona stara da individualne nagrade nisu bitne nego timske ? :rofl:
slikaslika slika

Wehrlein94
GP3
GP3
Pa falit će mu u CV-u jednog dana kada se budu radile usporedbe tko je veći od koga itd..
Fali mu pokoja MVP nagrada, naravno da je očekivao da će dobiti ove sezone a ne ovi stat padderi tipa Harden i Giannis, te Westbrick .

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
AlkY je napisao/la: 19.09.2020., 19:33 Lebron je jako ljut sta nije dobio MVP. nagradu Tj , kaze da je ljut sta je od 101 glasa dobio samo 16 za prvo mjesto.

Gdje je ona stara da individualne nagrade nisu bitne nego timske ? :rofl:
Kako je Hunt reko Laudi "You know, Niki, every once and a while, it does help if people like you"

I tih 16 sto je dobio mu je puno :zubo:
Bilo je i boljih kontendera

Za boldano :klanjam:
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡