Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ide u šoping, traži wc papir, na wc papiru piše super soft, traži jel ima medium da duže traje.
Hitna vozi ispred njega, prati ih, misli da je safety car.
Ide kupiti auto. Gleda Honde, izbjegava ih kao smrt, viče po salonu, GP2...GP2 engine.

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Ovo za komentar godinesenna66 je napisao/la: 15.08.2018., 15:55 Ide u šoping, traži wc papir, na wc papiru piše super soft, traži jel ima medium da duže traje.
Ide kupiti auto. Gleda Honde, izbjegava ih kao smrt, viče po salonu, GP2...GP2 engine.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Dobarrrrsenna66 je napisao/la: 15.08.2018., 15:55 Ide u šoping, traži wc papir, na wc papiru piše super soft, traži jel ima medium da duže traje.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
*pročita novu kolumnu o Alonsu na f1pulsu*

*vrati se na portal/forum nakon par sati*

*ja trenutno*

*vrati se na portal/forum nakon par sati*

*ja trenutno*

Sisu (fin.)
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Nadam se da će minusi konačno otići u prošlost, nakon ovih incidenata.
Prijedlog za redakciju: Uvedite nagradu za aktivnost na portalu.
Npr. za svaki komentar korisnik (ili malo strožije da se izbjegnu spamovi) dobija određeni broj poena. Nakon što korisnik skupi veći broj poena ima pravo da besplatno "pozlati" komentar.
Mislim da sam tako nešto slično vidio da postoji na redditu.
Npr. za svaki komentar korisnik (ili malo strožije da se izbjegnu spamovi) dobija određeni broj poena. Nakon što korisnik skupi veći broj poena ima pravo da besplatno "pozlati" komentar.
- pigmalion
- Formula 1
Ma daj, čovječe...... miješate kruške i jabuke. Miješate ljude koji poštivaju f1puls i ljude koji ne poštivaju f1puls. I ne samo f1puls, nego općenito..... nemaju respekta prema nikome.
Pa valjda se vidi koja F1 ekipa je ovdje konstantna i normalna - oni koji se žele raspravljati, čitati, dogovarati, pregovarati - poštivati se međusobno i družiti se.
Ne može se sve kazniti da nemaju pravo na + / - komentare, na pisanje postova na forumu,.......
Pa valjda se vidi koja F1 ekipa je ovdje konstantna i normalna - oni koji se žele raspravljati, čitati, dogovarati, pregovarati - poštivati se međusobno i družiti se.
Ne može se sve kazniti da nemaju pravo na + / - komentare, na pisanje postova na forumu,.......
.....biti po svome,.....

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
@Har Kl super mi je ideja.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Nema plus i minus do daljnjeg. Kad se našla neiživljena budala koja je to zloupotrebljavala - onda imam izbor maknuti to ili provesti par sati programirajuci da ograničim jedan glas po accountu.
Za ovo drugo treba vremena i volje, a trenutno imam drugih stvari koje su mi veći prioritet od toga da saniram štetu nekog balavca.
Za ovo drugo treba vremena i volje, a trenutno imam drugih stvari koje su mi veći prioritet od toga da saniram štetu nekog balavca.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Opasno je raditi bilo kakav sustav evaluacije na ovako podijeljenom portalu nerijetko visokih tenzija. Zamisli nereda ako neki Ferrarist dobije par zlatnih, pa išli bi u Phoenix zapaliti nam servere.Har Kl je napisao/la: 17.08.2018., 13:58 Nadam se da će minusi konačno otići u prošlost, nakon ovih incidenata.

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ja ne kužim potrebu za bilo kakvim evaluacijama, te mislim da su ti +/- totalno nepotrebna stvar. Ovo sa zlatnim komentarom mi je super.. hoćeš pozlatit i i istaknuti komentar plati i učini dobro djelo na dve strane. Minusi i plusevi su mi uvjek bili kontraproduktivni i potiču pasivnu na komentarima, barem mi se čini tako. Ovaj način bez tih gluposti evaluacije komentara stavlja svaki komentar u isti položaj te on kao takav govori dovoljno za sebe, i to mi se sviđa.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Ne znam ja bi volio vidjeti da li netko cijeni moj komentar...
Ali svjestan sam da je ovaj plus minus sistem lagano besmislen.
Uostalom najprestižnije nagrade na svijetu dodjeljuje žiri, a ne raja glasanjem.
Uostalom najprestižnije nagrade na svijetu dodjeljuje žiri, a ne raja glasanjem.
-
kikijv97
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mrzim Ferrari
Ne vrijedjati clanove.... neces moci kometiratiavetma je napisao/la: 17.08.2018., 14:16 Nema plus i minus do daljnjeg. Kad se našla neiživljena budala koja je to zloupotrebljavala - onda imam izbor maknuti to ili provesti par sati programirajuci da ograničim jedan glas po accountu.

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
@wapi, ja cijenim tvoj komentar.. znači definitivno ti nisu potrebni +/-wapi je napisao/la: 17.08.2018., 15:25 Ne znam ja bi volio vidjeti da li netko cijeni moj komentar...

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- pigmalion
- Formula 1
Ops, opa.avetma je napisao/la: 17.08.2018., 14:16 Nema plus i minus do daljnjeg. Kad se našla neiživljena budala koja je to zloupotrebljavala - onda imam izbor maknuti to ili provesti par sati programirajuci da ograničim jedan glas po accountu.
Ovo je vrijeđanje članova f1puls ekipe..... generaliziranje. Ti ne možeš znati, tko je to,..... ali s ovom izjavom ostale trpaš u isti koš sa likom koji je tukao po minusima; jučer.
.....biti po svome,.....

-
wapi Verified
- GP3
hattrick je napisao/la: 17.08.2018., 16:04@wapi, ja cijenim tvoj komentar.. znači definitivno ti nisu potrebni +/-wapi je napisao/la: 17.08.2018., 15:25 Ne znam ja bi volio vidjeti da li netko cijeni moj komentar...
Uostalom najprestižnije nagrade na svijetu dodjeljuje žiri, a ne raja glasanjem.![]()
![]()

-
wapi Verified
- GP3
Kako se izjavom u kojoj je objekt u jednini generalizira na cijelu publiku f1puls?pigmalion je napisao/la: 17.08.2018., 16:10Ops, opa.avetma je napisao/la: 17.08.2018., 14:16 Nema plus i minus do daljnjeg. Kad se našla neiživljena budala koja je to zloupotrebljavala - onda imam izbor maknuti to ili provesti par sati programirajuci da ograničim jedan glas po accountu.
Ovo je vrijeđanje članova f1puls ekipe..... generaliziranje. Ti ne možeš znati, tko je to,..... ali s ovom izjavom ostale trpaš u isti koš sa likom koji je tukao po minusima; jučer.
- pigmalion
- Formula 1
Zato što od nekoliko tisuća članova na f1puls, proziva se jedna budala. Teoretski, to može biti bilo tko od tisuće članova..... a to znači: množina. OK? Teoretski, prozvani su svi,.......wapi je napisao/la: 17.08.2018., 16:57Kako se izjavom u kojoj je objekt u jednini generalizira na cijelu publiku f1puls?pigmalion je napisao/la: 17.08.2018., 16:10Ops, opa.avetma je napisao/la: 17.08.2018., 14:16 Nema plus i minus do daljnjeg. Kad se našla neiživljena budala koja je to zloupotrebljavala - onda imam izbor maknuti to ili provesti par sati programirajuci da ograničim jedan glas po accountu.
.....biti po svome,.....

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Tako je, kad kažeš da neka budaletina na stadionu viče uvrede, zapravo si uvrijedio sve one koji gledaju utakmicu. Jer logikapigmalion je napisao/la: 17.08.2018., 17:01 Zato što od nekoliko tisuća članova na f1puls, proziva se jedna budala. Teoretski, to može biti bilo tko od tisuće članova..... a to znači: množina. OK? Teoretski, prozvani su svi,.......

Odustani, molim te, postalo je smiješno.