General tema
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Nemas bas nista za izgubit ako odes u postaju u ponedjeljak posto mislim da samo u postaji koja vodi nalog mozes pisat pirgovor
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Postaja radi 0-24 bio radni dan ili neradni/praznik. Možeš u 3 ujutro na bilo koji dan podnesti žalbu kod šefa smjene policijske postaje na komadu običnog praznog papira, rukom pisano uz pečat koji dobiješ. Naravno u onu postaju koja ti je pisala kaznu.BatteryVolttas je napisao/la: 21.12.2024., 17:01 Bok ekipo.. ne znam gdje bi koga pitao..ovako, telefonirao sam u vožnji ,policija zaustavila, napisala kaznu, nisam platio, došao prekršajni nalog.. i sad piše imam 8 dana za žalbu...
Neradni dani subota i nedjelja,dal se to broji u tih 8 dana ili se to odnosi samo na 8 radnih dana policijske postaje... Postaja radi ponedjeljak-petak ?
Nažalost baš danas mi je 8.dan.. smijem li žalbu ili prigovor predati u ponedjeljak ?
Imaš 8 dana da platiš 2/3 iznosa kazne plus troškovi obaveznog prekšajnog naloga ili da u tom roku uložiš žalbu. U tvom slučaju ponedjeljak jer je to prvi radni dan.
Dobio si onu novčanu kaznu za platiti u roku 3 dana pa nisi platio ili si poricao prekršaj pred njima pa su ti obavezni prekršajni nalog odmah uručili na licu mjesta?

- BatteryVolttas
- Karting
- S nama već: 1 god 7 mj
- Navija za: Fisichellu
Dobio sam odmah uplatnicu da ali nisam platio i onda mi je došao prekršajni nalog..
Ma nisam siguran da mogu doći u 3 ujutro podnesti prigovor.. a svakako ću doći u ponedjeljak sa prigovorom i predat pisani prigovor ..
Valjda će prihvatiti
Ma nisam siguran da mogu doći u 3 ujutro podnesti prigovor.. a svakako ću doći u ponedjeljak sa prigovorom i predat pisani prigovor ..
Valjda će prihvatiti
- senna66 Verified
- Formula 1
Možeš.BatteryVolttas je napisao/la: 22.12.2024., 09:22
Ma nisam siguran da mogu doći u 3 ujutro podnesti prigovor..
Iako s time nećeš ništa postići. Prvo ti je bila prilika platiti pola u 3 dana. Nekada se priznaje i plaćanje van tog roka, npr. 4 dan.
Nisi platio u roku, a sada si imao i zadnju šansu na nalogu za 2/3 te kazne.
Prijateljski dobronamjerni savjet je da u ponedjeljak platiš dvije trećine plus trošak naloga 13 eura jer ti žalba neće nikako proći, a nakon pravomoćnosti ćeš vjerojatno morati platiti 130 eura plus 13.
Ako te nekim čudom saslušaju na sudu i smanje opet ćeš proći lošije. Npr. da ti stave i 65 eura(što logično neće) opet imas 13 eura troškova i nepotrebne komplikacije plus put do suda.
Sretno.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ne vidim na osnovu cega moze proc zalba i prigovor ali sretno.senna66 je napisao/la: 22.12.2024., 10:31Možeš.BatteryVolttas je napisao/la: 22.12.2024., 09:22
Ma nisam siguran da mogu doći u 3 ujutro podnesti prigovor..
Prijateljski dobronamjerni savjet je da u ponedjeljak platiš dvije trećine plus trošak naloga 13 eura jer ti žalba neće nikako proći, a nakon pravomoćnosti ćeš vjerojatno morati platiti 130 eura plus 13.
Sretno.
Meni kolega prije tri mieseca platio 700 € za mob u voznji. Mislim da nece vise nikad.
Good luck rekli bi
Fino Alla Fine
- BatteryVolttas
- Karting
- S nama već: 1 god 7 mj
- Navija za: Fisichellu
Sutra ću vidjeti na čemu sam,da... Mislio sam da se računa 8 radnih dana.. jer imao sam dvostruki vikend, dakle subota i nedjelja 2 puta ...
Ako mi kažu u policiji da ne vrijedi žalba onda ću platit te 2/3 kazne plus tih nekih 13 eura za postupak,da...
Ako mi kažu u policiji da ne vrijedi žalba onda ću platit te 2/3 kazne plus tih nekih 13 eura za postupak,da...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Obicno je do linkova u komentaruKoKe je napisao/la: 18.05.2025., 00:02 Je li ovo s "restrikcijama" za cekanje odobravanja posta, poruka i sl. inace tako ili? Malo je iritantno.
Fino Alla Fine
-
Zbagy
- Karting
- S nama već: 3 mj
- Navija za: kaos u 1. zavoju
Mislim da je to samo na prvim postovima kad se pridruzis forumu. Poslije ide bez odobravanja.KoKe je napisao/la: 18.05.2025., 00:02 Je li ovo s "restrikcijama" za cekanje odobravanja posta, poruka i sl. inace tako ili? Malo je iritantno.
-
KoKe
- Karting
- S nama već:
- Navija za: Verstappen
Ocito. "Otkljucalo" se s onim postom.
-
majic13
- Karting
- S nama već: 6 god 10 mj
- senna66 Verified
- Formula 1
Vratit će se dosta starih fanova.F12000 je napisao/la: 05.06.2025., 13:19 F1 se vraća u Hrvatsku na televiziji s nacionalnom koncesijom, velika stvar za popularizaciju Formule u našoj zemlji![]()
Npr. moj stari uvijek ima neku volju, ali ako ja nisam doma nema tko spojiti laptop na tv