Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
wapi je napisao/la: 03.11.2020., 14:43 Pa nije ubijen niti jedan crnac.
Nisi upučen. Barem jedna od osoba ubijenih u Francuskoj je tamnoputa. Simone Barreto Silva.
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Nek si uzme sve te imigrante kad nosi natpis da je to dobra stvar. Valjda misli na prije xy godina kad su mu preci kao robovi došli iz Afričkih kolonija u Englesku pa robovali dok nisu dobili prava. Stvarno je tip neinteligentan. Jel toliko teško držati se onoga u čemu si odličan?
"What a little star." May 26, 2012.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Malo teže s obzirom da su mu preci sa Kariba. Ipak treba ta majica vidi se.
slika

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Dani je napisao/la: 03.11.2020., 16:50
wapi je napisao/la: 03.11.2020., 14:43 Pa nije ubijen niti jedan crnac.
Nisi upučen. Barem jedna od osoba ubijenih u Francuskoj je tamnoputa. Simone Barreto Silva.
Mislio sam da se radi o Beču.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Har Kl je napisao/la: 03.11.2020., 08:59
Pastor je napisao/la: 03.11.2020., 07:31 Na službenoj grafici je pisalo 27+

Hamilton je izašao možda nekih 4, 5 sekundi ispred, ali je nakon par krivina Bottas bio samo 1,8 iza. Zbog zagrijanih guma. Bez VSC-a bi definitivno bio iza. A sve i da izađe odmah pored, ili u sekundu, i sa regularnim ulaskom u boks bi imao problem nezagrijanih guma...
Možda bi on nabio još prednosti da nije bilo VSC-a, a možda bi mu i Bottas počeo skidati, jer su u Hamiltona gume bile sve gore...

Evo i malo službenih podataka:
https://www.formula1.com/en/results.htm ... mmary.html
Nijedan boks nije trajao ispod 29 sekundi, čak ni Red Bullovi sa ispod 2 sekunde zaustavljanja... Hamilton je imao zaustavljanje čini mi se od 3,4 sekunde.
Pastor ta vremena su vremena koje vozači izgube vozeći se kroz boxove.
1883 je napisao/la: 02.11.2020., 10:14 Na to vrijeme od cca 30 sec odbijes ono vrijeme koje bolidi provedu u punoj brzini od pit entrija do pit exita...
Relevantan je team radio za Bottasa u kojem kazu kako je Lewis u delti vec jednu sec ispred s prednoscu od 28 sec.
Bottas je gubio 0,8 sec po krugu, toliko o njegovom preticanju ili skidanju bilo čega.
https://www.racefans.net/2020/11/02/deb ... r-lap-pic/
Ne glupirajte se. Niko ne mjeri vrijeme u punoj brzini na ulazu i izlazu iz boksa. Mjeri se od ulaska do izlaska iz boksa. Od crte do crte gdje je ograničena brzina. U tim trakama za ulazak i izlazak iz boksa druge crte i ne postoje, tako da je i nemoguće izmjeriti takvo nešto. A tu se gotovo i ne gubi ništa, jer voziš bez ograničenja...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Glupira se jedino onaj koji ne razumije tematiku rasprave :thumbs:

Hamiltonu ne odgovara predloženi "salary cap" :mrgreen:
viewtopic.php?f=5&t=6&p=142171#p142171

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Nedavno sam vodio dvije paralelne rasprave, jedna je bila od tupavosti Hamiltona, gdje sam tvrdio da je on daleko od tupavog, a druga je bila o uticaju pojedinih vozača na razvoj bolida.
Andy Shovlin, Mercedesov glavni inžinjer, je dao interesanan intervju u kojem je rekao između ostalog:

slika

Andy Shovlin je otišao čak i dalje od mojih tvrdnji i rekao da bi bilo poprilično arogantno izjaviti da bi Mercedes napravio iste rezultate da im se Hamilton nije pridružio. Pri tom je mislio na bolid, a ne na njegove vožnje.

https://www.bbc.com/sport/formula1/54773618

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Dani je napisao/la: 03.11.2020., 18:02 Malo teže s obzirom da su mu preci sa Kariba. Ipak treba ta majica vidi se.
:rofl: :rofl:
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/LewisHamilton/status/1327975496882204678

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Lujo :klanjam:
:aww:

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
https://www.planetf1.com/news/ross-braw ... on-armour/
Intervju sa Rossom. Na portalu je objavljen samo dio tog intervjua. Naravno bez osvrta na Lewisa.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Odgovor za @Ferrari i @Crash, vezano za komentare Lewisa Hamiltona o Vettelu 2013. godine.
Neću tamo da odgovoram, da ne kvarim one minuse :zubo:

slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Nece da mi pokaze sliku... Urotio se www protiv Lewisa..
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la:Nece da mi pokaze sliku... Urotio se www protiv Lewisa..
Rasistički Imgur slika[ link do slike ]

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Gledaj, ja tu ne govorim sad od jednoj izjavi. Govorim o cijelom stavu. Tu je Lewis objavio nekoliko tweetova na neki članak u kojemu se opet "krivo izrazio" pa se ispravljao.

Ja nisam nikada ni Alonsa ni Hamiltona vidio da su njemu došli na onaj način čestitati SVAKE godine nakon što je Hamilton osvajao titule ovih godina.

Sjećaš se Meksika 2017. i kako je Seb došao, parkirao se tamo, PRIČEKAO Hamiltona, zagrlio ga i skupa s njim gledao publiku? Legendarna scena na koju sam se naježio.

Onda 2018. isto... čovjek otiđe u boks čestitati svima, uđe Wolffu u njegove odaje, a čovjek nema ni hlače na sebi...ne moram tu puno govoriti.

Onda 2019. u utrci u kojoj je odustao u 7-8 krugu, čeka da prvi čestita Hamiltonu gore u sobi za hlađenje.

Ovu 2020. ne trebamo ni spominjati. Opet prvi izlazi iz bolida, grli, čestita itd.

Znači ja to nisam vidio ni od Hamiltona 2010-2013 ni od Alonsa. I tu je kraj.

Jedan se pokazao gospodinom u pobjedi, ali i u porazu. Sve ovo ostalo je reda radi. Tweetovi ili ovo gore što sam secirao? Sve je jasno.

Znamo kako se Hamilton zadnji puta ponašao kada je izgubio titulu od Rosberga? Reda radi, onako mlohava čestitka.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Hihi, problem je što Imgur kada uploada slike tretira kao album i kada kopiraš link ti zapravo kopiraš URL albuma. Ono što se treba uraditi nakon uploada je desnim klikom na sliku pa onda "kopiraj odredište slike".
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Kada vidim "feel the need to clarify..." ide mi odmah da je reka neku svoju klasicnu glupost koju kasnije ide peglat... 2 greske uvijek :gandalf:
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Koju izjavu je ovime pokušao "clarify"? Može link do toga?

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
avetma je napisao/la: 22.11.2020., 09:19 Koju izjavu je ovime pokušao "clarify"? Može link do toga?
Ova
https://www.bbc.co.uk/sport/formula1/24428367
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Aha to, mislio sam da je "clarification" za one standardne izjave kad bi krajem sezone počeo o tome koliko je Vettelov bolid brži od svih ostalih kad može promašiti 4 apexa i izletjeti van staze i svejedno biti najbrži. :thumbs:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡