Nogometni chat
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
svaka im čast.
fora mi je bilo vidit na stamford bridgeu transprarent 'bentleys
boys'. <3
večeras? 2-1 za bavarce.
boys'. <3
večeras? 2-1 za bavarce.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Sve čestitke, zbilja su simaptični kao tim i zaslužuju sav uspjeh kojeg su ostvarili. A Premier liga je još jednom pokazala koliko je nepredvidljiva i zanimljiva
Večeras? Kiša?
Neznam, Bayern mi izgleda nemotivirano i zbilja su bezveze a mogu bolje, puno bolje s obzirom kakvu momčad imaju. Atletico sa druge strane je puno više željniji finala i svega ali zbog svojih prljavih igara i nesportskih poštovanja volio bi da ispadnu
Večeras? Kiša?

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Sta reci za novog engleskog prvaka stvarno neznam.
Nogomet je divna igra a u ovom slucaju je Leicester pokazao da se mogu pobijediti i pare.
Ova sezona je bila Leicester vs novac i na kraju je i najbolje zavrsilo
Sto se tice vecerasnje utakmice vece sanse dajem Atleticu ali stvarno neznam tko ce proc.
Ja zeljno iscekujem srijedu i utakmicu na Bernabeu
Nogomet je divna igra a u ovom slucaju je Leicester pokazao da se mogu pobijediti i pare.
Ova sezona je bila Leicester vs novac i na kraju je i najbolje zavrsilo

Sto se tice vecerasnje utakmice vece sanse dajem Atleticu ali stvarno neznam tko ce proc.

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Viper
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Drago mi je zbog Leicestera. Ovaj David je pobijedio nekoliko Golijata. Svaka im čast. Danas samo očekujem dobru utakmicu, ne drukam ni za jedne ni za druge, tu i tamo mi Bayern digne živac kad druzgaju loptu u nedogled, ne mogu reći da mi je žao što Pep odlazi.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Cestitke Leicesteru. Kao navijac Arsenala razocaran sam sto nisu iskoristili nikad laksu sezonu za osvojiti. Do proljeca 1. a onda borba za 3. mjesto. Tottenham također moze zaliti duuugo duugo nisu bili uopce u borbi za naslov a kamoli tek osvojili. Chelsea se jucer osramotio onim silnim veseljem kao da su oni osvojili PL.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
zekohonda je napisao/la:svaka im čast.
boys'. <3
večeras? 2-1 za bavarce.
Zasad si potrefio
Još 15+ min
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
i bi tako. bravo cholo, bravo oblak, bravo atletico!
mogu mislit što fanovi bayerna psuju mater pepu sad.

mogu mislit što fanovi bayerna psuju mater pepu sad.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- alonso5
- Formula 1
Bravo za Atletico sad tesko je reci jeli zasluzeno ali su uspjeli.
Nakon sto ih je Bayern demolirao u prvom poluvremenu u drugom su se digli i odigrali onako kako i igraju.
Prijelomni trenutak je bio kad je Oblak skinuo penal jer da su tad primili gol mislim da bi gotovo bilo.
A Muller i Torres su traljavo izveli penale golmani su ih apsolutno procitali.
Nadam se sutra pobijedi Reala pa da gledamo novi gradski epski okrsaj na San Siru.
Nakon sto ih je Bayern demolirao u prvom poluvremenu u drugom su se digli i odigrali onako kako i igraju.
Prijelomni trenutak je bio kad je Oblak skinuo penal jer da su tad primili gol mislim da bi gotovo bilo.
A Muller i Torres su traljavo izveli penale golmani su ih apsolutno procitali.
Nadam se sutra pobijedi Reala pa da gledamo novi gradski epski okrsaj na San Siru.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- MrDoomroom
- Formula 1
Drago mi je zbog Pep G. osvojio je treble sa Bayernom (Real, Barcelona, Atletico) 
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kralj trenera, nema se šta.
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
If Leicester City were to win the Premier League they will pocket as much as £90.9 million in premier league prize money compared to £71.6m they earned last year. Pazi to je samo od nagrada. Bez sponzora.alonso5 je napisao/la:Sta reci za novog engleskog prvaka stvarno neznam.
Ova sezona je bila Leicester vs novac i na kraju je i najbolje zavrsilo![]()
The yearly prize money fund comes in two portions. 1) Domestic TV Rights Money. 2) Oversees TV Rights Money.
Nisu ni oni siromasi u usporedbi sa drugim lubovima , pa čak su bolji i od mnogih poznatijih ekipa u španjolskoj ili njemačkoj ligi. O talijanima da ni ne pričam.
The Premier League, fuelled primarily by massive domestic and foreign TV deals, is increasingly putting its rivals with the ‘Big 5’ nations in the shade in money-making terms.
In the year under review, UEFA show the English clubs’ combined income of £3.3bn was a billion and a half pounds larger than the next-best league, Germany’s Bundesliga (£1.8bn), and also way ahead of Spain’s La Liga (£1.7bn), Italy’s Serie A (£1.4bn) and France’s Ligue 1 (£1.3bn).
This in turn means the Premier League can afford to pay by far the highest wages in world football, which amounted to £1.9m to club employees in the financial year ending in 2014.
This worked out at an average of £95m per club, or 80 per cent more per club than Bundesliga clubs paid on average (£53m), 84 per cent more than Serie A clubs, 104 per cent more than La Liga clubs and 138 per cent more than clubs in France’s elite division.
In fact, only a few clubs outside England pay substantial salaries compared to the typical English club - Real Madrid and Barcelona in Spain, Bayern Munich in Germany, PSG in France and Juventus in Italy - and a middling Premier League club can now outstrip pretty much anyone else in ability to pay salaries.
The report also shows that Premier League clubs, for the first time, now outstrip Bundesliga clubs in commercial and sponsorship income, making an average of £45.4m per year each from these sources, against £43.9m per Bundesliga club on average.
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z47dJgjhjB

- alonso5
- Formula 1
@Dani sigurno da ce ovim osvajanjem zaradit para i para ali ako to usporedimo sa npr.Cityem koji je u zadnjih par godina potrosio pa mozda cak i oko milijarde eura onda je ipak nogomet pobijedio novac a United je proslo ljeto potrosio preko 100 miliona na pojacanja a citao sam da je nekoliko ovih kljucnih igraca Leicestera u klub doslo besplatno a Mahrez je placen nesto "sitno".
I kada ih uporedimo sa Cityem,Unitedom i Chelseom oni kao i da ne postoje pored njih pa nemogu se cak ni pored tako da je ipak bilo nogomet vs novac.
I kada ih uporedimo sa Cityem,Unitedom i Chelseom oni kao i da ne postoje pored njih pa nemogu se cak ni pored tako da je ipak bilo nogomet vs novac.
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Istina, ali po tome je i u Španjolskoj novac vs nogomet. Naravno tamo se to ne može dogoditi jer barcelona i real, a od nedavno i atletico drže monopol na nagrade i komercijalna prava. Zadnji mohikanac je bila Valencia sa Benitezom.

- MrDoomroom
- Formula 1
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Diego Pablo "El Cholo - Niccolo Machiavelli - Pit Bull" Gonzalez Simeone

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
Da ali Leicester je uzet kao primjer jer su oni osvojili Ligu iako su im neki predvidjali borbu za opstanak drugo je kad se porede veliki klubovi to je isto kao da sad Granada osvoji La Ligu.Dani je napisao/la:Istina, ali po tome je i u Španjolskoj novac vs nogomet. Naravno tamo se to ne može dogoditi jer barcelona i real, a od nedavno i atletico drže monopol na nagrade i komercijalna prava. Zadnji mohikanac je bila Valencia sa Benitezom.
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1

Drugi put u tri godine imamo madridski derbi. Čestitke Realu ali nemogu se oteti dojmu da su imali lakši ždrijeb nego Liverpool u europskoj ligi

No, svakako nas očekuje zanimljiva utakmica i pokušaj revanša od strane Atletika
P.S. (Yaya Toure)

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"