@_bataziv_0809 Nisam siguran koliko je ogromna razlika taj njegov pobjednički mentalitet, jer Sainz za to nije imao nikakvu realnu priliku izgraditi. Jedino eto može se uzeti šansa za pobjedu u Monzi prošle godine, ali su mu tad u prelomnim trenutcima nepovoljne odluke ekipe to učinile ekstremno teškim za izvesti. Sainzu je jedino dobrano podbacio u srazu sa Hulkenbergom (i sa zidom u Sočiju ).
Što se tiče biološkog sata, mislim da Ricciardo nije u kritičnoj zoni još da mu se to uzima kao hendikep. A zadnjih 15-20 godina u svim sportovima sa dosta profesionalnijim pristupom sportu top forma sprotaša je dobrano puno dužeg vijeka. Tako da nije baš da to ne ide u korak sa produženjem životne dobi čovjeka (i njegovih životnih faza).
Ma da, što se tiče Hamiltona, mislim da se to već osjeti, pogotovo u brzini u jednom krugu.
Vettel-Ferrari je napisao/la: 08.11.2021., 20:12
@_bataziv_0809 Nisam siguran koliko je ogromna razlika taj njegov pobjednički mentalitet, jer Sainz za to nije imao nikakvu realnu priliku izgraditi. Jedino eto može se uzeti šansa za pobjedu u Monzi prošle godine, ali su mu tad u prelomnim trenutcima nepovoljne odluke ekipe to učinile ekstremno teškim za izvesti. Sainzu je jedino dobrano podbacio u srazu sa Hulkenbergom (i sa zidom u Sočiju ).
Što se tiče biološkog sata, mislim da Ricciardo nije u kritičnoj zoni još da mu se to uzima kao hendikep. A zadnjih 15-20 godina u svim sportovima sa dosta profesionalnijim pristupom sportu top forma sprotaša je dobrano puno dužeg vijeka. Tako da nije baš da to ne ide u korak sa produženjem životne dobi čovjeka (i njegovih životnih faza).
Ma da, što se tiče Hamiltona, mislim da se to već osjeti, pogotovo u brzini u jednom krugu.
Razumijemo se iako se ne slazemo Kultura dijaloga at its best
Podsjeti me, sta je ono McLaren zas*ao u Monzi? Ja sam skroz zaboravio, zadnje krugove sam proveo na koljenima i sa teskom knedlom u grlu na rubu suza (draga me snimala i poslala video Mclarenovom zvanicnom nalogu na instagramu, srecom nisu objavili )
_bataziv_0809 je napisao/la: 08.11.2021., 20:37
Podsjeti me, sta je ono McLaren zas*ao u Monzi? Ja sam skroz zaboravio, zadnje krugove sam proveo na koljenima i sa teskom knedlom u grlu na rubu suza (draga me snimala i poslala video Mclarenovom zvanicnom nalogu na instagramu, srecom nisu objavili )
Ma nisam mislio da je bio zajeb McLarena, ono da se kaže da je 100% njihova greška , već da su im odluke u prijelomnom trenutcima bile nepovoljne i da su ih odmakle od vrha. Ali sad sam se malo podsjetio šta je bilo u suštini i nije tu McLaren ništa uradio više pogrešno već ostale ekipe. Samo je Gasly-ev boks bio u najidealnijem mogućem trenutku u utrci (kad je Magnussen odustao i izašao SC): https://f1.pulsmedia.hr/51915/kvjat-naj ... i-u-monzi/
Nakon restarta zbog Leclercovog izlijetanja su Gasly i Sainz bili na M gumama, s tim da su Gasly-eve bile nove M, a u Sainza par krugova korištene. Nije se dalo jbg, možda bi neki agresivniji vozač nešto i pokušau u zadnja dva kruga, ali tko će ga znati sad...
Nešto se ne sjećam tih silnih Leclercovih pehova ove godine što je neko spomenuo, a da nisu njegova krivica. Sainz je samo u zadnjih nekoliko utrka imao hrpu izgubljenih bodova zbog par loše odrađenih boksova...
Leclerc je i po meni brži vozač, ali njegov je problem taj što hoće previše. Pa često ostane bez ičeg. Ali nije ni Sainz daleko, pogotovo kad se shvati da mu je prva godina u Ferrariju. Dobar tempo u utrci, a ni u kvalama ne zaostaje puno za Leclercom.
@Bata, ako do sad nisi vidio zašto je nastao hype zbog Leclerca onda stvarno ne znam
Uzdam se u naredne sezone da će ti pokazati zašto, bez moje advokature od nekoliko kartica teksta.
F12000 je napisao/la: 09.11.2021., 11:25
@Bata, ako do sad nisi vidio zašto je nastao hype zbog Leclerca onda stvarno ne znam
Uzdam se u naredne sezone da će ti pokazati zašto, bez moje advokature od nekoliko kartica teksta.
Ne sporim da je odlican i da je jedan od najboljih iz nove generacije, ali da vozi bolid brze nego sto bolid moze i da ga se pribojavaju Max i Hamilton, to mi je bas ipak too much....
Pogotovo kad to govore isti ljudi koji na sve nacine osporavaju 7xWDC....evo ne znam stvarno....
Sad gledam opet start bottasa i ne mogu vjerovat kako je lose odigrao. Mogli su maxa skroz zatvoriti da bi morao gas pustiti ili eventualno ici skroz desno na unutarnju di je bio ham ali ni to ne bi mogao zbog pereza ali ne. On ga pusti na trka u liniju.
Bas kao da ga je namjerno pustio, uooce ga nije isao zatvarati. Sva sreca da je rbr imao tako dobar pace pa ni to ne bi puno pomoglo ali svejedno ovakvi startovi im se ne smiju dogadjati...
Zašto je Bottas odigrao loše, jer kriv što je osvojio i PP?
Možda je mogao nešto bolje, ali ništa toliko loše nije napravio - kočio je kad i Hamilton koji je bio unutra (pustio ga Bottas).
Max je svojom sposobnošću napravio sve, 15 metara kasnije na samoj granici "kasno" kočio - to je nekih 2 sekunde poslije, na kraju imao prednost čiste putanje.
Recite vrhunski potez Verstappena, a ne samo udariti po Bottasu.
Najbolje u cijeloj prici je da svi pricaju kao da je Bottas trebao voziti za Lewisa a ne svoju utrku.
Odvoziti tako da ispadne najbolji scenarij za Lewisa.
Da je bottas odmah cim je krenuo isao lijevo max ne bi imao mjesta. Morao bi se ili micati u desno a tamo su jos hamilton i perez ili bi morao pustiti gas. Botzas je mogao odmah uzeti lijevu stranu staze dok max jos nike dosao do njega. A max da je isao desno i trazio prostor ne bi prosao prvi zavoj kao prvi.
Bottas nije morao odmah davati poziciju jer bi imali cijelu utrku za to odraditi.
Ugl, lose su to odradili. Ostavili su maxu trka u liniju bez ikakvog pokusaja zatvaranja.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
_bataziv_0809 je napisao/la: 10.11.2021., 09:01
Nisam upratio je li iko komentarisao kocenje Bottasa od strane Maxa kako bi ga omeo u pokusaju da odveze najbrzi krug?
maxov taktikči masterclass. pa mu se približi pa ga ovaj mora pustit zbog plavih zastava.
na kraju im je jedino preostalo da ga opet zovu u boks.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Nisam upratio je li iko komentarisao kocenje Bottasa od strane Maxa kako bi ga omeo u pokusaju da odveze najbrzi krug?
maxov taktikči masterclass. pa mu se približi pa ga ovaj mora pustit zbog plavih zastava.
Nesto a la Lewis u Abu Dhabiju 2016.
dan danas mi nisu jasne negativne reakcije na lujino štopanje.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti