Kad ih vidim s tolikim gumama i tim "blatobranima" iznad , sve vise mi lici na bolide Formule E .
A ne zelim da se bas ide u smjeru izgleda Batmobile-a
Opet mislim da ove priče o promašenom dizajnu nemaju nikakvog smisla, jer niko za sad ne zna šta će odgovarati ovim pravilima. Tako da mislim da ovi što idu sa sličnim dizajnom prethodnim bolidima nisu dovoljno inovativni.
Neznam jesu li pogodili, ali imam osjećaj kao kod predstavljanja Ferrarija za 2017. godinu. Kao što reče Sainz za ovogodišnji Ferrari (kojeg još nismo vidjeli) maksimalno inovativan. A kod tog bolida osjećaj nije prevario. Taj je izgled bio najkopiraniji do kraja tih pravila. Možda će ovdje bolidi zahtijevati drugačija rješenja, jer nema krilaca po bolidu. Zato imam osjećaj da je Aston Martin pogodio sa nekim rješenjima.
Ferrari je napisao/la: 11.02.2022., 22:24
Kakva mašina bratko moj...
Dosta dobro izgleda, al ono sto meni bode u oci, a vjerojatno nema veze sa AM nego generalno novim pravilima je visina prednjeg krila od podloge u odnosu na visinu podnice od podloge. Vizualno ruzno, ali prepostavljam da je svrha da sto vise zraka ide prema podnici
Jako mocno izgleda i van staze, a pogotovo na njoj! Inace nisam ljubitelj futuristickih izgleda, ali F1 bolidi nove generacije su zasada predivni. Visoki nos me vraca u vec davnu 2008. pa mi je to lijep novitet. Iznimno mi se dopada linija bolida, puno vise nego na prosloj generaciji (kao da sada ima neki “flow”, slican dozivljaj kojeg su stvarala krilca na stranama Mclarena iz 2005. godine, meni osobno najljepseg bolida u povijesti F1). Mali vizualni nedostatak su mi ratkape na bolidima jer na neki nacin neutraliziraju dozivljaj o 18 incnim gumama pa opet izgledaju punije. Sto se tice cjelokupne nove generacije, volio bih da su bolidi uzi i kraci (blize proporcijama bolida s pocetka 2000-ih).
Ferrari je napisao/la: 11.02.2022., 22:24
Kakva mašina bratko moj...
Dosta dobro izgleda, al ono sto meni bode u oci, a vjerojatno nema veze sa AM nego generalno novim pravilima je visina prednjeg krila od podloge u odnosu na visinu podnice od podloge. Vizualno ruzno, ali prepostavljam da je svrha da sto vise zraka ide prema podnici
Meni je suprotno.
Ovako podignuta prednja krila i nos mi baš izgledaju moćno.
Naravno, o ukusima se ne raspravlja.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
In slow corners, the car is as slow as if it were a truck; this is due to the high weight they have (790 kg, ed). On the contrary, in the fastest corners it seems very fun to drive because you can do the corners very quickly. Even in this case, however, in my opinion there is a problem; going strong, in fact, the grip decays faster than what happened with the 13-inch tires. I think it is due to a greater elasticity of the tires that therefore makes them less indulgent.