Zimski sportovi
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Faivre pobijedio u veleslalomu, Odermatt 2. i Pinturalt 3. Nažalost Zubčić tek 14.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Strašan pad (i strašni krikovi) Kayse Vickoff Lie u super-Gu za dame
Nisam našao koje su tačno posljedice, ali definitivno se radi o lomu noge, što se može vidjeti na slici ispod, a moglo bi biti i velkih povreda jednog ili oba koljena
Slike nija baš za one koji maj slab želudac

Takođe, ružan pad je imala i Rosina Schneeberger, koja je prema navodima slomila nogu, iako bi posljedice trebale biti ipak "lakše" (ukoliko se mogu tako izraziti) nego kod Vichoff Lie
Pored toga, za Jasmine Flury je pokazana žuta zastava jer je na stazi, baš na trkaćoj liniji pao i ostao ležati jedan od radnika na stazi.
Pa je morala ponovo na start.
BTW, prve tri na kraju su bile Brignone, Gut-Behrami, Suter

Nisam našao koje su tačno posljedice, ali definitivno se radi o lomu noge, što se može vidjeti na slici ispod, a moglo bi biti i velkih povreda jednog ili oba koljena
Slike nija baš za one koji maj slab želudac

Takođe, ružan pad je imala i Rosina Schneeberger, koja je prema navodima slomila nogu, iako bi posljedice trebale biti ipak "lakše" (ukoliko se mogu tako izraziti) nego kod Vichoff Lie
Pored toga, za Jasmine Flury je pokazana žuta zastava jer je na stazi, baš na trkaćoj liniji pao i ostao ležati jedan od radnika na stazi.

Pa je morala ponovo na start.
BTW, prve tri na kraju su bile Brignone, Gut-Behrami, Suter
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Interesantan vikend skijanja, kako za muškarce tako i za žene.
Kod muških je Odermatt malo zakomplicirao borbu za Veliki kristalni globus dobrim vikendom u Saalbachu. Jučer je u spustu bio solidan 5., a danas je sjajnom vožnjom pobijedio u Super G-u. Pinturault je razočarao 15. mjestom te je sada bodovna razlika 81 bod sa šest utrka do kraja. I dalje mislim da bi Pinturault trebao s lakoćom uzeti globus, ali situacija mu nije više tako lagodna kao prije. Dovoljan je jedan veći kiks i Odermatt je u igri.
Kod žena je Vlhova imala sjajan vikend osvojivši 180 bodova u dvije utrke (pobjeda u veleslalomu i drugo mjesto u slalomu) te je tako došla na samo 36 bodova zaostatka za Gut. Gut se danas nije proslavila u veleslalomu gdje je završila tek 9. Po meni je tu situacija puno neizvjesnija nego kod muškaraca i mislim da obje imaju podjednake šanse za Veliki globus iako bih malu prednost dao Vlhovoj. Vlhovoj su potrebna dva dobra rezultata u slalomima koji slijede, barem 100-120 bodova, što s obzirom na trenutno stanje stvari u slalomu ne bi trebao biti problem. Potrebno joj je da uđe s lijepom prednošću u finale sezone jer očekujem da Gut u Lenzerheideu osvoji više bodova zbog dominacije u brzim disciplinama, a ni u veleslalomu nije toliko loša kao što bi današnji rezultat sugerirao. Uglavnom, bit će napeto
Kod muških je Odermatt malo zakomplicirao borbu za Veliki kristalni globus dobrim vikendom u Saalbachu. Jučer je u spustu bio solidan 5., a danas je sjajnom vožnjom pobijedio u Super G-u. Pinturault je razočarao 15. mjestom te je sada bodovna razlika 81 bod sa šest utrka do kraja. I dalje mislim da bi Pinturault trebao s lakoćom uzeti globus, ali situacija mu nije više tako lagodna kao prije. Dovoljan je jedan veći kiks i Odermatt je u igri.
Kod žena je Vlhova imala sjajan vikend osvojivši 180 bodova u dvije utrke (pobjeda u veleslalomu i drugo mjesto u slalomu) te je tako došla na samo 36 bodova zaostatka za Gut. Gut se danas nije proslavila u veleslalomu gdje je završila tek 9. Po meni je tu situacija puno neizvjesnija nego kod muškaraca i mislim da obje imaju podjednake šanse za Veliki globus iako bih malu prednost dao Vlhovoj. Vlhovoj su potrebna dva dobra rezultata u slalomima koji slijede, barem 100-120 bodova, što s obzirom na trenutno stanje stvari u slalomu ne bi trebao biti problem. Potrebno joj je da uđe s lijepom prednošću u finale sezone jer očekujem da Gut u Lenzerheideu osvoji više bodova zbog dominacije u brzim disciplinama, a ni u veleslalomu nije toliko loša kao što bi današnji rezultat sugerirao. Uglavnom, bit će napeto

- Frantic
- Formula 1
I ja više šansi dajem Pinturaultu i Vlhovoj.
Danas mi ju ženskom veleslalmu bilo žao O`Brien i one Poljakinje.
Ali, onakve stvari, ako te ne srozaju, samo te očeliče.
Danas mi ju ženskom veleslalmu bilo žao O`Brien i one Poljakinje.
Ali, onakve stvari, ako te ne srozaju, samo te očeliče.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
SebastianFerrari
- Formula 4
Otkazani spustovi u Lenzerheideu zbog prevelikog snijega
. Feuz osvojio svoj četvrti uzastopni mali globus u spustu, a Goggia svoj drugi nakon 2018. Pinturalt i Vlhova trljaju ruke. Žao mi je zbog Odermatta koji je mogao smanjiti zaostak, možda čak i prestići Alexisa, ali još uvijek ima šanse.

- Frantic
- Formula 1
I Gut-Behrami bi definitivno uzela neuporedivo više bodova u spustu od Vlhove.SebastianFerrari je napisao/la: 17.03.2021., 15:57 Otkazani spustovi u Lenzerheideu zbog prevelikog snijega. Feuz osvojio svoj četvrti uzastopni mali globus u spustu, a Goggia svoj drugi nakon 2018. Pinturalt i Vlhova trljaju ruke. Žao mi je zbog Odermatta koji je mogao smanjiti zaostak, možda čak i prestići Alexisa, ali još uvijek ima šanse.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
SebastianFerrari
- Formula 4
Otkazan superg
Sad je Odermatt izgubio još više šansi za veliki kristalni. A bio je i u borbi za mali u superg-u. Moglo se dogoditi da uzme dva mala i veliki kristalni, a sad je moguće da ostane bez ijednog

Sad je Odermatt izgubio još više šansi za veliki kristalni. A bio je i u borbi za mali u superg-u. Moglo se dogoditi da uzme dva mala i veliki kristalni, a sad je moguće da ostane bez ijednog
- Frantic
- Formula 1
Kao što rekohSebastianFerrari je napisao/la: 18.03.2021., 16:12 Otkazan superg![]()
Dakle, ako se nisu mogli voziti spust i superG, a mooda će se moći voziti slalom i veleslalom, onda odgodiš spust i superG za ponedjeljak i utorak.Frantic je napisao/la: 25.01.2021., 20:29 Bez ikakvih kombinacija, superkombinacija, paralel sraaanja,.....
4x10 trka, kad nema svjetskog prvenstva.
4x9 kad ima svjetsko.
4x8 kad ima olimpijada.
Ako se nešto odgodi, obavezno pronaći zamjenu, pa makar to bio ponedjeljak ili srijeda ili štatijaznam.
Ili marš u Åre ili Kvitfjell, gore ima snijega u po ljeta.

Uglavnom, izuzetno nefer prema ovima što "voze" brze discipline.
Pojašnjavao sam to poodavno (prije nego je otvorena ova tema) na primjeru Vonnove, koja je upravo zbog tog niza hendikepa koje nose brze discipline (inače manji broj trka; plus više odgoda; veća mogućnost povreda i generalno teže povrede u brzim disciplinama; paralel 3.14zdarije, koje više odgovaraju tehničarima; kao i sam koncepcija tehničkih disciplina u kojoj imaš i drugu vožnju kao "popravni" ako si zajebao u prvoj,.....), ostala kratka za 2-3 velika kristalna globusa (dakle, mogla ih je imati 6-7), a takođe je mogla komotno uzeti 100+ pobjeda, umjesto ove 82.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
SebastianFerrari
- Formula 4
Pintutalt osvojio veliki kristalni globus i mali u veleslalomu. Već je osvojio paralel sa jednom jedinom utrkom. Filip opet fantastičan 2. Odermatt malo podbacio, ali me jako rastužio njegov pogled nako vožnje Alexisa kojem je danas 30. rođendan, nešto slično kao Alonso 2012. borio se ali ipak nije bilo dosta. Što se tiče lošeg nastupa nemožemo mu zamjeriti jer ipak je bio pod velikim pritiskom, a i bio je u bodovnom deficitu.
- Frantic
- Formula 1
Čedtitke Zubi, Pinturaultu, Linsbergerovoj i Vlhovoj.
Meni bude nekako drago kada osvajač(ica) velikog globusa ne dolazi iz Austrije, Švicarske, Njemačke, Francuske, SADa, Norveške, Švedske,....
Još jednom, ponavljam se ko papagaj, mislim da se nešto mora mijenjati u pogledu izjednačavanja broj odvezenih trka u tehničkim i brzim disciplinama i to da bude isti broj trka u sve 4 dicsipline.
Iako sam "navijao" za Vlhovu, treba biti pošten pa reći da je Gut-Behrami ostala bez apsulutno ikakvih šansi za veliki globus zbog otkazivanja brzih disciplina na završnici.
Meni bude nekako drago kada osvajač(ica) velikog globusa ne dolazi iz Austrije, Švicarske, Njemačke, Francuske, SADa, Norveške, Švedske,....
Još jednom, ponavljam se ko papagaj, mislim da se nešto mora mijenjati u pogledu izjednačavanja broj odvezenih trka u tehničkim i brzim disciplinama i to da bude isti broj trka u sve 4 dicsipline.
Iako sam "navijao" za Vlhovu, treba biti pošten pa reći da je Gut-Behrami ostala bez apsulutno ikakvih šansi za veliki globus zbog otkazivanja brzih disciplina na završnici.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
SebastianFerrari
- Formula 4
U završnici sezone u slalomu pobjedio Manuel Feller, Noel 2. i Alexis 3. Filip 13. U ženskom veleslalomu pobijedila Alice Robinson, Shifrrin 2. Gotova nam je još jedan sezona svjetskog skijaškog kupa, Filip je u ukupnom poretku završio 5. Mislim da možemo biti zadovoljni sa hrvatskim skijanjem i nadam se da možemo nastaviti sa ovakvom formom.
- Frantic
- Formula 1
Pogrešna temaAlkY je napisao/la: 27.03.2021., 11:30 Oko koliko je najveca mogucnost da ce veceras biti mec ?
Da se ne dizem bas u 4 ako nemoram.
I naravno treba uzei u obzir ovu glupariju sa pomicanjem sata![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
SebastianFerrari
- Formula 4
U sljedećoj sezoni nema paralel slaloma/veleslaloma i kombinacije
. Nadam se da je istina. Službena potvrda u lipnju.

-
Kaiser
- Karting
- S nama već: 7 god 1 mj
Meni su to bile najdraže disciplineSebastianFerrari je napisao/la: 05.05.2021., 11:14 U sljedećoj sezoni nema paralel slaloma/veleslaloma i kombinacije. Nadam se da je istina. Službena potvrda u lipnju.