Tenis

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Nole uzea lagano AO - 22 GS
Ide on minimalno na 25 GS

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Nole legenda. Ja mu optimistično prognoziram 28-29 GS.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo za Đokovića! :klanjam:
Mislim da je već danas potvrdio GOAT, a vjerujem da će uzeti još barem 3 GS...

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
A Bgm, sa ovakvom konkurencijom, peace of cake što bi se reklo. Sa Nadalom koji i kad igra, igra povrijeđen, i ovim ostalima koji nisu dorasli. Jedino mi Alcaraz izgleda ozbiljno, ali izgleda da ni on ne može ostati zdrav na duži period... Pitam se kako bi to izgledalo da nema Nadala i Đokovića. Mislim da bi bilo hrpu osvajača Grand Slamova, jer niko od ovih nije konstantan. Niko nebi osvajao u seriji.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
nole je fakat legenda. nadam se da ce osvojiti sto vise gs-ova. strasno je mentalno jak i nakon one sage sa cijepljenjem i kako su ga etiketirali jos mi je vise drago da se vratio i uzeo AO. odjednom vise nitko ne spominje cijepljenja, sve 5.

steta za OI da nema osvojene ali mozda nije kasno iako mu vrijeme vise ne ide na ruku.

sigiran sam da jos nekoliko GS-ova uzima. e sad, dva ili sedam, vrijeme ce pokazati.

kako bilo da bilo, svaka mu cast na svemu sto je postigao.

takodjer ono psovanje mi je fora pa me odmah podsjetilo na naseg ivanisevica za kojeg je jednom neki sudac pored terena rekao da nikad u zivotu nije cuo takve psovke

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Moglo bi se rec da je Djokovic razbio Alcaraza na zemlji Roland Garrosa.
Fino Alla Fine

zelot
Formula 1
Formula 1
ma, iako ne gledam tenis, jucer dosao sa posla taman na sredinu prvog seta i kao ajde gledat cu. Odlican mec je bio do ozljede. Alcaraz fakat svasta stige i vraca tako da jos poentira. Dobar je mali. Steta ozljede jer smo zakinuti za vrhunski mec.

Djokovic pak pokazuje akkvu glavu ima. spase game a imao je 0-40 npr... pod pritiskom je nevjerojatno jak.

Pobjeda onako, ozljeda je kumovala ali boze moj. Mali ima 20ak godina i trebao bi biti puno spremnij.

Nekako mi se cini kao da sam citao da je nedavno alcaraz takodjer bio ozljedjenj. Nadam se da ce ga u buducnosti ozljede zaobici jer je vrhunski potencijal ali i to sve samo dokazuje koliko je tesko postici ovo sto su velika trojica. bilo koji od njih da je samo 2-3 ozljede vise imao bio bi ispod 20GS naslova...

A u finalu se nadam da ce nole uzeti to. Zasluzio je. voljeli ga ne voljeli, svidjao se nekome kao osoba ili ne, zaista nije bitno. Covjek igra vanserijski dobro vec 20 godina i neka uzima naslove.

Zao mi je samo sto je ostao bez jos kojeg GS naslova zbog jebene korone i cjepiva... jeda AO u ako se ne varam 2x amerika tako da mi je i zbog toga drago neka im trlja sol na ranu koliko god ide!!

Widowmaker
Karting
Karting
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Mclaren
Uzeo je Nole još jedan GS, jedini sa 23 komada, plus što sada jedini ima bar po 3 osvojene titule na sva 4 GS.
Sada bez presinga u naredne 3 godine neka osvoji još jedno 3-4 komada i da više svima začepi usta i stavi tačku na sve rasprave ko je GOAT!

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Visio je u prvom setu do tie breaka a onda je ubacio u višu brzinu... 23 GS :klanjam:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
O tome tko je GOAT u nekom sportu ce se uvijek pricati. Da Nole osvojio 30 GS-a , velikom broju ljudi nece biti GOAT.
Tj , to ljudi vjerojatno ne gledaju kroz trofeje.
Messiju su govorili da nikad nece biti GOAT ako ne uzme svjetsko. I kad ga je uzeo opet dobrom broju ljudi nije GOAT.
Ako ce se gledati po trofejima onda bi i Hamilton vrlo lako mogao biti GOAT , ali velikoj vecini ljudi nije.

Ljudi gledaju kako njima pase. Ako im pase reci " on je GOAT jer ima najvise naslova" to ce i reci. Ako im to ne pase ce reci " a kako je te naslove uzimao , mogao bi svatko".
slikaslika slika

SebastianFerrari
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Brutalno finale Wimbledona. Pokazao Alcaraz da je daleko najbolji od nadolazećih tenisača

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Bas odlican mec. Oboje su rasli i padali nekoliko puta tokom meca .
slikaslika slika

Widowmaker
Karting
Karting
Odličan meč, posle prvog seta i 6:1 je izgledalo da će Nole lako do pobjede, nakon neiskorištene set lopte za 2:0 ide pad i Carlos se odužuje sa 6:1 u trećem. Posle toga prava bitka gdje su nijanse odlučivale i moglo je ići na bilo koju stranu.
Njih dvojica su trenutno daleko ispred svih u tenisu i vjerujem da nas očekuje još dosta ovakvih finala.
Kada se Novak povuče, ako se ne pojavi neki novi klinac koji može parirati Carlosu slijedi nova dominacija ako ga zdravlje posluži.

zelot
Formula 1
Formula 1
uff, mozda uspije jos jeda AO uzet i mislim da ce to biti to od GS-ova ipak su tu godine a alcaraz sad zna da ga moze pobjediti u velikim mecevima i samopouzdanje ce mu samo rasti.

ipak, volio bih da nole uzme jos nekoliko GS-ova i olimpijsko zlato.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Ima Djokovic snage za jos 4-5 GS bez problema.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Nole osvojio masters pobjedivši Alcaraza u odličnom meču.

Widowmaker
Karting
Karting
24 and counting...
Šta reći osim nevjerovatno.
Ove godine sva 4 Grand Slam finala uz 3 osvojena, a za dlaku je falilo da padne i Wimbledon.
Nema naznaka posustajanja i ko zna koliko će ova dominacija da traje.
Ako ga zdravlje posluži, a trenutno se čini da je neuništiv, ide ovaj broj sve bliže cifri 30.

I majica sa Kobeovom slikom i natpisom Mamba forever je stvarno bila vrhunski gest u čast velikog prijatelja i navijača koji je nosio broj 24 na svom dresu.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ja nisam ni znao da je finale :) Ispo iz tenisa :-|
Moga sam i to gledat :facepalm:
Fino Alla Fine

zelot
Formula 1
Formula 1
Stvarno je veliki sportas. Ovo sad vec granici sa najvecima u povjesti ikada u svim sportovima!

Po meni je stvarno uz schumachera, sennu, jordana, tiger woods-a, muhameda alija i svim drugima te klase...

U ovim godinama biti ovako mocan, zaista nemam rijeci.

Ajde da je on nagrabio od 20-30 godine 20ak GS-ova bez neke jake konkurencije, ne bi ga se moglo stavljati uz bok ovim velikanima ali on je cijelo vrijeme imao najvecu mogucu konkurenciju koju je tenis mogao pruziti i svejedno uspio.

U dubokim 30ima osvaja naslove i izgleda jako mocno!! za ne povjerovati. Kakav um, kakvo tijelo, kakav duh, volja, glad i sve ostalo...

Kapa dolje!!

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Najkompletniji tenisač u povijesti :klanjam:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡