F1tv

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vordas je napisao/la: 12.03.2021., 13:02 Sad sam probao i ispada 65 Eura, probao napisat i kod opet isto.
Ni meni nije odmah htjelo prihvatiti kod, upisao bih ga i ne bi se ništa dogodilo. Kod mene je bio problem što mi je ostala upisana stara kartica, kad sam upisao novu je prihvatilo i pojavila se snižena cijena (48 eura). Refreshaj stranicu ako ćeš nešto iznova upisivati da ti prihvati.

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
croatic f1 je napisao/la: 13.03.2021., 15:57
Vordas je napisao/la: 12.03.2021., 13:02 Sad sam probao i ispada 65 Eura, probao napisat i kod opet isto.
Ni meni nije odmah htjelo prihvatiti kod, upisao bih ga i ne bi se ništa dogodilo. Kod mene je bio problem što mi je ostala upisana stara kartica, kad sam upisao novu je prihvatilo i pojavila se snižena cijena (48 eura). Refreshaj stranicu ako ćeš nešto iznova upisivati da ti prihvati.
Nema šanse, nema kaj nisam probal.
#DankeSeb

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Je li dostupan team radio za vrijeme testiranja?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Rješeno. Ako ne želi prihvatiti kod treba se ponovo registrirati novi account i onda je cjena 48 eura. Izgleda da je neki bug kod njih sa starim računima koji su prekinuli pretplatu.
#DankeSeb

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
vrijedi li popust još uvijek i koji je kod?
slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Kod je F1TV25 a nezz dali jos vrijedi.
Engine mode 11!
Position 5!

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Kico je napisao/la: 15.03.2021., 13:35 Kod je F1TV25 a nezz dali jos vrijedi.
normalno da ne. tnx svejedno.
Hebem ti A1 i sve.

Da li zna biti još kakvih popusta pred sezonu?
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Evo uzeo F1tv.
Pitanje, da li se kvaliteta prijenosa može mijenjati ručno ili on to sam prilagođava brzini interneta? Ili ne vidim gdje je ili je automatski?
slika

Adro
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Kvyat
senna66 je napisao/la: 21.03.2021., 11:07 Evo uzeo F1tv.
Pitanje, da li se kvaliteta prijenosa može mijenjati ručno ili on to sam prilagođava brzini interneta? Ili ne vidim gdje je ili je automatski?
Na mobitelu nisam našao da se može ručno mjenjat ali na kompu ima opcija za ručno mjenjanje samo ovisi o brzini interneta o funkcioniranju kvalitete.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
ok hvala :thumbs:
slika

goran0904
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Alonso
Možda je negdje već napisano ali nisam uspio pročitati pa isprika na pitanju.
Da li se sa pretplatom na F1 Tv pro može u isto vrijeme gledati na dva uređaja ili samo jedan?

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
goran0904 je napisao/la: 21.03.2021., 16:32 Možda je negdje već napisano ali nisam uspio pročitati pa isprika na pitanju.
Da li se sa pretplatom na F1 Tv pro može u isto vrijeme gledati na dva uređaja ili samo jedan?
Samo jedan
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ako ste u istoj mreži onda može više uređaja, čak mislim da nema ograničenja.

25_321
Karting
Karting
S nama već: 5 god 9 mj
Navija za: Red Bull Honda
Radi li i u drugim EU drzavama kad se ode negdje na put? Ne mislim specificno na Njemacku i Italiju gdje nije u ponudi (al ne bi bilo lose da i tamo radi).

BoJack
Karting
Karting
S nama već: 4 god 6 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Russel
Koliko znam, radi bilo gdje gdje je podržan, ja sam prošle sezone gledao iz 3 različite zemlje

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
BoJack je napisao/la: 22.03.2021., 10:19 Koliko znam, radi bilo gdje gdje je podržan, ja sam prošle sezone gledao iz 3 različite zemlje
Tamo gdje nije, funkcionira VPN...Ako nisu poostrili kontrolu toga ali nekako sumnjam...
Fino Alla Fine

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
goran0904 je napisao/la: 21.03.2021., 16:32 Možda je negdje već napisano ali nisam uspio pročitati pa isprika na pitanju.
F1 TV works best when viewing across multiple devices. This way you can view Live Timing and the live stream side by side. Therefore, you can have up to 6 devices registered at any time. You will be able to live stream the main race on one device only. Multiple streams of the race are currently restricted.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Vidim da nude besplatnih 7 dana.
Znaci vrlo vjerojatan katastrofalan prijenos ovaj vikend ili ?

Dali su prosle godine uspjeli savladati taj besplatan vikend ?
slikaslika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ima li još netko problema s arhivom utrka na F1 TV-u? Uspio sam upaliti prošlogodišnju VN Sakhira i one neke posebne videe, ali za ove neke starije snimke utrka mi stalno javlja ovu grešku:
https://prnt.sc/10v8elp
AlkY je napisao/la: 24.03.2021., 14:02 Dali su prosle godine uspjeli savladati taj besplatan vikend ?
Znam da sam ja jednom bez problema odgledao utrku s free trialom, ne sjećam se doduše je li to bilo prošle ili pretprošle godine :neznam:

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Imam ja također... Probao sam primjerice na mobitelu, tamo radi bez ikakvih problema. Na kojem browseru si nekako si mislim da nije to zbog Firefoxa

Nego jel zna netko kada ce biti dostupan Chromecast ili će to kasnije uvest kao i Android TV aplikaciju (u isto vrijeme)?
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡