Ni meni nije odmah htjelo prihvatiti kod, upisao bih ga i ne bi se ništa dogodilo. Kod mene je bio problem što mi je ostala upisana stara kartica, kad sam upisao novu je prihvatilo i pojavila se snižena cijena (48 eura). Refreshaj stranicu ako ćeš nešto iznova upisivati da ti prihvati.Vordas je napisao/la: 12.03.2021., 13:02 Sad sam probao i ispada 65 Eura, probao napisat i kod opet isto.
F1tv
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Nema šanse, nema kaj nisam probal.croatic f1 je napisao/la: 13.03.2021., 15:57Ni meni nije odmah htjelo prihvatiti kod, upisao bih ga i ne bi se ništa dogodilo. Kod mene je bio problem što mi je ostala upisana stara kartica, kad sam upisao novu je prihvatilo i pojavila se snižena cijena (48 eura). Refreshaj stranicu ako ćeš nešto iznova upisivati da ti prihvati.Vordas je napisao/la: 12.03.2021., 13:02 Sad sam probao i ispada 65 Eura, probao napisat i kod opet isto.
#DankeSeb
-
Adro
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Kvyat
Na mobitelu nisam našao da se može ručno mjenjat ali na kompu ima opcija za ručno mjenjanje samo ovisi o brzini interneta o funkcioniranju kvalitete.senna66 je napisao/la: 21.03.2021., 11:07 Evo uzeo F1tv.
Pitanje, da li se kvaliteta prijenosa može mijenjati ručno ili on to sam prilagođava brzini interneta? Ili ne vidim gdje je ili je automatski?
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Samo jedangoran0904 je napisao/la: 21.03.2021., 16:32 Možda je negdje već napisano ali nisam uspio pročitati pa isprika na pitanju.
Da li se sa pretplatom na F1 Tv pro može u isto vrijeme gledati na dva uređaja ili samo jedan?
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ako ste u istoj mreži onda može više uređaja, čak mislim da nema ograničenja.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Tamo gdje nije, funkcionira VPN...Ako nisu poostrili kontrolu toga ali nekako sumnjam...BoJack je napisao/la: 22.03.2021., 10:19 Koliko znam, radi bilo gdje gdje je podržan, ja sam prošle sezone gledao iz 3 različite zemlje
Fino Alla Fine
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
F1 TV works best when viewing across multiple devices. This way you can view Live Timing and the live stream side by side. Therefore, you can have up to 6 devices registered at any time. You will be able to live stream the main race on one device only. Multiple streams of the race are currently restricted.goran0904 je napisao/la: 21.03.2021., 16:32 Možda je negdje već napisano ali nisam uspio pročitati pa isprika na pitanju.
Da li se sa pretplatom na F1 Tv pro može u isto vrijeme gledati na dva uređaja ili samo jedan?
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ima li još netko problema s arhivom utrka na F1 TV-u? Uspio sam upaliti prošlogodišnju VN Sakhira i one neke posebne videe, ali za ove neke starije snimke utrka mi stalno javlja ovu grešku:
https://prnt.sc/10v8elp

https://prnt.sc/10v8elp
Znam da sam ja jednom bez problema odgledao utrku s free trialom, ne sjećam se doduše je li to bilo prošle ili pretprošle godineAlkY je napisao/la: 24.03.2021., 14:02 Dali su prosle godine uspjeli savladati taj besplatan vikend ?

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Imam ja također... Probao sam primjerice na mobitelu, tamo radi bez ikakvih problema. Na kojem browseru si nekako si mislim da nije to zbog Firefoxa
Nego jel zna netko kada ce biti dostupan Chromecast ili će to kasnije uvest kao i Android TV aplikaciju (u isto vrijeme)?
Nego jel zna netko kada ce biti dostupan Chromecast ili će to kasnije uvest kao i Android TV aplikaciju (u isto vrijeme)?

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"