Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Frantic je napisao/la: 30.05.2017., 20:40
alonso5 je napisao/la: 30.05.2017., 12:22 @MRDoom a neznam meni je odlican i dopao mi se a prica mi je isto ekstra.

Nego sta mislite o Jason Stathamu kao novom Bondu!?
Meni je on pravi glumac za to,Britanac je a ima sve sto je potrebno za tu ulogu a budimo realni i najveca je faca od svih ovih sto ste nabrojali..
Loš je glumac, brate.
Jest faca, ali je "glumački" potanak.
Neka se drži Transportera i The Expandablesa.
I da, skoro je ćelav.
Mislim, može nosti "periku" ili nešto slično, ali svi znamo da je ćelav.
A neznam meni je se uvijek svidjo nije tajna da mi je omiljeni glumac i ipak bi ga volio vidjeti u Bondovom serijalu a realno meni su Transporter a pogotovo Expandables jako losi serijali imo je puno bolji filmova od tih.
Neznam za vas ali bi ga volio vidjeti u toj ulozi :D
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Azavi
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari, Raikkonen
Kontakt:
Meni je najdraži film Umri muški, najjače mi je kad Dwayne Johnnson The Rock poubija sve mafijaše, a nije ni loš Fast and furious 8, Bruce Willis je izvrsno vozio... :prcnjau:
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Netko gledao Pirate, kakvi su? Vidim da je ocjena 7,2 na Imdb, to nije toliko loše. Je li vrijedan potezati 80km u drugi grad da se pogleda? :D
Obrigado Felipe

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Felipe je napisao/la:Netko gledao Pirate, kakvi su? Vidim da je ocjena 7,2 na Imdb, to nije toliko loše. Je li vrijedan potezati 80km u drugi grad da se pogleda? :D
Ja nekako stalno odgađan možda je dobar možda ne, al to su pirati kome se sviđaju prošli sigurno će mu biti dobar i ovaj.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Surfer
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Fernando, McLaren
Postao sam i u temi Mclaren Honda, pa pišem i ovdje da je izašao na torrentu film "McLaren", pa ako već netko nije ovdje spomenuo ili ga nije pogledao - preporučam. Jako dobar.
Hey, Vasquez, have you ever been mistaken for a man?
No, have you?

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Upravo gledam treću sezonu Leftovers ¨i stvarno je sa svakom sezonom sve bolja.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vAB4Ux62Dww[/youtube]
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Možda je mogao ovaj video u Williamsovu temu, ali mi ovoj opet više pripada:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_wAMk1sllp0[/youtube]

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Jel se isplati pogledati fate of furious?

Iskreno još nisam ni pogledao do kraja, kad sam vidio da lik u rikverc pobjeđuje sa spaljenim motorom, još pritišće nitro, samo sam pogasio sve i otjerao ih u pm... od 5 djela su usrali i šefa i stanicu i kola i rudu.
slikaslika

Black Queen
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 4 mj
Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Meni je bilo ok. Ako voliš druge dijelove i ovaj ce ti biti ok. The Rock i Jason Statham su presmjesni meni bili :zubo:
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Aaa do 5. Djela su bili extra, od 6. su već pretjerali u dosta toga... ako ne krenem Breaking Bad 4. Sezonu, pogledacu, mada mislim da ću se razočarati :?
slikaslika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
HeatBlast44 je napisao/la: 06.07.2017., 16:45 Aaa do 5. Djela su bili extra, od 6. su već pretjerali u dosta toga...
Onda ti se vjerojatno ni ovaj neće svidjeti, ali ne vidim zašto ne bi probao ako imaš vremena. :)

Danas izašao novi Spiderman i vidim odmah kupi odlične ocjene. Ono, kao da je teško nadmašiti prethodne dijelove koji su bili koma, ali lijepo od Marvela što su uspjeli preokrenuti i ovu franšizu.
I nova Planeta majmuna kupi dobre ocjene na predpremijeri, nice :D
Obrigado Felipe

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Krenulo sve kao i uvijek.. Par dobrih nastavaka i onda se krece na spektakl i samo se zarada gleda a kako je svaki put film sve zahtjevniji sto se budzeta tice, vjerojatno i zgrcu lovu..
Za pogletat je, dva puta tesko...
A Planet majmuna bi trebo bit dobar, zadnji mi je bio sasvim zadovoljavajuc .. Puno bolji od onog sa Wahlbergom ..
Fino Alla Fine

Black Queen
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 4 mj
Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
HeatBlast44 je napisao/la: 06.07.2017., 16:45 Aaa do 5. Djela su bili extra, od 6. su već pretjerali u dosta toga... ako ne krenem Breaking Bad 4. Sezonu, pogledacu, mada mislim da ću se razočarati :?
Pretjerali su i ovaj put. :mrgreen:

Ali kažem ako si vec počeo,pogledaj. Ako ne pogledaš neces nista propustiti.

Ne znam do kad uopce planiraju to snimati? Načula sam nesto do 10 dijela :shock:
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Mislim da ce zadnji nastavak bit neki reunion ekipe stargate atlantis sa postavom brzih i zescis .. Negdje na nekom udaljenom planetu.. Mozda se pojavi i Luke sa R2D2 :rofl: :rofl:
Fino Alla Fine

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la:Mislim da ce zadnji nastavak bit neki reunion ekipe stargate atlantis sa postavom brzih i zescis .. Negdje na nekom udaljenom planetu.. Mozda se pojavi i Luke sa R2D2 :rofl: :rofl:
Stargate Atlantis dobra serija i odlično se nadopunili na SG-1

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Slazem se.. Odlicne serije.. Al mi zato Universe nije nikako sjeo :thumbsd:
Fino Alla Fine

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la:Slazem se.. Odlicne serije.. Al mi zato Universe nije nikako sjeo :thumbsd:
Pravim se da ne postoji :D zato je nisam ni naveo

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Haha.. Ja sam pogledo 2 nastavka i jednostavno odusto :mrgreen:
Fino Alla Fine

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Black Queen je napisao/la: 06.07.2017., 17:57
Pretjerali su i ovaj put. :mrgreen:

Ali kažem ako si vec počeo,pogledaj. Ako ne pogledaš neces nista propustiti.

Ne znam do kad uopce planiraju to snimati? Načula sam nesto do 10 dijela :shock:
Aaa pamtim fast and furious kao film uličnih trka i ganje sa policijom, te borbe protiv bandi. Do 5. djela je bio extra film, od 6. su od sebe napravili specijalce nekakve koji su sposobni odradit neke stvari koje se kose sa realnosti. Kao da ih je Marvel uzeo u ruke i napravio super heroje, samo ovi su sa autima :mrgreen:
nemam pojma, tako (ne) doživljavam film od šestice, imam čak i prijatelje koji se slažu sa mnom, tako da ne ispadam jedini ja izrod. Pa Tokyo Drift je zakon za ove nove :)

Vidjet ću, možda pogledam :kokice:
slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Od fast 5 je taj film posto sto publika hoce i tako ga se i tretira.. Spektakl.. S tim da je Fast Five mozda i najbolji film serijala.. Tokyo Drift mozda cak i najlosiji.. Serijal je skoro propo i iso je samo prema dolje dok se nije pojavio Dwayne i novi pristup svemu i sad je postala fransiza kojoj se ne vidi kraj dok god ce zaradjivat pare, doduse ima dosta frikcije izmedju ekipe pa i tome dosta ovisi.. Svakako da su pretjerali i ovaj zadnji mi je od spomenutog fast 5 do sad i najlosiji ali sta ces.. Dok god se vrti pinka, snimat ce se ..
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡