Sprdbox
-
raca
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: McLaren
Ak ti sad nije do sale, kak ce ti tek sutra biti kad se budu dijelili bodovisenna66 je napisao/la:ajde neka neko odvrne neku šalu jer samo mi šala može sada pomoći, na aparatima sam, Button ispred Ferrarija. Pomagajte. HELP
Al, evo ti jedne. Sutra idemo po postolje, a mozda i pobjedu

-
raca
- GP3
Vjerujte kolege, vjerujte bez sale
otvara se prilika na postolju, za vozace stare.
Dosla dva vozaca stara, u cudu stoje
a mladi puran, nabio naocale svoje
Vozili se, vozili, od starta do cilja
al se nisu odmaknuli, kad su shvatili sto je zbilja.
a mladi puran, nabio naocale svoje

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Vidi race stihoklepcaraca je napisao/la:Vjerujte kolege, vjerujte bez sale
a mladi puran, nabio naocale svoje![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Hahahahahahahahaha koja legendaraca je napisao/la:Sreca moja da navijam za McLarensenna66 je napisao/la:hvala Ferrariju sto mi donosi nove clanove u UOFS (Udrugu oboljelih od Ferrarijevih strategija) iz vikenda u vikend. Jos malo pa cemo i na izbore.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
@raca...Mozda vam ovaj vikend ipak i nije bio tako los...ali zna se situacija. Samo cekam da i vi osnujete stranku...a kasnije bi mogli i u koaliciju. Svrhe stranke su poprilicno ocite. Ponedjeljak, dan nakon utrke se vec narucuju potrebne tablete za smirenje te ih dijelimo ispred zgrade. Besplatno mjerenje tlaka, meditacije za opustanje...a zatim organiziramo okupljanja u kojima lijecimo tugu alkoholnim pićima...znamo cak i igrat pikado obavezno gađamo slike Alonsa kad god nas zapne nekom izjavom da imaju bolju šasiju, Vettelove slike smo morali nove nabaviti jer smo ih potpuno unistili dok je jos u Red Bullu bio (jbg tko nije neka prvi baci kamen). U ponudi su obavezno Kimijevi specijaliteti vodka na finski nacin i hrpa sladoleda. Decki nekad pretjeraju s tom vodkom pa idu ulicom grle se, plaću i viču "Kriv je Pirreli!"

- KrBoy93
- Formula 4
- S nama već: 10 god 2 mj
hahahah majstoreeeeeeeeeeeeesenna66 je napisao/la:@raca...Mozda vam ovaj vikend ipak i nije bio tako los...ali zna se situacija. Samo cekam da i vi osnujete stranku...a kasnije bi mogli i u koaliciju. Svrhe stranke su poprilicno ocite. Ponedjeljak, dan nakon utrke se vec narucuju potrebne tablete za smirenje te ih dijelimo ispred zgrade. Besplatno mjerenje tlaka, meditacije za opustanje...a zatim organiziramo okupljanja u kojima lijecimo tugu alkoholnim pićima...znamo cak i igrat pikado obavezno gađamo slike Alonsa kad god nas zapne nekom izjavom da imaju bolju šasiju, Vettelove slike smo morali nove nabaviti jer smo ih potpuno unistili dok je jos u Red Bullu bio (jbg tko nije neka prvi baci kamen). U ponudi su obavezno Kimijevi specijaliteti vodka na finski nacin i hrpa sladoleda. Decki nekad pretjeraju s tom vodkom pa idu ulicom grle se, plaću i viču "Kriv je Pirreli!"
- Viper
- Formula 4
- Navija za: Sebastian Vettel
Mislim da moramo koalirati sa udrugom umirovljenika. Oni su upoznati sa stalnim posjetama doktoru zbog tlaka i utjecaja raznih tableta na organizam. Dobar savjet zlata vrijedi.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
- Viper
- Formula 4
- Navija za: Sebastian Vettel
FIA je uz halo odlučila uvesti i dodatne mjere sigurnosti, kao što su zračni jastuci i oplata od stiropora sa strane bolida, a ponukana ekplodiranjem guma pri brzinama većim od 300 km/h.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- senna66 Verified
- Formula 1

- senna66 Verified
- Formula 1
-
raca
- GP3
Ne znam da li ovo trebam još spomenuti, ali ne mogu izdržat. Danas mi je prijatelj iz Rijeke javio kako se na opće čuđenje prisutnih, u trgovini "Vulkal"na Čavlima(dio Rijeke), pojavio glavom i bradom sam Vettel kako bi kupio gume za svoj bolid. Upitan čime su zaslužili tu čast da se njima obrati za pomoć, Seb je odgovorio da je strašno ogorčen na Pirelli i kako su oni krivci za delaminaciju njegove gume, a ne taktika da na postojećim gumama završi utrku. Naveo je da već dugo prati njihovu trgovinu preko facebooka i poznata mu je njihova kvaliteta, a k tome ima priliku i isprobati na obližnjoj grobničkoj stazi za koju je čuo od mame i tate još dok je bio mali. Molio je za diskretnost, al', jbga, nisam mogao izdurat da to ne podijelim sa vama.
- senna66 Verified
- Formula 1
raca je napisao/la:Ne znam da li ovo trebam još spomenuti, ali ne mogu izdržat. Danas mi je prijatelj iz Rijeke javio kako se na opće čuđenje prisutnih, u trgovini "Vulkal"na Čavlima(dio Rijeke), pojavio glavom i bradom sam Vettel kako bi kupio gume za svoj bolid. Upitan čime su zaslužili tu čast da se njima obrati za pomoć, Seb je odgovorio da je strašno ogorčen na Pirelli i kako su oni krivci za delaminaciju njegove gume, a ne taktika da na postojećim gumama završi utrku. Naveo je da već dugo prati njihovu trgovinu preko facebooka i poznata mu je njihova kvaliteta, a k tome ima priliku i isprobati na obližnjoj grobničkoj stazi za koju je čuo od mame i tate još dok je bio mali. Molio je za diskretnost, al', jbga, nisam mogao izdurat da to ne podijelim sa vama.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Navodno će i snimiti novu reklamu za Kreator TV, više neće biti Kikija Habulina već će snimiti Vettela na Grobniku dok će Blažičko biti ponovo angažiran za rečenicu "Vulkal - najbolja formula za gume".
U međuvremenu, još malo ekskluzive, ovaj put iz Brackleya:
[ link do slike ]
[ link do slike ]
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Tko god da je napravio tu sliku, vidi sa da je Hamiltonov fanboy..Možda i je Rosberg kriv, ali ako se itko u ikoga zabio, Hamilton se zabio u Rosberga. Ali dobro, nećemo valjda sad i na ovoj temi o tomecroatic f1 je napisao/la:Navodno će i snimiti novu reklamu za Kreator TV, više neće biti Kikija Habulina već će snimiti Vettela na Grobniku dok će Blažičko biti ponovo angažiran za rečenicu "Vulkal - najbolja formula za gume".
[ link do slike ]