Sprdbox

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
ajde neka neko odvrne neku šalu jer samo mi šala može sada pomoći, na aparatima sam, Button ispred Ferrarija. Pomagajte. HELP :-|
slika

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: McLaren
senna66 je napisao/la:ajde neka neko odvrne neku šalu jer samo mi šala može sada pomoći, na aparatima sam, Button ispred Ferrarija. Pomagajte. HELP :-|
Ak ti sad nije do sale, kak ce ti tek sutra biti kad se budu dijelili bodovi
Al, evo ti jedne. Sutra idemo po postolje, a mozda i pobjedu :P

raca
GP3
GP3
Vjerujte kolege, vjerujte bez sale
otvara se prilika na postolju, za vozace stare.
Dosla dva vozaca stara, u cudu stoje
a mladi puran, nabio naocale svoje :cool:
Vozili se, vozili, od starta do cilja
al se nisu odmaknuli, kad su shvatili sto je zbilja.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
šteta što nema neki emotikon za "sol na ranu"
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
raca je napisao/la:Vjerujte kolege, vjerujte bez sale
otvara se prilika na postolju, za vozace stare.
Dosla dva vozaca stara, u cudu stoje
a mladi puran, nabio naocale svoje :cool:
Vozili se, vozili, od starta do cilja
al se nisu odmaknuli, kad su shvatili sto je zbilja.
Vidi race stihoklepca :ajdeajde: :ajdeajde:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
hvala Ferrariju sto mi donosi nove clanove u UOFS (Udrugu oboljelih od Ferrarijevih strategija) iz vikenda u vikend. Jos malo pa cemo i na izbore.
slika

raca
GP3
GP3
senna66 je napisao/la:hvala Ferrariju sto mi donosi nove clanove u UOFS (Udrugu oboljelih od Ferrarijevih strategija) iz vikenda u vikend. Jos malo pa cemo i na izbore.
Sreca moja da navijam za McLaren

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
raca je napisao/la:
senna66 je napisao/la:hvala Ferrariju sto mi donosi nove clanove u UOFS (Udrugu oboljelih od Ferrarijevih strategija) iz vikenda u vikend. Jos malo pa cemo i na izbore.
Sreca moja da navijam za McLaren
Hahahahahahahahaha koja legenda

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
@raca...Mozda vam ovaj vikend ipak i nije bio tako los...ali zna se situacija. Samo cekam da i vi osnujete stranku...a kasnije bi mogli i u koaliciju. Svrhe stranke su poprilicno ocite. Ponedjeljak, dan nakon utrke se vec narucuju potrebne tablete za smirenje te ih dijelimo ispred zgrade. Besplatno mjerenje tlaka, meditacije za opustanje...a zatim organiziramo okupljanja u kojima lijecimo tugu alkoholnim pićima...znamo cak i igrat pikado obavezno gađamo slike Alonsa kad god nas zapne nekom izjavom da imaju bolju šasiju, Vettelove slike smo morali nove nabaviti jer smo ih potpuno unistili dok je jos u Red Bullu bio (jbg tko nije neka prvi baci kamen). U ponudi su obavezno Kimijevi specijaliteti vodka na finski nacin i hrpa sladoleda. Decki nekad pretjeraju s tom vodkom pa idu ulicom grle se, plaću i viču "Kriv je Pirreli!"
slika

f1zd
Realno, mislim da McLaren ima veću šansu za naslov od Ferrarija sljedeće godine...McLaren bar ne ovisi o sebi i imaju mjesta za napredak..

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 2 mj
senna66 je napisao/la:@raca...Mozda vam ovaj vikend ipak i nije bio tako los...ali zna se situacija. Samo cekam da i vi osnujete stranku...a kasnije bi mogli i u koaliciju. Svrhe stranke su poprilicno ocite. Ponedjeljak, dan nakon utrke se vec narucuju potrebne tablete za smirenje te ih dijelimo ispred zgrade. Besplatno mjerenje tlaka, meditacije za opustanje...a zatim organiziramo okupljanja u kojima lijecimo tugu alkoholnim pićima...znamo cak i igrat pikado obavezno gađamo slike Alonsa kad god nas zapne nekom izjavom da imaju bolju šasiju, Vettelove slike smo morali nove nabaviti jer smo ih potpuno unistili dok je jos u Red Bullu bio (jbg tko nije neka prvi baci kamen). U ponudi su obavezno Kimijevi specijaliteti vodka na finski nacin i hrpa sladoleda. Decki nekad pretjeraju s tom vodkom pa idu ulicom grle se, plaću i viču "Kriv je Pirreli!"
hahahah majstoreeeeeeeeeeeee

Viper
Formula 4
Formula 4
Navija za: Sebastian Vettel
Mislim da moramo koalirati sa udrugom umirovljenika. Oni su upoznati sa stalnim posjetama doktoru zbog tlaka i utjecaja raznih tableta na organizam. Dobar savjet zlata vrijedi.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

Viper
Formula 4
Formula 4
Navija za: Sebastian Vettel
FIA je uz halo odlučila uvesti i dodatne mjere sigurnosti, kao što su zračni jastuci i oplata od stiropora sa strane bolida, a ponukana ekplodiranjem guma pri brzinama većim od 300 km/h.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
slika

raca
GP3
GP3
Ne znam da li ovo trebam još spomenuti, ali ne mogu izdržat. Danas mi je prijatelj iz Rijeke javio kako se na opće čuđenje prisutnih, u trgovini "Vulkal"na Čavlima(dio Rijeke), pojavio glavom i bradom sam Vettel kako bi kupio gume za svoj bolid. Upitan čime su zaslužili tu čast da se njima obrati za pomoć, Seb je odgovorio da je strašno ogorčen na Pirelli i kako su oni krivci za delaminaciju njegove gume, a ne taktika da na postojećim gumama završi utrku. Naveo je da već dugo prati njihovu trgovinu preko facebooka i poznata mu je njihova kvaliteta, a k tome ima priliku i isprobati na obližnjoj grobničkoj stazi za koju je čuo od mame i tate još dok je bio mali. Molio je za diskretnost, al', jbga, nisam mogao izdurat da to ne podijelim sa vama.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
raca je napisao/la:Ne znam da li ovo trebam još spomenuti, ali ne mogu izdržat. Danas mi je prijatelj iz Rijeke javio kako se na opće čuđenje prisutnih, u trgovini "Vulkal"na Čavlima(dio Rijeke), pojavio glavom i bradom sam Vettel kako bi kupio gume za svoj bolid. Upitan čime su zaslužili tu čast da se njima obrati za pomoć, Seb je odgovorio da je strašno ogorčen na Pirelli i kako su oni krivci za delaminaciju njegove gume, a ne taktika da na postojećim gumama završi utrku. Naveo je da već dugo prati njihovu trgovinu preko facebooka i poznata mu je njihova kvaliteta, a k tome ima priliku i isprobati na obližnjoj grobničkoj stazi za koju je čuo od mame i tate još dok je bio mali. Molio je za diskretnost, al', jbga, nisam mogao izdurat da to ne podijelim sa vama.
:rofl: :rofl: :zubo:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Navodno će i snimiti novu reklamu za Kreator TV, više neće biti Kikija Habulina već će snimiti Vettela na Grobniku dok će Blažičko biti ponovo angažiran za rečenicu "Vulkal - najbolja formula za gume".

U međuvremenu, još malo ekskluzive, ovaj put iz Brackleya:

[ link do slike ]

f1zd
croatic f1 je napisao/la:Navodno će i snimiti novu reklamu za Kreator TV, više neće biti Kikija Habulina već će snimiti Vettela na Grobniku dok će Blažičko biti ponovo angažiran za rečenicu "Vulkal - najbolja formula za gume".

U međuvremenu, još malo ekskluzive, ovaj put iz Brackleya:

[ link do slike ]
Tko god da je napravio tu sliku, vidi sa da je Hamiltonov fanboy..Možda i je Rosberg kriv, ali ako se itko u ikoga zabio, Hamilton se zabio u Rosberga. Ali dobro, nećemo valjda sad i na ovoj temi o tomeslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡