Ako je Kimi dobio kaznu onda i Bottas treba.Explorer je napisao/la:Zašto sramota? Pa Bottas je od prošlog zavoja bio uz Raikkonena, a ne iza njega.
Nije imao uopće mjesta za ikakvo pretjecanje ondje...ako ćemo gledati Rusiju.
Ako je Kimi dobio kaznu onda i Bottas treba.Explorer je napisao/la:Zašto sramota? Pa Bottas je od prošlog zavoja bio uz Raikkonena, a ne iza njega.
Ma ovo je pevidno sve, Hamilton moze brze i bolje sigurno, samo se stima pobjeda nesposobnom Rosbergu i tako ce napravit vecu prednost naspram Vettela u sampionatu.senja je napisao/la:Jbt, ova dvojica opet voze ko levati. I opet ostaju na prva dva mjesta...
Nema govora da je Bottas trebao dobit kaznu.Ponovo pogledat,pa ce biti situacija jasnija.Explorer je napisao/la:Zašto sramota? Pa Bottas je od prošlog zavoja bio uz Raikkonena, a ne iza njega.
Ja sam oduvijek tog mišljenja. Ma Checo je veliki srećković. Onako generalno. S druge strane Hulk je teški baksuz. Tako da u FI imamo odličan balans sreća/nesreća.senja je napisao/la:Kao što je Bottas prošli put ostavio? Bottas je još više zatvarao. Po meni svakako ni jedno ni drugo nije bilo za kaznu. Sami su sebe kaznili i tada Bottas i sad Raikkonen. I Hulk protiv Masse u Singapuru. Kakve veze ima što si ispred, ako ćeš prisiliti ovoga iza sebe da se zabije u tebe?Felipe je napisao/la:Hmmm, rekao bih greška Kimija, kao što Martin kaže znao je da je Valtteri tu, nije imao mjesta, i samo je skrenuo ka zavoju kao da nema nikoga oko njega. Kimi je ok postupio, treba zalupiti vrata u takvoj situaciji, ali ne ovako, uvijek ostaviš metar-dva prostora čisto da onaj što je na unutrašnjoj strani ima gdje da se zaustavi dok mu ti presjecaš liniju, ali ne ovako, Kimi je domah skrenuo ka rubniku.
A eto vam Perez. Taj defanzivac nema šta raditi pored Hulka kada ovaj nema problema.
Danas su mi linkovi zakazali. Na torrent-tv oba linka nisu radila na početku. Onda morao početak gledati na RTL-u. Ovi odmah pukoše reklamu. Još belaj za Vettela. I odmah mi se više ne gleda.
Eto SC-a. Vettel izletio.
Ma ne želim ni reći to, Bottas je danas ispravno postupio.dakako je napisao/la:Nema govora da je Bottas trebao dobit kaznu.Ponovo pogledat,pa ce biti situacija jasnija.Explorer je napisao/la:Zašto sramota? Pa Bottas je od prošlog zavoja bio uz Raikkonena, a ne iza njega.
Znam kolega samo sam se suglasioExplorer je napisao/la:Ma ne želim ni reći to, Bottas je danas ispravno postupio.dakako je napisao/la:Nema govora da je Bottas trebao dobit kaznu.Ponovo pogledat,pa ce biti situacija jasnija.Explorer je napisao/la:Zašto sramota? Pa Bottas je od prošlog zavoja bio uz Raikkonena, a ne iza njega.