VN MEKSIKA (30.10.-01.11.)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Explorer je napisao/la:Zašto sramota? Pa Bottas je od prošlog zavoja bio uz Raikkonena, a ne iza njega.
Ako je Kimi dobio kaznu onda i Bottas treba.
Nije imao uopće mjesta za ikakvo pretjecanje ondje...ako ćemo gledati Rusiju.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Pastor - Majstor :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Kush
GP3
GP3
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
da bottas - no further action needed - ipak razočarao me, očekivao, priželjkivao da drži ritam sa ham, mercovima, ali nema šanse, prije će kvyat njega proć - bar ima dešavanja nakon SC-a..
_____

da - slažem se da je bottas trebao dobit kaznu kao i kimi - ako su htjeli biti doslijedni - ali ovo je f1, tu se pravila smišljaju i kroje u hodu - previše je čimbenika u igri (financijskih i inih) da bi FIA i Bernie (CVC) mogi donijeti pravila takva da su uvijek primjenjiva i što je nemoguće - ista za sve :rofl: :rofl: :rofl:
:jupije:
Zadnja izmjena: Kush, dana/u 01.11.2015., 21:44, ukupno mijenjano 2 puta.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
senja je napisao/la:Jbt, ova dvojica opet voze ko levati. I opet ostaju na prva dva mjesta...
Ma ovo je pevidno sve, Hamilton moze brze i bolje sigurno, samo se stima pobjeda nesposobnom Rosbergu i tako ce napravit vecu prednost naspram Vettela u sampionatu.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ovo je fkt frustrirajuce, sve se prikazuje po stazi, samo ne borba za prvu poziciju

Zeus
Formula 4
Formula 4
Navija za: Ferrari, Alonso
Šta se ovaj fomovac zaljepio za Bottasa, tu neće biti nikakve akcije za 3. mjesto :bonk: :bonk: ajmo neki luđački potez za kraj-netkooo!!! :prcnjau:

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Steta ovako dobra staza, a jako malo uzbudjenja!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

dakako
Formula 4
Formula 4
Navija za: Mercedes
Explorer je napisao/la:Zašto sramota? Pa Bottas je od prošlog zavoja bio uz Raikkonena, a ne iza njega.
Nema govora da je Bottas trebao dobit kaznu.Ponovo pogledat,pa ce biti situacija jasnija.
Timski igrac

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
senja je napisao/la:
Felipe je napisao/la:Hmmm, rekao bih greška Kimija, kao što Martin kaže znao je da je Valtteri tu, nije imao mjesta, i samo je skrenuo ka zavoju kao da nema nikoga oko njega. Kimi je ok postupio, treba zalupiti vrata u takvoj situaciji, ali ne ovako, uvijek ostaviš metar-dva prostora čisto da onaj što je na unutrašnjoj strani ima gdje da se zaustavi dok mu ti presjecaš liniju, ali ne ovako, Kimi je domah skrenuo ka rubniku.
Kao što je Bottas prošli put ostavio? Bottas je još više zatvarao. Po meni svakako ni jedno ni drugo nije bilo za kaznu. Sami su sebe kaznili i tada Bottas i sad Raikkonen. I Hulk protiv Masse u Singapuru. Kakve veze ima što si ispred, ako ćeš prisiliti ovoga iza sebe da se zabije u tebe?

A eto vam Perez. Taj defanzivac nema šta raditi pored Hulka kada ovaj nema problema.

Danas su mi linkovi zakazali. Na torrent-tv oba linka nisu radila na početku. Onda morao početak gledati na RTL-u. Ovi odmah pukoše reklamu. Još belaj za Vettela. I odmah mi se više ne gleda.

Eto SC-a. Vettel izletio.
Ja sam oduvijek tog mišljenja. Ma Checo je veliki srećković. Onako generalno. S druge strane Hulk je teški baksuz. Tako da u FI imamo odličan balans sreća/nesreća.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

dakako
Formula 4
Formula 4
Decki previdjate jednu vrlo bitnu stvar Kimmi je taj koji se u Rusiji zaletio u Bottasa,a ne obratno. I ovdje je Kimi taj koji je pre optimisticno zatvorio vrata.

Sto bi se reklo bespredmetno je usporedjivati ta dva incidenta.
Timski igrac

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Svaka čast Nico!!!! Potpuno zasluženo! :klanjam: :klanjam: :klanjam: :cheer: :cheer: :party: :jupije: <3 :pivo:
Odlična vožnja. Nije ti mogao Hamilton danas ni prismrdit. Potpuno kontrolirana utrka. Bravo!

A bravo i za Bottasa! :thumbs: :pivo:

Ferrari.... Nemam šta reći. Nadam se da ste ispucali svu lošu sreću danas.
Bit će bolje idući put! :klopa: :klopa: :klopa: :thumbs: :fakjea:

A baš mi je drago da Nico ima dobru podršku od strane navijača ovdje, i nadam se da će mu to biti samo jedan dobar vjetar u leđa! :fakjea: :cheer:
Zadnja izmjena: josip123, dana/u 01.11.2015., 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Kush
GP3
GP3
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Jedino vrijedno spomena - Bottasovo postolje - Čestitke! :party: :party: :party:
(Lapsus lingui, u mojoj glavi je mali rus već prošao razvikanijeg finca i dok sam pisao, uletilo mi ime, zbog mojih preferencije, i jer sam zbog takve trke taj dvoboj već odgledao u glavi - nažalost nije se obistinilo ništa što sam danas priželjkivao - takav dan!)

Svejedno odlična partija oba mladića, ali kako rekoh, kad se crveni ne utrkuju, nije to to, pa se moramo i ovako zadovoljiti - šteta zbog dobre staze i atmosfere, ali tako je to.. :chill:

i nici što je jednom odvezao bez greške - kada nije bilo pritiska prvenstva i strašno konzervativna strategija! :prcnjau:
(..po tome se vidi koliko je trka manje uzbudljiva kada ferrariji nisu uključeni u dešavanja duž grida, sve je mlako i bezukusno - da se tako izrazim, jednostavno veliko uzbuđenje manje u ionako ograničenom natjecanju
(ograničenom u aktivnim i progresivnim momčadima koje se bore uvijek, te imaju i s čim i s kim)! :gandalf:
Zadnja izmjena: Kush, dana/u 01.11.2015., 22:03, ukupno mijenjano 1 put.

The Simpsons
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
Kad vidim Bottasa na postolju tim mi više bude žao Kimija.
A Kimi, Kimi .... :mad:

dakako
Formula 4
Formula 4
Nico svaka cast,trlja nos mrziteljima i ujedno ih demantira.Voznja bez kompromisa. Mislim da je pretekao Massu i Villeneuva po pobjedama
Timski igrac

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
dakako je napisao/la:
Nema govora da je Bottas trebao dobit kaznu.Ponovo pogledat,pa ce biti situacija jasnija.
Ma ne želim ni reći to, Bottas je danas ispravno postupio.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

josip123
GP3
GP3
Aleeeeeeee aleee aleeee aleeeeeee Nico, Nicooooooo :party: :party:

Koji ludi navijači, koja moćna atmosfera! Zamjeram im što nisam tamo :mad: :gandalf:
Ayrton Senna

dakako
Formula 4
Formula 4
Explorer je napisao/la:
dakako je napisao/la:
Ma ne želim ni reći to, Bottas je danas ispravno postupio.
Znam kolega samo sam se suglasio :koska:
Zadnja izmjena: dakako, dana/u 01.11.2015., 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Timski igrac

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Nema se tu šta napadat Bottasa, Kimi je taj koji je trebao bolje odvozit zavoj... Kazne nije bilo jer je Kimi već svoje dobio (DNF)... To šta vi spominjete Rusiju je sasvim druga priča, različite brzine, različita kočenja, drugačiji ulasci... Ne budite zatupljeni....

Publika godine - ova meksikčka :party:

Mehiko :P
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Luka
Karting
Karting
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Nico Rosberg
Nico Rosberg :klanjam:
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

josip123
GP3
GP3
Ovo je prvi Nicin hat-trick u karijeri. :thumbs: :fakjea:
Ayrton Senna
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡