Možda će me netko optužiti da sam ''salty'', ali moram primjetiti da je kvaliteta komentara na člancima značajno pala u zadnjih cca. pola godine. Početak pada kvalitete se poklopio s influksom novih fanova početkom sezone. Srećom pa je forum još uvijek većinski civilizirano mjesto.
pohvale crashu na još jednoj donaciji.
što se tiče minusa i pluseva...meni svejedno. ako ništa, sad neće biti sakrivenih komentara, to mi se ne sviđa. mada, pretpostavljam da je ovo samo trenutna situacija.
pozdravljam vraćanje paypal prozora na sajt.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Ne razumijem cemu to stalno eksperimentiranje sa plusevima i minusima. Ostavite normalno da se vidi koliko ima pluseva i minusa i nemojte sakrivati komentare jer vecina ce ih otvoriti ovako i onako.
Mr.Spaceguy je napisao/la: 08.07.2018., 20:42
Ne razumijem cemu to stalno eksperimentiranje sa plusevima i minusima. Ostavite normalno da se vidi koliko ima pluseva i minusa i nemojte sakrivati komentare jer vecina ce ih otvoriti ovako i onako.
Taj te bas vuce da ga otvoris.. Osobno, mislim da sam otvorio svaki
Stalno se pojavljuje npr. komentar sa 200 minusa za 20 minuta i automatski se sakrije ili sa 70 minusa za par minuta, a komentar normalan i realan... Trebalo je nešta poduzeti.
Plus i minus su uklonjeni jer su se našla dva pametnjakovića pa su otkrili da se može izbrisati cookie i lupati beskonačno mnogo minusa. A klinjo ima valjda viška vremena i volje pa je uzeo na zub par komentara i udario preko 300 minusa u par minuta. Obzirom da se sad bavim drugim stvarima i nemam vremena resetirati te stvari ili namještati da se ograniči po IP adresi umjesto po cookie - maknuo sam jedno i drugo.
Uvijek me fascinira koliko klaunova ima na sve strane. Bacim pogled na statistiku i vidim 180 minusa za jedan komentar, a sve sa iste ip adrese.
BTW, jutros priupitah šta bi sa "Najbolje od....".
Ali ne vidim komentar.
Možda sam ga zaboravio poslati.
Nismo imali "Najbolje od Austrije i Francuske", a evo i Britanija je prošla.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
avetma je napisao/la: 08.07.2018., 20:48
Plus i minus su uklonjeni jer su se našla dva pametnjakovića pa su otkrili da se može izbrisati cookie i lupati beskonačno mnogo minusa. A klinjo ima valjda viška vremena i volje pa je uzeo na zub par komentara i udario preko 300 minusa u par minuta. Obzirom da se sad bavim drugim stvarima i nemam vremena resetirati te stvari ili namještati da se ograniči po IP adresi umjesto po cookie - maknuo sam jedno i drugo.
Uvijek me fascinira koliko klaunova ima na sve strane. Bacim pogled na statistiku i vidim 180 minusa za jedan komentar, a sve sa iste ip adrese.
Ma nije ti problem ni sa tim IP-evima.. mogu ih oni šaltat tako da resetira net preko rutera i dodjeli mu novi IP. Ja sam napravio čak davnih dana nekakvu skiptu i to neki programi za downloudanje koriste kako bi sidali linkove bez ograničenja broja skidanja po IP-u. (LINK). Jedina sigurnost je da imaš neku bazu ili kôd da po koriniku može ići samo jedna akcija po oznaci -/+. cooki je u tom slučaju nebiatn kao i IP.
BrrZiiii stvorio pomutnju na 2 portala...alias "imam položenu vozačku" - na gp1....provokativan nick iz razloga kvalitete komentiranja tada tamo
Andrija Hiržin 08.07.2018. at 23:03
Ekipa, dajte smirite strasti malo. Prije nekoliko mjeseci kolega je blokirao jednog člana s vozačkom dozvolom, pa su došle salve kritika na naš račun iako je prije toga velik broj vas negodovao zbog njega.
još uvijek boli nedostatak bližnjeg? ovo im je već drugi put u tjedan dana, a tamo nisam 4 mjeseca. upozorio sam javno antu da će se to dogoditi jer određene psihopate boli jako kako su bili poniženi i da će doći kao moj zaostali "rep"
tako i ovdje. jučer sam smanjio broj postova, a mnogi koji su me kritizirali na portalu su izbacili salve kratkih, praznih i nadasve beskorisnih postova što u naravi izgleda kao buvljak na selu. Dobri i intelektualni komentari nestaju u takvim kobasicama. Poštene kritike priznajem, a ove hipokritske sa gnušanjem odbacujem !
Zbog egocentrika, psihopata i ostalih skupova lakših i težih mentalnih bolesti skrivenih iza tipkovnice koji su krenuli u neke "ratove" iako je poanta pisanja komentiranje stanja tehnike na najvišim nivoima i vozačima kao sportašima....ostali komentatori koji imaju što za reći bivaju proganjani hordama maloumnih koji su vrlo povodljivi i reakcija je negativna. Ne razumijem kakva su to virtualna neprijateljstva?
prvo bi trebalo pogledati sebe u zrcalo da bi se na drugog bacio kamen i optuživao
uglavnom, od mene dobijate postove koji su uglavnom vremenski ispred, skoro da imate "špijuna" instaliranog negdje blizu staze (šala) i sigurno nisu isprazne čestitke virtualnoj božici karbonskih vlakana i ostalog neživog materijala sa ikonama vozača koji nikad neće izlučiti endorfin zahvale kojem se čestitari nadaju i isprazno nalupavaju postove.
level IQ 60 razgovora nikog normalnog ne zanima a kako vidim mnogi komentatori su željni kolegijalne pažnje u svom "ubijanju" slobodnog vremena, što nije negativna stvar i kulturna komunikacija je sociološki korisna
na ovom portalu za razliku od gp1 ima znatno veći broj ljudi koji znaju prokomentirati situaciju i zbog toga je portal interesantan.
a što se mene tiče....rekao sam da ne moram pisati....ionako trošim energiju ....na neke marginalce i za razliku od njih na one koji su željni informacija i bitno im je komunicirati o onome što nije svakodnevna životna šablona, a nemaju niti gdje u realnom životu.
ukoliko nekog moj nick već samom kombinacijom slova izluđuje jer bitno i karakteristično odskače po svom literalnom obliku te mu stvara paru u tintari....zaista ne mogu to liječiti.
Molim da čitatelji sami procjenjuju komentare a ne biti povodljivi već izraženim ocjenama koje smo vidjeli da netko u svom bolesnom porivu želi manipulirati, a ovo bez ocjena je sasvim ispravan smijer te onaj kome smeta ili se ne slaže sa govornikom za određeni post, neka slobodno kaže zašto ima suprotno mišljenje....a ne ono....meni se ne sviđa Trump, pa je on homofob, šovinista.....a razlog za optuživanje se ne može smisleno iznijeti.
ukoliko vam smetam mojim komentiranjem...izbacite me sa portala...neću imati nikakvih posljedica osim što ću profitirati vremenski
Brzi, ne dramatiziraj. Napisao sam već - manje piši, više čitaj. GP1 me ne zanima, kao ni brojač komentara. Više ih tu izbrišem tijekom GP vikenda nego što ih je na drugim portalima ukupno napisano. Nije bitno.