McLaren
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Mislim da se među navijačima jako podcjenjuje vrijeme potrebno za prilagodbu vozača novom bolidu, ne nužno u njegovom slučaju već općenito, kod njega se tolerira još nekako jer je miljenik navijača. Da se radi o nekome drugome bio bi pokopan.
Nije lako, pogotovo kad ti je momčadski kolega već neko vrijeme u toj momčadi.
U drugoj polovici sezone bi već trebao nešto pokazati.
Jbg nadam se da će se sastaviti sa bolidom, žao mi ga je, malo me strah za njegovu karijeru ako ne krene na bolje.
Nije lako, pogotovo kad ti je momčadski kolega već neko vrijeme u toj momčadi.
U drugoj polovici sezone bi već trebao nešto pokazati.
Jbg nadam se da će se sastaviti sa bolidom, žao mi ga je, malo me strah za njegovu karijeru ako ne krene na bolje.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Iskreno , nakon vise nego solidnog proslog trkaceg vikenda mislio sam da je ipak nesto uhvatio.
I da ce u Monacu , staza koju obozava i staza na kojoj je po defaultu dobar , nastaviti slicnim tempom.
Ali hladan tus nama , a njemu pogotovo.
Nadam se da ce on i njegova ekipa brzo shvatiti sta i kako da to krene na bolje.
I da ce u Monacu , staza koju obozava i staza na kojoj je po defaultu dobar , nastaviti slicnim tempom.
Ali hladan tus nama , a njemu pogotovo.
Nadam se da ce on i njegova ekipa brzo shvatiti sta i kako da to krene na bolje.

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
Jesam njegov navijac vec odavno i njegov prelazak u McLaren mi je ostvarenje sna, ali i dalje mislim da mu ovu cijelu sezonu treba unaprijed otpisati od velikih ocekivanja. Volio bih da ucini ono za sta je doveden, ali ako to moze uciniti Lando, nemam problem sa tim, koliko god volio Daniela.
McLaren ipak volim najvise
McLaren ipak volim najvise

- AlkY
- Formula 1
Sta se tice ove sezone nemam tako velika ocekivanja , niti ocekujem da ce biti bolji od Landa.
Ali ne ocekujem niti ovakve vikende
.
Lando neka grabi top 5 pozicije , a od Daniela ocekujem konstantan top 10. To nije puno sta ne
.
Tako da se nadam , prvenstveno zbog McLarena da ce uzimati neke bodove svaku utrku.
A onda i zbog njega samoga da ne potone do kraja.
Ali ne ocekujem niti ovakve vikende

Lando neka grabi top 5 pozicije , a od Daniela ocekujem konstantan top 10. To nije puno sta ne

Tako da se nadam , prvenstveno zbog McLarena da ce uzimati neke bodove svaku utrku.

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A ne znam baš da bi McLaren bio zadovoljan s takvim učinkom. U borbi su s Ferrarijem, a plaća mu je nekih 15-ak milijuna, naspram Norrisovih možda 3-4 milijuna...AlkY je napisao/la: 24.05.2021., 06:05 Sta se tice ove sezone nemam tako velika ocekivanja , niti ocekujem da ce biti bolji od Landa.
Ali ne ocekujem niti ovakve vikende.
Lando neka grabi top 5 pozicije , a od Daniela ocekujem konstantan top 10. To nije puno sta ne.
Ne mogu gubiti bodove. Ovaj vikend su imali sreće što je Leclerc sam sebe izbacio iz utrke, inače bi Ferrari imao lijepu prednost nad McLarenom.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- AlkY
- Formula 1
Naravno da nece biti zadovoljni.
Necu niti ja. Ali eto , neki minimum sta ocekujem je taj top 10.
Naravno prije sezone sam ocekivao stalni top 5-6 i dal bude mozda bolji od Landa.
Ali sad kada vidim koliko se muci , vozac njegove kvalitete nesmije imati isprike , ali jos uvijek je vjerojatno previse za ocekivati nesto vise.
Daniel je vrhunski vozac , ima iskustva , i odbijam vjerovati/misliti da je toliko los. Kao i on sam sta je izjavio.
Zato sam siguran da ce se on dizati i da ce drugu polovicu sezone biti vrhunski.
Valjda se necu prevariti
Necu niti ja. Ali eto , neki minimum sta ocekujem je taj top 10.
Naravno prije sezone sam ocekivao stalni top 5-6 i dal bude mozda bolji od Landa.
Ali sad kada vidim koliko se muci , vozac njegove kvalitete nesmije imati isprike , ali jos uvijek je vjerojatno previse za ocekivati nesto vise.
Daniel je vrhunski vozac , ima iskustva , i odbijam vjerovati/misliti da je toliko los. Kao i on sam sta je izjavio.
Zato sam siguran da ce se on dizati i da ce drugu polovicu sezone biti vrhunski.
Valjda se necu prevariti

- _bataziv_0809
- Formula 1
Ma hoce sigurno dok uhvati konstantu. Puno je i mijenjao timova i vozio razlicitih auta, ali u svakom je isporucio rezultat. Ima jos da se vozi, vazno je da ostane psihicki stabilan i motivisan. Ima McLaren sigurno armiju psihologa i life coacheva da mu pomognu da ne potone. A i on je sigurno jak mentalno.
Znam da zvuci kao whishful thinking ali ja u ovog covjeka vjerujem bas onako kako sam vjerovao i u Miku. I njega je DC na pocetku vrlo ubjedljivo pobjedjivao.
Znam da zvuci kao whishful thinking ali ja u ovog covjeka vjerujem bas onako kako sam vjerovao i u Miku. I njega je DC na pocetku vrlo ubjedljivo pobjedjivao.

- _bataziv_0809
- Formula 1
Ali i Danny je gošpar nema šta. Slavi sa ekipom i odaje Landu priznanje 

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja nekako imam osjećaj da ova ekipa McLarena nikada neće biti "Ricciardova ekipa" ako kužite što želim reći...
Norris je McLarenov junior, ekipa se već navikla na njega, on je očito odličan vozač, ima odličnu atmosferu i odnose s ekipom, Zak ga očito cijeni (ali misli da je Ricciardo) itd.
Možda sam u krivu, ali Norris se jednostavno uglavio u ovu ekipu, ima rezultate i cijeli momentum. Nadam se da griješim jer mi je Ricci drag vozač i lik, ali trenutno to ne izgleda kako treba.
Izgleda izgubljeno i zapravo je jedini vozač koji tako izgleda. Znači skroz je depresivan, ima lažni osmijeh pred kamerama, vidi se to.
Norris je McLarenov junior, ekipa se već navikla na njega, on je očito odličan vozač, ima odličnu atmosferu i odnose s ekipom, Zak ga očito cijeni (ali misli da je Ricciardo) itd.
Možda sam u krivu, ali Norris se jednostavno uglavio u ovu ekipu, ima rezultate i cijeli momentum. Nadam se da griješim jer mi je Ricci drag vozač i lik, ali trenutno to ne izgleda kako treba.
Izgleda izgubljeno i zapravo je jedini vozač koji tako izgleda. Znači skroz je depresivan, ima lažni osmijeh pred kamerama, vidi se to.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Norris se stopio sa ovim bolidom. Ova im utrka nije trebala odgovarati, odnosno ne odgovara im. Ali Norris uspijeva izvući setup sa najmanje kompromisa. Norris je ovdje svojom vožnjom uspio prikriti slabije strane McLarenovog bolida. Zato je tolika razlika na ovoj stazi u odnosu na Ricciarda. Lakše je na stazama koje ističu najbolje osobine McLarenovog bolida. Na ovim utrkama na kojim su slabiji treba više iskustva da se izvuče maksimum.
- senna66 Verified
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Bilo bi šteta da propadne, jako je zabavan vozač na stazi, ima ono nešto.
Strah me ako ovako nastavi u drugoj polovici sezone.
Ne znam gdje bi mogao nakon McLarena, ako ga uopće nakon ovakve sezone itko vidi u svojoj ekipi. Ferrari je zacementiran, Mercedes ima svog mladog na čekanju, RB eventualno ako Perez značajno podbaci na razinu Ricciarda u McLarenu....u što ne vjerujem. Od ostalih ekipa vrlo vjerojatno ništa. Alpine je prekrižen, AM ako kojim slučajem Vettel odluči da mu je dosta.
Zato i kažem, ovo mu je sezona koja mu odlučuje daljni tok karijere u F1. Ili će se sabrati u McLarenu ili je gotov.
Strašno mi ga je žao.
Strah me ako ovako nastavi u drugoj polovici sezone.
Ne znam gdje bi mogao nakon McLarena, ako ga uopće nakon ovakve sezone itko vidi u svojoj ekipi. Ferrari je zacementiran, Mercedes ima svog mladog na čekanju, RB eventualno ako Perez značajno podbaci na razinu Ricciarda u McLarenu....u što ne vjerujem. Od ostalih ekipa vrlo vjerojatno ništa. Alpine je prekrižen, AM ako kojim slučajem Vettel odluči da mu je dosta.
Zato i kažem, ovo mu je sezona koja mu odlučuje daljni tok karijere u F1. Ili će se sabrati u McLarenu ili je gotov.
Strašno mi ga je žao.

- _bataziv_0809
- Formula 1
Ne nuzno. Za narednu sezonu je sve otvoreno. Rusenje statusa quo njemu odgovara za razliku od Norrisa.

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
stvarno ne razumijem razlog tome

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/McLarenF1/status/1401478983628333060
- _bataziv_0809
- Formula 1
Los vikend, ali bar smo u duplim bodovima. Presize nas Ferrari i mislim da ce nas ostaviti daleko iza sebe 

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
2 poena, ništa strašno. Kako je mogli biti (po poretku na startu) ovo je super. Ferrari definitivno sustigao, subotom i prestigao. Biće jebeno osvojit treće al valjda i naši izvuku koju desetinku do kraja sezone. Po ovom trenutno ferrari je treća ekipa. Fali Ricci u borbi, bez njega nemamo sta tražiti protiv Sai/Lec komba.
- AlkY
- Formula 1
Osobno zadovoljan duplim bodovima.
S obzirom na dogadanja na stazi , mogao je McLaren vise pobrati ali dobro.
Ferrari nas je stigao , naravno to nije dobro.
Ali nadam se da je jedini razlog jer su zadnje 2 staze vise odgovarale njima.
Tako da ubuduce ocekujem da je opet McLaren malo ispred.
A ako Ricci "proradi" mislim da nece biti upitno.
Naravno navijacki govorim
, ovisi i o nadogradnjama itd. Nadam se da nece fulati sa razvojem bolida.
S obzirom na dogadanja na stazi , mogao je McLaren vise pobrati ali dobro.
Ferrari nas je stigao , naravno to nije dobro.
Ali nadam se da je jedini razlog jer su zadnje 2 staze vise odgovarale njima.
Tako da ubuduce ocekujem da je opet McLaren malo ispred.
A ako Ricci "proradi" mislim da nece biti upitno.
Naravno navijacki govorim