Veliki si optmista
Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@Frantic
Veliki si optmista
Veliki si optmista
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ne znam da li si gledao tekmu, ja jesam.
Ono što sam rekao stoji.
Da su Lakersi odigrali na nivou na kojem su odigrali Bucksi (i obrnuto, naravno), bilo bi +30 za Lakerse.
Znači ono, Đanis bukvalno izbeči oči kad ubode tricu (ne može da vjeruje kako ga je išla, postavio čovjek rekord u tricama, 5 komada, ipak je on igrač reketa, 2/3 poena daje iz reketa, mahom ispod koša.
Lebron napravio triple, ali je bio (relativno) loš. Fulao jednu tricu sredinom zadnje 1/4, kada su bili na -9, da bi Matthews u napadu poslije, onako, ne znajući šta da uradi, uvalio tricu sa nekih 8,5m metara i to praktično sa parketa, bez skoka.
Robin Lopez puca tricu, fula čitav obruč, lopta pada u ruke Middletonu, ovaj nalazi nekog na trici, koja je ušla,....
Znaš ono, kad ide, ide
Lakersi grozni u drugoj 1/4, Davis proradio u drugom poluvremenu, a poslije opet kad su stizali rezultat, neke greške, nerezonska dodavanja iz koji su proistekli forsirani šutevi i promašaji (ili su ta dodavanja bila presječena i oduzeta), čuvanje lopte do 3sec do kraja i opet forsiranje šuta te promašen šut, Caruso, Rondo, Bradley kao da su se bojali uputiti loptu ka košu, vrlo malo (nikako) asistencija za Mcgeeja i Howarda, Rondo u jednom napadu bio s loptom skoro 10sec i istekne vrijeme

Da kažeš da su Bucksi odigrali extra odbranu, vala nisu (nisu ni Lakersi). Jednostavno su bili bolji u šutu, pogotovo za 3 poena.
I izgledali su bolje na terenu.
Zato i jesam optimističan, jer su ovakvo (loše) izdanje Lakersa pobijedili kući sa "samo" 7 razlike.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sta se kofrcis 
Malo davi fakt da samo Lakersima pripisujes sto su bili losi, kao da Bucksi nemaju veze s tim
A ne smatram Buckse uopce nekom ultra dobrom ekipom kakva su kompletni Lakersi..
A tekma ka tekma, netko ima off vecer, netko malo bolju, na kraju je nebitna razlika kojom izgubis

Malo davi fakt da samo Lakersima pripisujes sto su bili losi, kao da Bucksi nemaju veze s tim

A ne smatram Buckse uopce nekom ultra dobrom ekipom kakva su kompletni Lakersi..
A tekma ka tekma, netko ima off vecer, netko malo bolju, na kraju je nebitna razlika kojom izgubis
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Ma ne kofrčim se bolan
U principu, "više" sa Lakersi bili loši (i to pretežno "sami od sebe", nego što to ima veze s Bucksima), nego što su Bucksi bili "dobri" (ali ipak su bili bolji od Lakersa
).
Razlika sama za sebe je nebitna.
Tih +7 na kraju nije rezltat opuštanja Bucksa jer nisu ulazili oni sa klupe koji provode "garbage time" (bila je full postava), već truda druge ekipe.
A napominjem je zbog toga da su samo 2 napada odigrali bolje i ponetirali, to bi bila egal/penal završnica.
Opet, ako su ovakvim (generalno) slabim izdanjem ipak uspjeli smanjiti zaostatak i zamalo donijeti neizvjesnu završnicu, ja zadovoljan ako im je ovo slabije izdanje.

U principu, "više" sa Lakersi bili loši (i to pretežno "sami od sebe", nego što to ima veze s Bucksima), nego što su Bucksi bili "dobri" (ali ipak su bili bolji od Lakersa

Razlika sama za sebe je nebitna.
Tih +7 na kraju nije rezltat opuštanja Bucksa jer nisu ulazili oni sa klupe koji provode "garbage time" (bila je full postava), već truda druge ekipe.
A napominjem je zbog toga da su samo 2 napada odigrali bolje i ponetirali, to bi bila egal/penal završnica.
Opet, ako su ovakvim (generalno) slabim izdanjem ipak uspjeli smanjiti zaostatak i zamalo donijeti neizvjesnu završnicu, ja zadovoljan ako im je ovo slabije izdanje.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1

Nisam brojo ali sam dojma da je klupa Bucksa bila vise na parketu od klupe Lakersa

Ja isto zadovoljan.. Lakersi izgubise

Doce Bucksi i u Stapels pa i tamo dobiti, no worries
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
3 za redom za Lakerse... Next gradski derbi 

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Vidim, zadovoljan si

Lebron baš sad našo da istegne mišić, da ne igra....
Tj. istegnuo ga protiv Pacersa.
To mora da si ti baco neke čini, uroke i "sihire".

I onda mu izgleda još dodo protiv Bucksa.
Nema veze, neka budu svi zdravi za nekih 5-6 mjeseci...

BTW, kakav preokret Toronta

Stigoše (i prestigoše) ljudi -30, za 15 minuta

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Glega sam tekmu.. Gosti se zadrzali pa taman tekma bila, doduse prespavo sam trecu..
Stari se.. Nije vise mladic..Ali kako rece, bitno je da svi budu na broju za PO..
Ali da,Toronto, kakav preokret.. Onako sampionski
Stari se.. Nije vise mladic..Ali kako rece, bitno je da svi budu na broju za PO..
Ali da,Toronto, kakav preokret.. Onako sampionski

Fino Alla Fine
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Sve utakmice se mogu pogledati na programu Arena Sport 1, a utakmica Houstona i Golden Statea koja počinje u 23 sata je u prijenosu i na HRT-u 2.
Toronto Raptors - Boston Celtics 18:00
Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks 20:30
Golden State Warriors - Houston Rockets 23:00
Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers 02:00
Denver Nuggets - New Orleans Pelicans 04:30
U 02:00 je za svaki slučaj i alarm postavljen
nadam se da će svi igrati

Toronto Raptors - Boston Celtics 18:00
Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks 20:30
Golden State Warriors - Houston Rockets 23:00
Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers 02:00
Denver Nuggets - New Orleans Pelicans 04:30
U 02:00 je za svaki slučaj i alarm postavljen

- Frantic
- Formula 1
https://www.nba.com/article/2019/12/23/ ... -christmas
Očekuje se, ali mi je to još uvijek sumnjivo.
A jbga ako ne budu skroz fit, nije to TO.
Clippersi svi zdravi
Očekuje se, ali mi je to još uvijek sumnjivo.
A jbga ako ne budu skroz fit, nije to TO.
Clippersi svi zdravi
“We don’t know what we have yet,” said Rivers. “I knew it would be a process because of the way we started the season with guys out. I thought we’d struggle a little more, so I guess I’m happy where we’re at. We’re in a very good place. Kawhi had half a training camp. PG missed all of camp. Today was actually the first day we had all our guys at practice, so that was nice. It’s tough to have new guys and they don’t go through camp at all. There’s no continuity.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1

Smijeha od sudijske odluke na kraju
Jbga, sami su si krivi, imali su vodstvo skoro čitavu tekmu, čak i 15 razlike....
Dali im pobjedu

Ali ja opet nisam nezadovoljan, jer je James bio vrlo loš (trice 2-12), plus što ni on ni AD nisu bili 100% zdravi
Barem je klupa bila bolja (i šta sad??).
Nema veze, neka Cippersi pobijede sve 4 u sezoni i još maximalno 3 u PO (ako se susretnu), nemam ništa protiv

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Hahha pa sta je James htio u zadnjem napadu stvarno mi nije jasno, totalno amaterski odradjeno kao da je pocetnik. Jednostavno on nema snage da dere ovako cijelu sezonu i plus PO, previse se trosi, Lakersima treba jedan dobar trade ako misle se tuc s Clippersima, a Leonard rutinski natrpao kad je bilo najpotrebnije. Sto se tice sudjenja sve je regularno bilo.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
Lopta je bila (u najboljem slučaju za Clipperse) 50-50, a u takvim situacijama se obično dosudi u korist onog ko je imao posjed (ono, kad učenik ima 4 i 5, pa se u korist učenika zaključi 5).
Mada su opet morali pogoditi tricu, za produžetak.
I kako se to ne mogu tući sa Clippersima?
Pa vodili su ih 15 razlike, izlijepili su ih rampama ko kakve početnike, prisilili na više pogrešaka, klupa bila bolja kod Lakersa....
Možda se previđa činjenica da su LBJ i AD bili upitni za tekmu i da nisu bili 100% fit, te da nijedan od njih dvojice, a James pogotovo, nije pružio ni blizu koliko su trebali i to protiv 100% zdravih i kompletnih Clippersa (što reče Rivers).
BTW, otkuda to da James nema snage za čitavu sezonu?
Kao što sam rekao, Lakersi na zadnjih 17 tekmi (serija od 12 gostovanja u 15 tekmi) + Denver i Clippersi, imaju 12-5, što je 70%.
Šteta jedino što su LBJ i AD imali (imaju) te male povrede, koje, niti su ih poslale na "injury list", ali im s druge strane (očigledno) ne daju da igraju 100%., a što je opet imalo dosta uticaja na ova 4 poraza u nizu.
BTW, vidimo da ekipa sa jednim od najlošijih učinaka može pobijediti najšuterskiju ekipu, vidimo da Đanis nije nezaustavljiv (Phila ih je baš nadigrala), vidimo da Pelicansi mogu dobiti Denver u gostima, nakom što taj Denver dobije Lakerse u gostima,....., dakle, pričekajmo PO i stanje sa povredama.
BTW, bilo mi je neopisivo drago kad je sudac Beverlyu opalio tehničku....
Mada su opet morali pogoditi tricu, za produžetak.
I kako se to ne mogu tući sa Clippersima?

Pa vodili su ih 15 razlike, izlijepili su ih rampama ko kakve početnike, prisilili na više pogrešaka, klupa bila bolja kod Lakersa....
Možda se previđa činjenica da su LBJ i AD bili upitni za tekmu i da nisu bili 100% fit, te da nijedan od njih dvojice, a James pogotovo, nije pružio ni blizu koliko su trebali i to protiv 100% zdravih i kompletnih Clippersa (što reče Rivers).
BTW, otkuda to da James nema snage za čitavu sezonu?

Kao što sam rekao, Lakersi na zadnjih 17 tekmi (serija od 12 gostovanja u 15 tekmi) + Denver i Clippersi, imaju 12-5, što je 70%.
Šteta jedino što su LBJ i AD imali (imaju) te male povrede, koje, niti su ih poslale na "injury list", ali im s druge strane (očigledno) ne daju da igraju 100%., a što je opet imalo dosta uticaja na ova 4 poraza u nizu.
BTW, vidimo da ekipa sa jednim od najlošijih učinaka može pobijediti najšuterskiju ekipu, vidimo da Đanis nije nezaustavljiv (Phila ih je baš nadigrala), vidimo da Pelicansi mogu dobiti Denver u gostima, nakom što taj Denver dobije Lakerse u gostima,....., dakle, pričekajmo PO i stanje sa povredama.
BTW, bilo mi je neopisivo drago kad je sudac Beverlyu opalio tehničku....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
@frantic
Realno James vise nije u cvijetu mladosti, evo u zadnje vrijeme ako računam kraj prosle sezone i evo pocetak ove vuce neke povrede, evo izgleda da je i prepone ozlijedio na sinocnjem meču, jednostavno prevelik mu je usag rate i nemoze da izdrzi cijelu sezonu,ako uzmemo u obzir da i Obrva isto ima cesto problema sa ozljedama onda je ocigledno da Lakersima fali nesto da se mogu potuci sa Clippersima, eto sinoc su vodili 15 razlike i zasto onda nisu priveli utakmicu kraju i pobijedili. Osim LeBrona i Davisa ekipa je cisti prosjek i to se itekako vidi na ovih zadnjih par utakmica. S druge strane Kawhi najbolji igrac lige u najboljim je godinama, odmara B2B utakmice jednostavno cuva se za ono najvaznije, sinoc trpo kako je htio i kad je htio, preko Bradleya, Greena i Davisa koji je bio primarni defanzivac odnosno bio je zadužen za njega, a u obrani nije "bjezao" od Kinga, doslovno ga je pojeo. Ono sto me najvise zivcira kod LeBrona je kad ga neide i dalje forsira dalekometne suteve, jako puno carini loptu i kad nema rjesenje onda baca vruc krompir zadnjih 7,8 sekundi napada. Treba sto vise igrati na postu ledjima prema kosu u takvim situacijama gdje njegova snaga moze doci do izrazaja. Sinoc zadnji napad stvarno amaterski, ceka, ceka, ceka i onda ode u stranu i neki stepback izvodi stvarno mi je ne jasno sta je htio, ondje da je Durent bio sasuo bi jednu trojku u facu Beverlyu, kao sto kaze Edin kao kap kad uleti.
Realno James vise nije u cvijetu mladosti, evo u zadnje vrijeme ako računam kraj prosle sezone i evo pocetak ove vuce neke povrede, evo izgleda da je i prepone ozlijedio na sinocnjem meču, jednostavno prevelik mu je usag rate i nemoze da izdrzi cijelu sezonu,ako uzmemo u obzir da i Obrva isto ima cesto problema sa ozljedama onda je ocigledno da Lakersima fali nesto da se mogu potuci sa Clippersima, eto sinoc su vodili 15 razlike i zasto onda nisu priveli utakmicu kraju i pobijedili. Osim LeBrona i Davisa ekipa je cisti prosjek i to se itekako vidi na ovih zadnjih par utakmica. S druge strane Kawhi najbolji igrac lige u najboljim je godinama, odmara B2B utakmice jednostavno cuva se za ono najvaznije, sinoc trpo kako je htio i kad je htio, preko Bradleya, Greena i Davisa koji je bio primarni defanzivac odnosno bio je zadužen za njega, a u obrani nije "bjezao" od Kinga, doslovno ga je pojeo. Ono sto me najvise zivcira kod LeBrona je kad ga neide i dalje forsira dalekometne suteve, jako puno carini loptu i kad nema rjesenje onda baca vruc krompir zadnjih 7,8 sekundi napada. Treba sto vise igrati na postu ledjima prema kosu u takvim situacijama gdje njegova snaga moze doci do izrazaja. Sinoc zadnji napad stvarno amaterski, ceka, ceka, ceka i onda ode u stranu i neki stepback izvodi stvarno mi je ne jasno sta je htio, ondje da je Durent bio sasuo bi jednu trojku u facu Beverlyu, kao sto kaze Edin kao kap kad uleti.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Odluka sudaca je bila 100% ispravna.. Sama fizika pokreta ruku i lopte mi nalaze da je jedina ispravna odluka bila lopta za Clipperse, nikakvih 50:50 u najboljem slucaju..
Jamesu je bilo vaznije sjest u krilo Kevin Hartu nego odigrat smislenu akciju na kraju utakmice..
Svakako mislim da je velika pogreska da se igraju sve utakmice, ceh se obicno plati u PO gdje je LeBron i prije, dok je bio mladji, igro jednu tekmu dobro pa dobiju pa jednu lose koju izgube, doduse uglavnom se pojavi kad treba ali sam uvjerenja da ce to biti jos izrazenije ako nastavi ovim tempom, kako rece kolega da nije vise bas tako mlad..
Sad jedino ako LeBron misli da bez njega ne mogu nikoga dobiti pa zato zeli biti stalno na parketu..
Za mene su Clippersi bolja ekipa i imaju prednost u odnosu na Lakerse..
Jamesu je bilo vaznije sjest u krilo Kevin Hartu nego odigrat smislenu akciju na kraju utakmice..
Svakako mislim da je velika pogreska da se igraju sve utakmice, ceh se obicno plati u PO gdje je LeBron i prije, dok je bio mladji, igro jednu tekmu dobro pa dobiju pa jednu lose koju izgube, doduse uglavnom se pojavi kad treba ali sam uvjerenja da ce to biti jos izrazenije ako nastavi ovim tempom, kako rece kolega da nije vise bas tako mlad..
Sad jedino ako LeBron misli da bez njega ne mogu nikoga dobiti pa zato zeli biti stalno na parketu..
Za mene su Clippersi bolja ekipa i imaju prednost u odnosu na Lakerse..
Fino Alla Fine
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ja sam na prvu pomislio lopta za LAC. Pa nakon toga za LAL, ali na kraju se ipak vidjelo da je Beverley nije dirao zadnji, dobra odluka sudaca.
Nekako se slažem sa @Crashom i @Alonsom, Clippersi mi djeluju spremniji za do kraja sezone.
Odlična utakmica, stvarno sam uživao
Nekako se slažem sa @Crashom i @Alonsom, Clippersi mi djeluju spremniji za do kraja sezone.
Odlična utakmica, stvarno sam uživao