Har Kl je napisao/la: 13.03.2022., 23:36
Možda i nemaš, ali ne ostavljaš takav dojam. Bar ne na mene. Zadnji primjer je onaj fake news da se Wolf nije složio da Haas dobije dodatni dan testiranja (podržavam Browna). Odmah si dao neki bezvezni komentar na Wollfa, a kad se pokazalo da nije Wolff nego Brown, novi komentar je izostao.
Što se tiče usporedbe Russell i Leclerc, ja imam veliko poštovanje prema Leclercu i njegovim vozačkim vještinana. Namazan jeste, ali i treba da se bori za svoje mjesto.
Lično, više cijenim tvoje tehničke analize (koje sam cijenio i volio čitati) od tvojih komentara kad su u pitanju Mercedes i Hamilton
Što se tiče analiza, ova sezona "se ubila" za tebe i tvoje analize i nadam se da ćeš pronaći vremena i napisati nekoliko tekstova
Nisam popratio dalje tu temu, a ono što sam prvo pročitao sam i napisao, s tim da ostajem prvi svom mišljenju, a to je da je Wolff premazan svim mastima, što se pokazalo milijun puta. Jednostavno, svi glavni akteri u timu su mi vrlo odbojni. A primjerice Rosberg mi je bio super dok je bio u momčadi, Lauda također. Dakle nije mi odbojan tim, ne mrzim unaprijed nekoga ili nešto, ali ta ekipica koja trenutno daje najviše izjava (Wolff, Hamilton i Russell) mi je odbojna.
Pa nije uopće pitanje jel se ima poštovanje, ja sve vozače strašno poštujem jer stavljaju život na kocku zato da se mi ispred malih ekrana zabavimo.
Hvala što cjeniš moje analize, ali kako ne pratim više toliko detaljno kao prije (studentski dani, višak vremena i to), onda se ne usudim pisati neke dublje analize, treba vremena za napisati nešto kvalitetno.
To što ti se moji komentari o Mercedesu i Hamiltonu ne sviđaju, tu ti ne mogu puno pomoći haha. Ja napišem iskreno svoje mišljenje i mogu objasniti sve što treba, a sad kome se to dopada, e to je drugi par opanaka. I meni se ne dopadaju neki komentari kad vidim neku nepravdu ili laž, pa se bacim u raspravu i sl..