Mercedes

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
AMG je napisao/la: 13.03.2022., 20:40 Verstappenov je problem po meni manjak inteligencije i nedostatak ekspresije, pa on zbog toga izgleda surov i "iskren" ali i on je igrač koji priča i govori ono što mu se kaže i ono što mu odgovara, a to je zapravo standard u F1 i ne znam zašto to iznenađuje.

Ja nisam zaboravio njegove izjave nakon incidenata u kojima je on barem 90% krivac, a po njegovoj priči on nikada na stazi nije napravio ništa loše. E sad je li to također glumatanje i građenje imidža "true racera" ili?
Prvo treba uzeti u obzir da je Max došao u f1 kao klinac, tinejdžer. Jos je gradio osobnost i sa 100strana su mu "davali savjete" kako i šta.....U jednu ruku ga je to definiralo. S druge strane se vidi da nije vise onaj klinac i da razmišlja svojom glavom.
Ako ćemo gledati manjak inteligencije......bilo bi zanimljivo vidjeti koga i zašto, odobno smatramo manje pametnim.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Explorer je napisao/la: 13.03.2022., 20:30 Ja nemam problema s tim gdje netko vozi, koje je nacionalsti i ostale gluposti.
Ne volim preseravanje i neiskrenost, a mali je namazan, isto kao i Leclerc primjerice, izvana sve ufino, a čim nešto ne ide na mlin, onda je druga pjesma. Da se razumijemo, većina vozača je namazana, ali nemoj glumit, budi ono što jesi.

Zato kažem, nemam apsolutno ništa protiv Georgea, ali jednostavno ne volim takve ljude. Draži mi je Verstappen takav kakav je nego glumatanje.
Možda i nemaš, ali ne ostavljaš takav dojam. Bar ne na mene. Zadnji primjer je onaj fake news da se Wolf nije složio da Haas dobije dodatni dan testiranja (podržavam Browna). Odmah si dao neki bezvezni komentar na Wollfa, a kad se pokazalo da nije Wolff nego Brown, novi komentar je izostao.

Što se tiče usporedbe Russell i Leclerc, ja imam veliko poštovanje prema Leclercu i njegovim vozačkim vještinana. Namazan jeste, ali i treba da se bori za svoje mjesto.

Lično, više cijenim tvoje tehničke analize (koje sam cijenio i volio čitati) od tvojih komentara kad su u pitanju Mercedes i Hamilton :thumbs:

Što se tiče analiza, ova sezona "se ubila" za tebe i tvoje analize i nadam se da ćeš pronaći vremena i napisati nekoliko tekstova :koska:

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Har Kl je napisao/la: 13.03.2022., 23:36
Explorer je napisao/la: 13.03.2022., 20:30 Ja nemam problema s tim gdje netko vozi, koje je nacionalsti i ostale gluposti.
Ne volim preseravanje i neiskrenost, a mali je namazan, isto kao i Leclerc primjerice, izvana sve ufino, a čim nešto ne ide na mlin, onda je druga pjesma. Da se razumijemo, većina vozača je namazana, ali nemoj glumit, budi ono što jesi.

Zato kažem, nemam apsolutno ništa protiv Georgea, ali jednostavno ne volim takve ljude. Draži mi je Verstappen takav kakav je nego glumatanje.
Možda i nemaš, ali ne ostavljaš takav dojam. Bar ne na mene. Zadnji primjer je onaj fake news da se Wolf nije složio da Haas dobije dodatni dan testiranja (podržavam Browna). Odmah si dao neki bezvezni komentar na Wollfa, a kad se pokazalo da nije Wolff nego Brown, novi komentar je izostao.

Što se tiče usporedbe Russell i Leclerc, ja imam veliko poštovanje prema Leclercu i njegovim vozačkim vještinana. Namazan jeste, ali i treba da se bori za svoje mjesto.

Lično, više cijenim tvoje tehničke analize (koje sam cijenio i volio čitati) od tvojih komentara kad su u pitanju Mercedes i Hamilton :thumbs:

Što se tiče analiza, ova sezona "se ubila" za tebe i tvoje analize i nadam se da ćeš pronaći vremena i napisati nekoliko tekstova :koska:
To je cista laž cak su Buxton i onaj drugi potvrdili i onda na kraju se znalo da su 3 momcadi protiv ali su to proglasili tajnom radi loseg pr
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Bas volim komentare, gdje mi neko napise da je laz, a onda u nastavku kaze da je proglasno tajnom :bonk:

Izvor koji je prenio da se Wolff usprotivio odluci, se naknadno izvinuo i rekao da je pogrijesio po pitanju Wolffa.
Inace totalno nebitno, jer ko god da se bunio (osim Wolffa) imao je 100% pravo. Pravila su pravila i nije prvi put da je neki tim imao problema sa logistikom prije ili za vrijeme testiranja. I ovi dodatni sati što su im dozvolili predstavlja svojevrstan presedan.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Scrabs je optimističniji od mene. On smatra da će Mercedes u Bahreinu zaključati prvi red. Ne bih imao ništa protiv da bude u pravu, ali i dalje ću zaržati svoj skepticizam.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
"However Mercedes team principal Toto Wolff said whether Haas should be allowed to have extra running was not a straightforward matter.

“I think you need to get the values right,” he said. “The regulations are the regulations and if you start to open it for whatever, even force majeure situations, then it becomes tricky." By Toto Wolff

Da se buni za bilo koga drugoga u redu ali haas mislim stvarno.Da otvaraju ta vrata bespotrebno di je cak Williams bio u igri za nadoknadit di nema nikakve logike i nebi trebalo to vise raditi.Ali ni ovaj ne mora uvijek protiv svega zivog pogotovo ne haasa di nisu u istoj ligi za Mercedesom.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Evo i ostatak njegove izjave, koju si zaboravio ubaciti
“All my sympathies are with Haas that they are getting half a day [less] but it needs to be evaluated. It’s not our decision but [for] the FIA to give direction here.”
Ako se dozvoli Haasu onda se mora dozvoliti i svim ostalima koji budu imali nekih logistickih problema.
I prije se desavalo da timovi iz druge lige nisu mogli doći na prvi dan testiranja (ili nikako) pa nije bilo govora o nekim dodatnim danima.

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Har Kl je napisao/la: 14.03.2022., 10:17 Scrabs je optimističniji od mene. On smatra da će Mercedes u Bahreinu zaključati prvi red. Ne bih imao ništa protiv da bude u pravu, ali i dalje ću zaržati svoj skepticizam.

Pogledao sinoc kasno i dijelim skepticizam ua brz popravak, ali isto tako optimizam da ce barem djelomicno rijesiti ovaj problem za nadolazeci vikend. Bolid se ponasa neprirodno, a jako me zanima sto je uzrok tomu.
Za pocetak sezone, ako padnemo, nade polazem u Ferrari i otimanje bodova Red Bullu dok se bolid ne ustima. Leclerc posjeduje postulate kao i Max tako da ce ovaj razmisliti hoce li i njemu uletavati kao Hamu prosle godine.

r2d2
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Lako je pobjeđivati i osvajati titiule kada si dio "nedvojbeno" najboljeg tima.

Neki bi rekli: "Interesantno … Napet u iščekivanju slijedeće slične izjave"
Zadnja izmjena: r2d2, dana/u 15.03.2022., 09:20, ukupno mijenjano 1 put.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
https://racingnews365.com/mercedes-mirr ... al-meeting
Odmah im zabranite retrovizor-krila ako su odma Ferrariju mogu i njima.Al opet to je FIA i mercedes svasta su im dopustali.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
r2d2 je napisao/la: 15.03.2022., 09:17 Lako je pobjeđivati i osvajati titiule kada si dio "nedvojbeno" najboljeg tima.

Neki bi rekli: "Interesantno … Napet u iščekivanju slijedeće slične izjave"
Naravno da je lakše. Nije sad da si otkrio toplu vodu sa tom izjavom.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Har Kl je napisao/la: 13.03.2022., 23:36 Možda i nemaš, ali ne ostavljaš takav dojam. Bar ne na mene. Zadnji primjer je onaj fake news da se Wolf nije složio da Haas dobije dodatni dan testiranja (podržavam Browna). Odmah si dao neki bezvezni komentar na Wollfa, a kad se pokazalo da nije Wolff nego Brown, novi komentar je izostao.

Nisam popratio dalje tu temu, a ono što sam prvo pročitao sam i napisao, s tim da ostajem prvi svom mišljenju, a to je da je Wolff premazan svim mastima, što se pokazalo milijun puta. Jednostavno, svi glavni akteri u timu su mi vrlo odbojni. A primjerice Rosberg mi je bio super dok je bio u momčadi, Lauda također. Dakle nije mi odbojan tim, ne mrzim unaprijed nekoga ili nešto, ali ta ekipica koja trenutno daje najviše izjava (Wolff, Hamilton i Russell) mi je odbojna.

Pa nije uopće pitanje jel se ima poštovanje, ja sve vozače strašno poštujem jer stavljaju život na kocku zato da se mi ispred malih ekrana zabavimo.

Hvala što cjeniš moje analize, ali kako ne pratim više toliko detaljno kao prije (studentski dani, višak vremena i to), onda se ne usudim pisati neke dublje analize, treba vremena za napisati nešto kvalitetno.
To što ti se moji komentari o Mercedesu i Hamiltonu ne sviđaju, tu ti ne mogu puno pomoći haha. Ja napišem iskreno svoje mišljenje i mogu objasniti sve što treba, a sad kome se to dopada, e to je drugi par opanaka. I meni se ne dopadaju neki komentari kad vidim neku nepravdu ili laž, pa se bacim u raspravu i sl..
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Mercedes team principal Toto Wolff has opened up about his struggles with his mental health, and revealed he has been seeing a psychiatrist for the past 18 years to help him through.

Wolff spoke candidly about how he sometimes still suffers mentally, in the high-stakes and public facing position he holds in Formula 1 and the pressure placed upon him as a result.

The Mercedes CEO added that the stigma of admitting his struggles does not faze him at all, and that seeing someone to get therapy has not only helped him during tough times, it has also enabled him to bring the best out of himself.

“High profile people who seem to have everything but are struggling, I think we have an obligation to say we’re getting help and it’s ok to get help,” Wolff told The Times.

Drž se Toto!
slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Sad će Har Kl svima objasnit!

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Legalni retrovizori🤣🤣🤣, kakvi asevi.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Cale od Lewisa
GP3
GP3
Ciki-F1 je napisao/la: 16.03.2022., 20:51 Legalni retrovizori🤣🤣🤣, kakvi asevi.
Cekaj da ih Ferrari iskopira odmah ce biti da "break spirit of rules" :chill:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
“No one is questioning the legality of Mercedes solutions,” said Binotto.

“But in 2018, we mounted mirrors connected to the halo, a solution that was legal as it was written in the regulations. However, two races after, a new technical directive from the FIA ​​forced us to remove them because they would have had a non-accidental aerodynamic influence.

“This is the principle that I emphasise. The FIA ​​has the authority to clarify, and I am curious to see how the situation will evolve on this occasion. More than appeals, I expect clarification."
Binotto says that key for teams to understand is how aggressive they can make the mirror solution to help deliver an aerodynamic benefit in helping better manage airflow.
Binotto added: “The FIA ​​has always made it clear that the support for the mirrors must have only a structural function, and if it involves an aerodynamic influence it must only be 'incidental'.

“If this has been the principle emphasised by the FIA ​​in the past, I believe it must be the same today and in the future. There is no reason to change your mind today.

“Regarding the support of the mirrors, in the past the FIA has sent technical directives underlining the basic concept.
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Moran priznat da mi nije bas jasno kako je ovo dopusteno, a crvenima je bilo zabranjeno...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
FIA proglasila da je 'legalno', na kraju bude kao s DAS-om - zabrana nagodinu, a Ferrariju nakon dvije utrke ;)
https://twitter.com/tgruener/status/1504447667950301188
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡