Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

Monty
Karting
Karting
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Imam problem.Naime,otvorim naslov i kod skrolanja mi počnu skakat nekakvi crni kvadrati.To mi se dešava isključivo i samo na pulsu.
Bloker=off.Nemam pojma o čemu se radi pa molim pomoč. :pivo:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Crni kvadrati? :O Probaj ctrl+f5 da ti se refresha pa javi jel išta bolje. I ako ikako može neki screenshot ili snimi ekran.

Berislav
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
Odlično, Hvala.

Monty
Karting
Karting
S nama već: 10 god 3 mj
avetma je napisao/la: 01.05.2018., 13:19 Crni kvadrati? :O Probaj ctrl+f5 da ti se refresha pa javi jel išta bolje. I ako ikako može neki screenshot ili snimi ekran.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne pomaže ali kasnije pozovem svoju kvartovsku ekipu-3 klinca-i oni to rješe čas posla.
Hvala na pomoči. :thumbs:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Takoder mi se znaju ti crni kvadratici stvarat po ekranu , jos nisam uspio screenshot-at.

Takoder , kada napisem komentar i idem ga poslati gotovo uvijek mi baci poruku " Trenutno ste offline. Molimo, provjerite internet vezu da možete pristupiti F1puls portalu.". Mislio sam da je problem nesto u kompu ali dogada mi se i doma i na poslu na kompu. Imam screenshot doma na lapu pa ga mogu uploadat ako treba.
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Tu poruku sam stavio da se pojavi umjesto one obične greške kad se ne može pristupiti stranici. Javi se kad si ti offline ili kad portal padne, ali to se nije događalo u zadnje vrijeme, tako da mi je neobično.

Preporučam očistit cache, to se ne bi smjelo događati. A crne kockice prvi put čujem, pojma nemam što bi to moglo bit.

AlkY
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 02.05.2018., 15:35 Tu poruku sam stavio da se pojavi umjesto one obične greške kad se ne može pristupiti stranici. Javi se kad si ti offline ili kad portal padne, ali to se nije događalo u zadnje vrijeme, tako da mi je neobično.

Preporučam očistit cache, to se ne bi smjelo događati. A crne kockice prvi put čujem, pojma nemam što bi to moglo bit.
Neznam ako se ta poruka ne pojavljuje drugima onda je nesto do mene mozda. Do sad je nisam vidio nikad a sada 2 dana jako cesto.

A ti kvadratici isto neznam , mozda je graficka , flash ili nesto. Malo cu probrljat pa viditi dal ce se jos pojavljivat.
slikaslika slika

Crankshaft
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Alonso, Renault
AlkY je napisao/la: 02.05.2018., 15:31 " Trenutno ste offline. Molimo, provjerite internet vezu da možete pristupiti F1puls portalu."
Ovo se i meni nekad dogodi kad idem po forumu pa kad se pokušam vratiti nazad preko one back strelice.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Hm... Javite mi prvi idući put kad se dogodi, na kojem dijelu stranice i koja je akcija bila (kao što kažeš, back, ili možda običan klik na link). Tnx

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Meni se to dns dogodilo 2 puta, prijepodne ali sam bio ne edgeu pa sam mislio da je ucitavanje bilo timed out.. Klik na app je bio u pitanju..
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
Evo ponovilo mi se pa sam uspio screenshot. Znaci takvi kvadratici se pojave i kako scrolam gore dolje tako oni skakucu , "blinkaju" po ekranu. Kazem desi mi se i doma i na poslu.

slika
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Chrome, pretpostavljam?

AlkY
Formula 1
Formula 1
Da
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:

AlkY
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 02.05.2018., 16:19 Hm... Javite mi prvi idući put kad se dogodi, na kojem dijelu stranice i koja je akcija bila (kao što kažeš, back, ili možda običan klik na link). Tnx
Evo javljam. Sada na poslu prilikom log in-a. Upisao podatke kliknem log in i bacilo mi tu poruku.

Edit : I isto tako kad sam slao ovu poruku mi je to bacilo.
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ajd molim te, desni klik negdje na prazan prostor na F1puls stranici -> inspect element -> Application -> Service workers -> Update.

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Evo ja se konačno danas dokopao kompa pa da navratim & bila mi ona poruka da sam offline... riješio čisteči History.

Međutim ipak ima nešto drugo što mi smeta a nije se događalo prije - ima nekih mjesec dana - a prije toga isto.

Oču reči događalo se "pod normalno stalno" lani, pa do nekih mjesec dana, onda mjesec dana ok, pa evo sad opet već neko vrijeme...

Radi se o tome kad sam na portalu a odjavljen & želim se prijaviti - obavezno me "pošalje" na forum,
pa se onda moram vračati pritiskajuči "Naslovnica"

ima li tu lijeka ?
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
zjurina je napisao/la: 03.05.2018., 12:02Radi se o tome kad sam na portalu a odjavljen & želim se prijaviti - obavezno me "pošalje" na forum,
pa se onda moram vračati pritiskajuči "Naslovnica"

ima li tu lijeka ?
Forumski dio je zadužen za login/logout, tako da uvijek treba proći kroz forum. Nekad se obavi redirect pa je bezbolno, a nekad treba kliknuti na naslovnicu da se vratiš na portal.

AlkY
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 03.05.2018., 08:30 Ajd molim te, desni klik negdje na prazan prostor na F1puls stranici -> inspect element -> Application -> Service workers -> Update.
Napravio sam i baci mi ovo " GET https://www.f1puls.com/f1puls-sw.js net::ERR_FILE_EXISTS"

Ali ne garantiram da sam sve dobro napravio :)
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ako klikneš na taj link jel ti se otvara kod ili dobiješ grešku da stranica ne postoji?
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡