avetma je napisao/la: 04.10.2018., 15:17
Dobio sam mail sa slikama jednog mladog fana pa me malo vratilo u djetinjstvo kad sam ja po školskim bilježnicama crtao konfiguracije staza... Vrijeme leti, lijepo je vidjeti da i nova generacija ima istu strast
Jura pozdravlja iz Austrije:
...
Ovo je stvarno prekrasno za vidjeti, baš vraća u djetinjstvo Koliko sam ja samo F1 bolida nacrtao, sve F1 Racinge i priloge uz Auto Klub početkom sezone koje sam imao sam znao napamet, dok sam bio skroz mali sam imao poklopac od neke posude u obliku F1 volana pa sam se pravio da vozim...Romantika
Kic je napisao/la: 09.10.2018., 19:20
Hahah predobar video i think Ericsson hit us!!
"In in in in in in....., stay out, stay out" detalj uopšte nije smiješan.
Taj je žalostan.
Na žalost.
"Duše drage", zbunili se malo.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Malo prije mi izbaci ovaj video na yt kao preporuku za pogledat, htio ga staviti tu i onda vidim da si ti stavio odmah isti dan kad je objavljen, a ja to nisam tad upratio...
Svideli su vam se moji svetleći brojevi zavoja s Marine Bej, no šta mislite o menjanju boje ambijenta koja simulira smenu dana i noći uz menjanje boja infografike staze u stilu Yas Hotela
Potpuno sam "Liberty-izovao" otvaranje GP tema, pogledajte moj uradak s foruma B92▼
Da, bilo mi je čudno kojeg to Mclarenovog vozača sa ("Vil" ??) Mansell pretiče sa vanjske u Peraltadi
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”