Razne slike i video sadržaji vezani uz F1
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Ron Dennis je bio hrabar menadžer. Znao je u što se upušta kad je odlučio imati dva alfa mužjaka u svom timu. I onda je to opet ponovio 20-tak godina kasnije.
Zanimljiva su to bila vremena. Šteta što je Senna završio kako je završio. Bilo bi zanimljivo čuti njegova razmišljanja u današnje doba vezano uz F1 i vozačice s rinčicama i suknjama.
Zanimljiva su to bila vremena. Šteta što je Senna završio kako je završio. Bilo bi zanimljivo čuti njegova razmišljanja u današnje doba vezano uz F1 i vozačice s rinčicama i suknjama.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
''Senni'' zamjeram što je po mom osobnom sudu presubjektivan. Gledajući film čovjek stekne dojam da gleda neki Marvelov film u kojem je Senna junak koji spašava svijet, a Prost državni neprijatelj broj jedan.
Inače film je strašno emotivno nabijen i uvijek mi je teško ostati suhih očiju na kraju.
Inače film je strašno emotivno nabijen i uvijek mi je teško ostati suhih očiju na kraju.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Vidio sam poslije.croatic f1 je napisao/la: 06.07.2018., 00:40Ne pratiš forum Frantiče![]()
Sjajan film inače, daje odličan uvid i u politički dio Senninog sukoba s Prostom, ali i Balestreom![]()
Od viška ne boli glava.

A jbga, trebao si napisati post ovdje

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
https://www.youtube.com/watch?v=6OLVFa8YRfM
zanimljiv video o logistici u f1. inače, gledam ovog lika redovno, ima dosta zanimljivih stvari o svemu, ne sammo f1.
zanimljiv video o logistici u f1. inače, gledam ovog lika redovno, ima dosta zanimljivih stvari o svemu, ne sammo f1.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj

Evo da skratite dosadu do kvala.... jedno cca. 150 slika s utrke u Mađarskoj, putopis neće još tako skoro jer se uči za ispite. Čim uhvatim vremena napisat ću ga.
Slike slikane mojim low budget mobom Moto G5 i Nikon fotićem od cure.
Ima tu svega, s Bronze tribine, GA, Hamsta 3 metra od mene, parc ferme nakon trke, Maxovo odustajanje pred našom tribinom, epic wheel to wheel slike s F2 utrke.
Uživajte

https://photos.app.goo.gl/xbT2QYij3vFBBRn76

-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Nemrem ovo gledati previše je sličnosti sa Imolom 94, isti snimak on board samo se tu volan ne klima.Kic je napisao/la: 03.10.2018., 19:13 Prost lovi sennu https://youtu.be/X4qGYaFw0y4 super video
Poslano sa mog LG-K350 koristeći Tapatalk
#DankeSeb
- Slavenowsky
- Formula 1
Jutros naleti na ovo i popravi mi dan, zamislite ovakvu sprdnju današnjih vozača??? Hmm...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Dobio sam mail sa slikama jednog mladog fana pa me malo vratilo u djetinjstvo kad sam ja po školskim bilježnicama crtao konfiguracije staza...
Vrijeme leti, lijepo je vidjeti da i nova generacija ima istu strast
Jura pozdravlja iz Austrije:

Jura pozdravlja iz Austrije:

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
[tweet][/tweet]
Ona vremena kad se još vozilo po kiši, kakva borba - Poljak i Brazilac, di ćeš usijanijih glava...
Ona vremena kad se još vozilo po kiši, kakva borba - Poljak i Brazilac, di ćeš usijanijih glava...

Sisu (fin.)
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda