VN Meksika 5.-7. studeni 2021.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
https://www.racefans.net/2021/11/07/ham ... the-start/
Hamilton: Bottas ‘left the door open for Verstappen’ at the start
Hmm... možda ipak nije trebao odustati od tog Pole positiona? Ali što ja znam...samo trollam.
Likovi kritiziraju Bottasa (Wolff i sada Sir) a čovjek je napravio sve što je trebao. I više nego što bi neki u njegovoj poziciji napravili. Uzme čovjek pole, ne zatvara Hamiltona na startu (a mogao je) i onda ga Ricciardo udari...
Hmm... možda ipak nije trebao odustati od tog Pole positiona? Ali što ja znam...samo trollam.
Likovi kritiziraju Bottasa (Wolff i sada Sir) a čovjek je napravio sve što je trebao. I više nego što bi neki u njegovoj poziciji napravili. Uzme čovjek pole, ne zatvara Hamiltona na startu (a mogao je) i onda ga Ricciardo udari...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Moja opaska na lec sianz. Leclerc je vrhunski vozac a isto toliko me sainz iznenadio. On je novajlija u momcadi dok je leclerc vec duboko usidren i sainzbse odlicno snasao, skuplja odlicne bodove i vozi jako dobro. Nekako potiho ali bodovi govore sve. Leclercu ne treba nikako da ga sainz pretekne i zavrsi sezonu ispred. To bi ga poljuljalo jer bi u najmanju ruku svu prednost koju je imao prije pocetka sezone, anulirao i u 2022 bi krenuli obojica od nule, sa istog mjesta. Ako lec ipak ostane ispred, imat ce malo vise fanova u momcadi od sainza. Kako god, jedna od boljih postava ferrarija, vrlo vrlo jak tandem. Mozda i najjaci trenutno!!
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
I baš ga je Ricciardo i udario zbog toga što je puštao Hamiltona, pa rano prikočio...Ferrari je napisao/la: 08.11.2021., 01:12 https://www.racefans.net/2021/11/07/ham ... the-start/
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
I tako se Ferrari odvojio , nakon sta je cijelu sezonu McLaren bio ispred
Neznam na koji nacin se McLaren moze poboljsati. Mozda im Brazil bude vise pasao , mozda Ferrari napravi kakvu gresku , mozda Lando i Dani budu odvezli utrke zivota ...
Sve je to mozda

Neznam na koji nacin se McLaren moze poboljsati. Mozda im Brazil bude vise pasao , mozda Ferrari napravi kakvu gresku , mozda Lando i Dani budu odvezli utrke zivota ...
Sve je to mozda

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
Ma i mi smo toplo hladno. Jednu utrku ubijemo nogama, drugu nas nema nigdje. Ferrari skuplja bodove marljivo i ide to svojim tokom.AlkY je napisao/la: 08.11.2021., 08:30 I tako se Ferrari odvojio , nakon sta je cijelu sezonu McLaren bio ispred![]()
Sve je to mozda![]()
Plus im je novi motor brutalizam ocigledno....
Bice bolje, nismo se tako davno radovali pokojem bodu, nadam se da naredna godina znaci i dalji iskorak za nas.
Bio sam osnovna skola kad smo uzeli zadnji konstruktorski naslov, na faxu kad smo uzeli zadnji vozacki, evo omatorio sam, a naslova jos ni na vidiku

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
vidjeh na forum.hr-u, maxovi startovi u meksiku i proboji na prvo mjesto.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Baš sam htio prokomentirati jučerašnji start i taj iz 2018. što sam jučer zalijepio. Rekacije prva 3 vozača su jučer bila slična kao prije 3 godine, s tim da je Lewis i jučer i te 2018. imao najbolji start. U oba slučaja, iako je bio i sa unutrašnje i s vanjske strane u prvoj krivini Hamilton to nije iskoristia, a Max je vrhunskim kočenjem bez problema ušao prvi u drugi zavoj. Nevjerojatno je koliko te sitnice prave razliku između vozača i Max se dokazao jučer da je kralj u Meksiku.
Jebe ga samo što ga kvalifikacije tu ne idu nikako, izgubio je za dlaku titulu najmlađeg osvajača PP 2018., a prekjučer je bio u mogućnosti da postane 6. vozač na PP u 6. utrci u Meksiku otkad se vozi ponovo tamo
Jebe ga samo što ga kvalifikacije tu ne idu nikako, izgubio je za dlaku titulu najmlađeg osvajača PP 2018., a prekjučer je bio u mogućnosti da postane 6. vozač na PP u 6. utrci u Meksiku otkad se vozi ponovo tamo

-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Sainz nije i nikada neće biti rang Leclerca! I pored 2 odustajanja Leclerc je ispred Sainza! LECLERC kada ima automobil na raspolaganju u rangu je najboljih vozača F1, što je i dokazao 2019te... ne računajući 2 odustajanja, od 19 trka do sada, Sainz je samo 4 puta bio bolje rangiran vozač. Da ne pričam o kvalifikacijama, tu je još brutalnije... sainz jeste odlican vozač, ali nije rang Leclerca ni po vožnji, umjecu, agresivnost... ono u čemu je možda bolji je smirenost, ali to možda ne donosi neke benefite. Ovu trku je bio brži jer je imao svjezije gume, a da su vozili još jednu trku ne bi stigli Gaslyja!zelot je napisao/la: 08.11.2021., 02:24 Moja opaska na lec sianz. Leclerc je vrhunski vozac a isto toliko me sainz iznenadio. On je novajlija u momcadi dok je leclerc vec duboko usidren i sainzbse odlicno snasao, skuplja odlicne bodove i vozi jako dobro. Nekako potiho ali bodovi govore sve. Leclercu ne treba nikako da ga sainz pretekne i zavrsi sezonu ispred. To bi ga poljuljalo jer bi u najmanju ruku svu prednost koju je imao prije pocetka sezone, anulirao i u 2022 bi krenuli obojica od nule, sa istog mjesta. Ako lec ipak ostane ispred, imat ce malo vise fanova u momcadi od sainza. Kako god, jedna od boljih postava ferrarija, vrlo vrlo jak tandem. Mozda i najjaci trenutno!!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- _bataziv_0809
- Formula 1
Ali svi zanemarujete cinjenicu da je Sainz novajlija u timu. Pogledati koliko Ricci (klasa iznad vozaca je li) ima problema u McLarenu.
Charles jeste odlican vozac, ali mi je hype oko njega disproporcionalan.

-
kreilach
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
A šta ti očekuješ od njega? Da pobjeđuje?_bataziv_0809 je napisao/la:Ali svi zanemarujete cinjenicu da je Sainz novajlija u timu. Pogledati koliko Ricci (klasa iznad vozaca je li) ima problema u McLarenu.
Daj mu konkurentan auto pa da vidiš pobjede i pole-ove
- _bataziv_0809
- Formula 1
Ne ocekujem nista, samo mislim da hype koji ga prati nije proporcionalan trenutnim vozackim kvalitetima.kreilach je napisao/la: 08.11.2021., 16:31A šta ti očekuješ od njega? Da pobjeđuje?_bataziv_0809 je napisao/la:Ali svi zanemarujete cinjenicu da je Sainz novajlija u timu. Pogledati koliko Ricci (klasa iznad vozaca je li) ima problema u McLarenu.
Daj mu konkurentan auto pa da vidiš pobjede i pole-ove
Da ne vozi za Ferrari, to bi bilo daleko manje. My 50 cents...

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ja ne vidim uopće hype oko Leclerca, a bome niti Ferrarija ove godine?! Evo baš ništa pogotovo ove sezone kada imamo borbu Lewisa i Maxa.
Vjerujem da kada bi Maxa i Hamdu pitali koga bi se bojali imati kao dodatnog konkurenta u ovoj utrci za naslov odgovor bi vjerojatno bio Leclerc.
Ne kužim tvoje kriterije, ali on (trenutno) u Ferrariju ne može uzimati podije/pobjede.nije proporcionalan trenutnim vozackim kvalitetima
Vjerujem da kada bi Maxa i Hamdu pitali koga bi se bojali imati kao dodatnog konkurenta u ovoj utrci za naslov odgovor bi vjerojatno bio Leclerc.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ja ne bih rekao da je Ricciardo klasa iznad Sainza. Obojici su Verstappen, Kvyat, Hulkenberg i Norris bili momčadske kolege. Dvojicu od njih je Sainz pobjeđivao (Kvyat, Norris), dok je Ricci od njih gubio (ili gubi), a dvojicu Ricci (Verstappen, Hulkenberg) od kojih je Sainz gubio. Obojica su protiv Maxa sveukupno izgubila, ali meni Ricciardo pored Maxa ništa nije ostavio bolji dojam, već Sainz, čak što više mislim da su Sainz i Verstappen kao momčadske kolege bili puno bliže jedan drugom već što je to bodovna razlika pokazivala.
Ricciardo ima jednu veliku prednost, a to je bolid za pobjedu na nezanemarivom broju staza, što mu je izgradilo jak pobjednički mentalitet, pogotovo ona prva godina u Red Bullu protiv Vettela, kad je bio fenomenalan. Ali ove sezone su u dosta sličnoj situaciji i Sainz je nadmašio očekivanja mnogih, dok je Ricci dobrano podbacio. Mislim da se to ne smije zanemariti i olako shvatiti kad se daju klasifikacije o njihovoj vozačkoj klasi.
Ricciardo ima jednu veliku prednost, a to je bolid za pobjedu na nezanemarivom broju staza, što mu je izgradilo jak pobjednički mentalitet, pogotovo ona prva godina u Red Bullu protiv Vettela, kad je bio fenomenalan. Ali ove sezone su u dosta sličnoj situaciji i Sainz je nadmašio očekivanja mnogih, dok je Ricci dobrano podbacio. Mislim da se to ne smije zanemariti i olako shvatiti kad se daju klasifikacije o njihovoj vozačkoj klasi.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Meni je tvrdnja da je Ricci za klasu bolji vozač od Sainza čisti paradoks. Jer kako objasniti da je Norris dobar dio ove sezone realno izgledao drastično bolji i brži vozač od Ricciarda, a tog istog Norrisa je Sainz u prethodne dvije godine u toj istoj momčadi pobjeđivao?
- _bataziv_0809
- Formula 1
Pa cekajte malo, ovdje se osporava covjek koji je 7xWDC, ima 100 pobjeda i preko 100 polea, u cemu je problem da se postavi pitanje oko cega se stvara toliki hype oko Leclerca? Sta je to Leclerc pokazao u dosadasnjem toku karijere?
Pobijedio je indisponiranog i mentalno unistenog Vettela, koji je za sve godine vjernosti i obilatog jedenja Ferrarijevih govana dobio šut kartu kao zahvalnicu i ima 2 pobjede.
Svaka mu cast za odbranbenu voznju u Monzi gdje je izdrzao onakav Lewisov pritisak i svaka mu cast kako je Verstappena iškolovao u Britaniji i to je to....barem iz moje vizure, to su trenuci gdje sam zakljucio da je odlican vozac. Ali ima on jos mnogo pure za pojesti i rijesiti se bubica i bespotrebnih zakucavanja u zidove i druge vozace.
Na osnovu cega tvrdis da bi Max i Lewis njega (vjerovatno) izabrali? Evo ja mislim da bi Lewis prije izabrao Landa i Russella, uz neko PR proljev obrazlozenje (ne samo zato sto su Britanci), a Max bi rekao da mu se fućka i da se ne bi bojao ni Fangia.
Ne ulazim u medjusobne skorove, to jeste tako kako si napisao, ali evo da je kojim slucajem Lando dosao u tim u kojem je Ricciardo starosjedilac, mislim da bi ga Ricciardo daleko vise deklasirao, nego ovaj njega tokom ove sezone.
Pri tome ne treba izgubiti iz vida ni godine.
Ricciardo je moj vrsnjak (malo mladji od mene), a meni vec omladina govori dobar dan, vec osjetim razliku kad ne spavam dovoljno i kad jedem nezdravo i ne hidriram se. Iako sam u formi, nemam grama viska, treniram redovno, citav zivot se bavim sportom i kraj pojedinih svojih vrsnjaka izgledam kao da sam mladji 10 godina. Ali dzaba je, ljudsko tijelo je takvo, nije projektovano da zivi ovoliko koliko zivi moderan covjek. Prije su ljudi od 37 godina vec bili smatrani "starim" (Hamilton ima 37)...
Sta hocu da kazem, godine cine svoje, tijelo sve teze podnosi zamor, refleksi usporavaju, prime time vozaca o kojima govorimo je u razlicitom vremenu i tesko je to tako usporedjivati po tim kriterijima kad je ko vozio skupa. Trebali bismo ako nista gledati sta je ko postigao u svome primeu.
Pobijedio je indisponiranog i mentalno unistenog Vettela, koji je za sve godine vjernosti i obilatog jedenja Ferrarijevih govana dobio šut kartu kao zahvalnicu i ima 2 pobjede.
Svaka mu cast za odbranbenu voznju u Monzi gdje je izdrzao onakav Lewisov pritisak i svaka mu cast kako je Verstappena iškolovao u Britaniji i to je to....barem iz moje vizure, to su trenuci gdje sam zakljucio da je odlican vozac. Ali ima on jos mnogo pure za pojesti i rijesiti se bubica i bespotrebnih zakucavanja u zidove i druge vozace.
U zadnjoj recenici si sam sebi odgovorio, uz ogradu da ja nisam govorio o ovoj godini. Ferrari je sa druge strane, Ferrari. Najsjajnija zvijezda ovog sporta i oko njega je uvijek hype.senna66 je napisao/la: 08.11.2021., 18:00 Ja ne vidim uopće hype oko Leclerca, a bome niti Ferrarija ove godine?! Evo baš ništa pogotovo ove sezone kada imamo borbu Lewisa i Maxa.
Ne kužim tvoje kriterije, ali on (trenutno) u Ferrariju ne može uzimati podije/pobjede.nije proporcionalan trenutnim vozackim kvalitetima
Na osnovu cega tvrdis da bi Max i Lewis njega (vjerovatno) izabrali? Evo ja mislim da bi Lewis prije izabrao Landa i Russella, uz neko PR proljev obrazlozenje (ne samo zato sto su Britanci), a Max bi rekao da mu se fućka i da se ne bi bojao ni Fangia.
Riccardo je klasa iznad upravo zbog pobjednickog mentaliteta. To je ogromna razlika.Vettel-Ferrari je napisao/la: 08.11.2021., 18:00 Ja ne bih rekao da je Ricciardo klasa iznad Sainza. Obojici su Verstappen, Kvyat, Hulkenberg i Norris bili momčadske kolege. Dvojicu od njih je Sainz pobjeđivao (Kvyat, Norris), dok je Ricci od njih gubio (ili gubi), a dvojicu Ricci (Verstappen, Hulkenberg) od kojih je Sainz gubio. Obojica su protiv Maxa sveukupno izgubila, ali meni Ricciardo pored Maxa ništa nije ostavio bolji dojam, već Sainz, čak što više mislim da su Sainz i Verstappen kao momčadske kolege bili puno bliže jedan drugom već što je to bodovna razlika pokazivala.
Ne ulazim u medjusobne skorove, to jeste tako kako si napisao, ali evo da je kojim slucajem Lando dosao u tim u kojem je Ricciardo starosjedilac, mislim da bi ga Ricciardo daleko vise deklasirao, nego ovaj njega tokom ove sezone.
Pri tome ne treba izgubiti iz vida ni godine.
Ricciardo je moj vrsnjak (malo mladji od mene), a meni vec omladina govori dobar dan, vec osjetim razliku kad ne spavam dovoljno i kad jedem nezdravo i ne hidriram se. Iako sam u formi, nemam grama viska, treniram redovno, citav zivot se bavim sportom i kraj pojedinih svojih vrsnjaka izgledam kao da sam mladji 10 godina. Ali dzaba je, ljudsko tijelo je takvo, nije projektovano da zivi ovoliko koliko zivi moderan covjek. Prije su ljudi od 37 godina vec bili smatrani "starim" (Hamilton ima 37)...
Sta hocu da kazem, godine cine svoje, tijelo sve teze podnosi zamor, refleksi usporavaju, prime time vozaca o kojima govorimo je u razlicitom vremenu i tesko je to tako usporedjivati po tim kriterijima kad je ko vozio skupa. Trebali bismo ako nista gledati sta je ko postigao u svome primeu.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Vec sam pisao jos kad je lec tek poceo voziti, a pogotovo od kad je u ferr, da je vrhunski vozac i nikakav hajp nije nerealan.
Decko spada u sam vrh sporta i nema vozaca koji ne bi na njemu zube lomio. I max i ham i svi redom bi imali velikih problema.
Decko je pokazao puno toga a to sto ima posla sa slampavim talijanima koji odrade dobar pit jednom u sezoni i to sa jednim bolidom je druga stvar. Takodjer, bolid koji vozi je samo 2018 bio odlican i vidjeli smo kako je max prolazio u tim okrsajima. Ne kazem lose ali se jedan max nije mogao setati bas kraj leclerca.
Cim je dobio bilid izdominirao je kvale protiv maxa i hama, ni manje ni vise. U utrkama je bio takodjer odlican.
Sainz nije bolji od leclerca i to nisam nigdje ni pisao ali da je sainz iznenadio i odradio vrhunsku sezonu, svakako je.
Sainz je odlican vozac, top 6-7 dok je leclerc top 3-4 minimalno, s tim da se moze nositi i sa prva dva, koji god bili...
Ja se samo nadam da nece i on biti jedan u nizu koje je ferrari iscicao kao alonsa i seba. Ferr u zadnjih 17 godina imao 3x bolid za borbu za naslov, otprilike.
Leclerc je u najboljim godinama sad i bila bi steta da ne dobije stroj u ruke sto prije. A poznavajuci ferrari, moze proc i 5 godina da ne dobije nista bolje od p3 bolida... Nadam se, ili da ce otici ili da ce brzo dobiti konkurentan bolid.
Sorry za off. Trebali smo sve ovo u temi ferr ili leclerc pisat al ajde... Nije strasno.
Decko spada u sam vrh sporta i nema vozaca koji ne bi na njemu zube lomio. I max i ham i svi redom bi imali velikih problema.
Decko je pokazao puno toga a to sto ima posla sa slampavim talijanima koji odrade dobar pit jednom u sezoni i to sa jednim bolidom je druga stvar. Takodjer, bolid koji vozi je samo 2018 bio odlican i vidjeli smo kako je max prolazio u tim okrsajima. Ne kazem lose ali se jedan max nije mogao setati bas kraj leclerca.
Cim je dobio bilid izdominirao je kvale protiv maxa i hama, ni manje ni vise. U utrkama je bio takodjer odlican.
Sainz nije bolji od leclerca i to nisam nigdje ni pisao ali da je sainz iznenadio i odradio vrhunsku sezonu, svakako je.
Sainz je odlican vozac, top 6-7 dok je leclerc top 3-4 minimalno, s tim da se moze nositi i sa prva dva, koji god bili...
Ja se samo nadam da nece i on biti jedan u nizu koje je ferrari iscicao kao alonsa i seba. Ferr u zadnjih 17 godina imao 3x bolid za borbu za naslov, otprilike.
Leclerc je u najboljim godinama sad i bila bi steta da ne dobije stroj u ruke sto prije. A poznavajuci ferrari, moze proc i 5 godina da ne dobije nista bolje od p3 bolida... Nadam se, ili da ce otici ili da ce brzo dobiti konkurentan bolid.
Sorry za off. Trebali smo sve ovo u temi ferr ili leclerc pisat al ajde... Nije strasno.