Vidilo se iz aviona kakvu je namjeru imao, a to je zadrzavanje Rossija ili cak navodjenje na pogresku pa cak i na izlijetanje. Ali opekao je se Marquez. Neka mu je. Sad svatko za tko je ipak zasluzan za ovu titulu,a nece je dobiti.
Iz ovog kuta se jako dobro vidi, hvala ti Ferrari. Šteta onda što su kaznili Rossija, bilo bi dobro da pogledaju ovu snimku.Ferrari je napisao/la:Pa evo kaže Rossi da ga je Marq prvi dotaknuo sa vrhom volana...
Imaš i ovu snimku gdje Mars gura glavu u koljeno Rossija
https://youtu.be/nKiMMANG5fU
Ja se nadam da će poništiti ovu odluku...ovako da unište prvenstvo bi bilo u najmanju ruku skandalozno i sramotno.Explorer je napisao/la:Iz ovog kuta se jako dobro vidi, hvala ti Ferrari. Šteta onda što su kaznili Rossija, bilo bi dobro da pogledaju ovu snimku.Ferrari je napisao/la:Pa evo kaže Rossi da ga je Marq prvi dotaknuo sa vrhom volana...
Imaš i ovu snimku gdje Mars gura glavu u koljeno Rossija
https://youtu.be/nKiMMANG5fU
dakakodakako je napisao/la:Po onome sto sam ja vidio ako je itko trebao popit kaznu to je Marquez. Sasvim je jasno ko je ovdje vec duze trazio vraga,a i kod konacnog obracuna mali je taj kojemu su prvi popustili zivci i koji je krenuo sa fizickim kontaktom.Pad rutinski zasluzen.
Kao MM se trebao maknuti sa staze zato što je to Rossi? Pa baš i ne.Slavenowsky je napisao/la:Gdje mu nece puknut kad je ovaj ko ona muha zuzara, nikako da ode od njega, a smeta mu!
Naravno da je Marques imao pravo da se utrkuje, ali ovo danas je bilo cisto nosenje vode na mlin Lorenza. Rossi je vozio malo opreznije, jer njemu je bitno za sampionat, ali ovaj nije imao nikakvu obavezu, sem da pomaze Lorenzu, dakle sve jedno zavrsio ili ne zavrsio utrku, njemu to nista ne znaci, zato je on i isao onako ostro i rizicno.
Ja iskreno nisam neki fan Rossija, ali ovo danas je i meni diglo kosu na glavi, ja bi Marquesa hinjski aperktom zveknuo da se izvali na sred staze, danas je bio prava mala hinja, eno na FB stranic Moto GP imaju rijeke kritika na racun mladog Spanca, pa cak i onih koji ga gotive.
Ja se nadam da ce Pedrosa nastaviti ovaj niz i da ce ovaj mali dupe pojest od muke, a tad ce da pada ko kisa na Maleziji (stalno).
Prvo nema veze sto je to Rossi, ja cak i nisam njegov fan, ali Marques je danas vozio za Lorenza i onaj ko ne vjeruje u to je slijep pored svojih ociju. Onakva voznja i onakav pristup je besmislen, pogotovo na sredini utrke.Ronin je napisao/la:Kao MM se trebao maknuti sa staze zato što je to Rossi? Pa baš i ne.Slavenowsky je napisao/la:Gdje mu nece puknut kad je ovaj ko ona muha zuzara, nikako da ode od njega, a smeta mu!
Naravno da je Marques imao pravo da se utrkuje, ali ovo danas je bilo cisto nosenje vode na mlin Lorenza. Rossi je vozio malo opreznije, jer njemu je bitno za sampionat, ali ovaj nije imao nikakvu obavezu, sem da pomaze Lorenzu, dakle sve jedno zavrsio ili ne zavrsio utrku, njemu to nista ne znaci, zato je on i isao onako ostro i rizicno.
Ja iskreno nisam neki fan Rossija, ali ovo danas je i meni diglo kosu na glavi, ja bi Marquesa hinjski aperktom zveknuo da se izvali na sred staze, danas je bio prava mala hinja, eno na FB stranic Moto GP imaju rijeke kritika na racun mladog Spanca, pa cak i onih koji ga gotive.
Ja se nadam da ce Pedrosa nastaviti ovaj niz i da ce ovaj mali dupe pojest od muke, a tad ce da pada ko kisa na Maleziji (stalno).