Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Da da, važi i za Hamija :)
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

rosberg
Karting
Karting
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: mercedes
Slavenowsky je napisao/la:Pa i mi Vlado normalno pricamo ;), niko ovdje ne zeli zlo Hamiltonu, samo ovakve stvari se pocesto kod njega desavaju. On je za Michaela izjavio da se "neke stvari desavaju s razlogom"!??? Ne znam sta je s tim htio reci, izabrao je najgoru mogucu metaforu za objasnjavanje. Ocigledno mu ne ide od ruke suosjecanje, jer to su dva gafa koja su bas teska. To sto pije s Rihannom, sto repa u klubu, koga to briga, meni je taj "gangsta style" smijesan, ali nekom nije i to postujem.

Dominacijom Mercedesa malo mu je porastao ego, pa se nekad pravi zrtva u svom timu, sad za sad je dobar - coolira jer dominira, ali kad se malo Rosberg ili bilo ko drugi umjesa u njegovu dominaciju, tad postaje labilan i nepromisljen. To je prvobitno bila tema, pa je otisla siroko.
Pajdo, ne piva ti rihana gangam stajl

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Rosberg nema potrebe da trolas bezveze.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Blackhawk
Karting
Karting
S nama već: 10 god
Navija za: Jordan
Neka meni netko objasni kako se može poštivati nekoga tko ne poštiva nikoga oko sebe? Kako poštivati nekoga tko na Wimblendon, hram tenisa i oličenje gospodstva, pođe obučen kao klaun i onda se time hvali po društvenim mrežama?
Hamilton jest brz vozač, usudio bi se čak reći i najbrži na gridu, ali je čista nula. Njegove priče o tome kako mu je Senna idol (pogledajte Schumacherovu reakciju kad je oborio Sennin rekord, a pogledajte Hamiltonove reakcije i riječi kad se priča o Senni - čisti marketing), njegove lančine oko vrata, njegovo nepoštivanje tradicija i ostalih, njegove priče o siromaštvu u djetinjstvu (a siromaštva niti vidio)... Ma daj, ovaj je čovjek prirodan koliko Soraja i ona što je sad ušla u Big brother.
Naravno, mnogima je jedino važno kakav je on kad stavi kacigu, a ne u privatnom životu. I to je ok, svatko ima svoje kriterije. Ali idemo sad malo detaljnije usporediti Sennu i Hamiltona, kad već on želi biti novi Senna a neznalice koje Sennu nikada nisu gledale nago na starim snimkama, ili su samo čitale o njemu, klimaju glavom poput robota. Ponavljam, nisam nikada bio ljubitelj Senne jer sam smatrao da je previše uživljen i da ne bira sredstva da dođe do cilja - osobina ljudi koju inače nikako ne volim (ali, to sam samo ja).
1) Senna je bio cijelim svojim životom posvećen Formuli 1. Na odmoru bi uživao, ali dok je trajala sezona Senna je bio potpuno u F1, i kada bi bio u bolidu i kad bi bio izvan njega - Hamilton nije. Hamiltonu je po izlasku iz bolida važnije kakav mu je image.
2) Senna nikada nije kukao, osim kada je smatrao da je pokraden. Ali ni tada nije kukao nego je bijesnio. Hamilton kuka čim mu nešto nije po kontu. ne valja na bolidu ovo, suci su preoštri, Nico me je udario, bla, bla, bla. Budite siguran da Senna ne bi bio ponosan na mekušce.
3) Senna nije griješio. Dobro, nije da nije griješio (tko se još ne sjeća gluposti u Monte Carlu pri vodstvu), ali je to radio rijetko. Hamiltonu se greške događaju prilično često, ali u tim grepkama ima puno sreće pa većinom prođe nekažnjeno. Treba li ih nabrajati? Senna u cijeloj karijeri nije napravio grešaka koliko Hamilton samo u prošloj sezoni.
4) Senna je iz loših bolida izvlačio maskimum, Hamilton to ne radi. Ukoliko bolid nije dobar, Hamilton će otvoreno kritizirati na team radiju, kukati i predlagati da bolid parkira u garažu jer "ovo nema smisla".
5) Senna je imao srce, Hamilton nema. Senna je bio freka, čovjek koji nije poznavao granicu između stvarnog i fiktivnog, i svojim je vožnjama znao ugrožavati druge, ali njegov glavni pokretač je bilo srce, nešto što Hamilton nema. Hamilton je samo razmaženko koji mora pobjeđivati, i koji je u končanici jedan korporativni proizvod.
Da se razumijem, apsolutno nemam ništa protiv navijača Hamiltona, i svatko ima pravo navijati za koga hoće i ne mora nikome drugome objašnjavati zašto navija za nekoga. Netko kod vozača voli jedno, netko drugo. Meni brzina (po kojoj je ponavljam meni osobno Hamilton trenutni broj 1) nije dovoljna, i volim kad je vozač cijeli paket, a ne mogu cijeniti nekoga tko nije sređena osoba. Osim toga, kao netko tko je nakupio godina, i tko već 30 godina prati F1, čak mi je uvredljivo uspoređivati Hamiltona sa Sennom, Prostom ili Schumacherom. Jer uspjeh se ne gleda čisto statistički - brojem pobjeda i titula.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
joooj kako me samo tjerate da fino odletim na Vettelovu temu i polahko obratim pažnju na njegove žute minute, ali ne u privatnom životu nego na stazi, što ja jedino i gledam, a ne jel se druži sa Rihannom ili Kendall Jenner...
svejedno uživajte :pivo:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QDXP8kMMNsM[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TynoARq3OC8[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CsjfvBjcAJ4[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-cdT6Ox5bSc[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wy3FhTZsYaM[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L7Uv6XUE8ic[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qpIGPhGa0B0[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1zScCbVvwcI[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UuA57wwBujU[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5lbdMyRp-iw[/youtube]
za kraj ću vam samo poručiti ovo :thumbs:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CEzqCcF2mps[/youtube]
slikaslika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Slavenowsky je napisao/la:Ovu sliku sto si postavio, napravio je neki klinac koji je opsjednut likom i djelom Hamiltona, a svjesno ignorise cinjenice o inteligenciji njihovog idola, kao i ti.

No OPET cu ti reci, da voznja ovog lika nije dovedena u pitanje, nego njegov karakter. Hamilton voli da je u zizi javnosti, diskretno provocira, jednostavno zeli paznju pa zasto onda da ga ti branis, kad ga neko komentarise!?

Trebas bit lud pa podrzat njegove nepromisljene izjave, al eto opsesivnost je cudo.

Rekorde koje je postavio s Mercedesom su legitimni, nema se tu sta reci, statisticki on ce od Senne u svakim segmentima biti bolji, ali kao racer i kao covjek nece mu biti ni do koljena i jezim se kad ga porede sa Sennom. Rekao sam vec ima raketu u rukama i tetkicu od timskog vozaca, s ovakvim Mercedesom moze zmireci rekorde obarat.

Price kako je crn, te kako se duri kad gubi od timskog kolege i slicno, su samo pokazatelj koliko je postao uobrazen, a da ne govorim kako taj ne zna da gubi!

Ne vrijedi rasprava vise, vas fanove je Hamilton kupio jos u McLarenu, a ne u superiornom Mercu, pa cak i mene! Gotivio sam ga strasno kad je dvostrukog prvaka ponizio na stazi, nakon toga je postao sve ono sto nije bio tad, ali ocigledno slava udari u glavu, eh o tome pricamo!
Citirat cu sebe i boldovat sta sam napisao prije dan - dva, a to i ti sad potvrdjujes s tim video zapisima! Al opet kazem, kakav vozac takav fan! I dan danas slusamo Alonsovce kako je Alonso uradio dobar potez i glupo pravdanje kako je sit 2 mijesta, pitam sd cega li je onda danas zeljan :facepalm: !???

Idi pisi o Vettelu sta god hoces, nije ni on bio nevinasce, ali ako upola nadjes ove glupe izjave kao sto su kod Hamiltona, ja cu bit sretan, a i ponizen.

...

@Black :thumbs:
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
o5 se vadiš na izjave, kakve bolan izjave, mene boli briga šta oni rade van staze, ono na stazi je meni najbitnije, a to sam ti/vama gore stavio i dao do znanja šta mene interesuje i šta ja gledam ;)
meni da se da, na svaku blackhawkovu rečenicu bi odgovorio, ali jednostavno bi izgubio vrijeme, jer znam da bi nakon tog teksta ostali bez rječi i samo bi napisali 2 rečenice, prva rečenica slab argument i druga rečenica "ostalo se nema šta pričati" :)
uostalom, ako vi više gledate šta Lewis radi van staze, a zapostavljate ono što na stazi radi, pratite pogrešan sport :facepalm: :chill:
slikaslika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
@Heat - O tome stalno govoriš, ali nikako da dođeš. Ja te pozivam :mrgreen:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Lady
GP3
GP3
HeatBlast44 je napisao/la: meni da se da, na svaku blackhawkovu rečenicu bi odgovorio, ali jednostavno bi izgubio vrijeme, jer znam da bi nakon tog teksta ostali bez rječi i samo bi napisali 2 rečenice, prva rečenica slab argument i druga rečenica "ostalo se nema šta pričati" :)
uostalom, ako vi više gledate šta Lewis radi van staze, a zapostavljate ono što na stazi radi, pratite pogrešan sport :facepalm: :chill:
Pa koliko znam Black je uspoređivao Hamiltona i Sennu, i baš me zanima šta bi ti to napisao kontra Senne ili u korist Hamiltona a da pobiješ Blackove tvrdnje. I Black nije baš spominjao Vettela, a ti si odmah po Vettelu.
Zašto se ne držiš teme i odgovoriš Vladi koji je i postavio pitanje o usporedbi Senne i Hamiltona, a ne postat bez veze nekakve video isječke Hamilton fanova kontra Vettela?
slika

Blackhawk
Karting
Karting
Navija za: Jordan
HeatBlast44 je napisao/la: meni da se da, na svaku blackhawkovu rečenicu bi odgovorio, ali jednostavno bi izgubio vrijeme, jer znam da bi nakon tog teksta ostali bez rječi i samo bi napisali 2 rečenice, prva rečenica slab argument i druga rečenica "ostalo se nema šta pričati" :)
Najlakše je bježati od ARGUMENTIRANE rasprave. A ako tebi niti malo nije važno kakav je netko van staze, kao osoba, onda...

Luka
Karting
Karting
Navija za: Nico Rosberg
Blackhawk je napisao/la:Neka meni netko objasni kako se može poštivati nekoga tko ne poštiva nikoga oko sebe? Kako poštivati nekoga tko na Wimblendon, hram tenisa i oličenje gospodstva, pođe obučen kao klaun i onda se time hvali po društvenim mrežama?
Hamilton jest brz vozač, usudio bi se čak reći i najbrži na gridu, ali je čista nula. Njegove priče o tome kako mu je Senna idol (pogledajte Schumacherovu reakciju kad je oborio Sennin rekord, a pogledajte Hamiltonove reakcije i riječi kad se priča o Senni - čisti marketing), njegove lančine oko vrata, njegovo nepoštivanje tradicija i ostalih, njegove priče o siromaštvu u djetinjstvu (a siromaštva niti vidio)... Ma daj, ovaj je čovjek prirodan koliko Soraja i ona što je sad ušla u Big brother.
Naravno, mnogima je jedino važno kakav je on kad stavi kacigu, a ne u privatnom životu. I to je ok, svatko ima svoje kriterije. Ali idemo sad malo detaljnije usporediti Sennu i Hamiltona, kad već on želi biti novi Senna a neznalice koje Sennu nikada nisu gledale nago na starim snimkama, ili su samo čitale o njemu, klimaju glavom poput robota. Ponavljam, nisam nikada bio ljubitelj Senne jer sam smatrao da je previše uživljen i da ne bira sredstva da dođe do cilja - osobina ljudi koju inače nikako ne volim (ali, to sam samo ja).
1) Senna je bio cijelim svojim životom posvećen Formuli 1. Na odmoru bi uživao, ali dok je trajala sezona Senna je bio potpuno u F1, i kada bi bio u bolidu i kad bi bio izvan njega - Hamilton nije. Hamiltonu je po izlasku iz bolida važnije kakav mu je image.
2) Senna nikada nije kukao, osim kada je smatrao da je pokraden. Ali ni tada nije kukao nego je bijesnio. Hamilton kuka čim mu nešto nije po kontu. ne valja na bolidu ovo, suci su preoštri, Nico me je udario, bla, bla, bla. Budite siguran da Senna ne bi bio ponosan na mekušce.
3) Senna nije griješio. Dobro, nije da nije griješio (tko se još ne sjeća gluposti u Monte Carlu pri vodstvu), ali je to radio rijetko. Hamiltonu se greške događaju prilično često, ali u tim grepkama ima puno sreće pa većinom prođe nekažnjeno. Treba li ih nabrajati? Senna u cijeloj karijeri nije napravio grešaka koliko Hamilton samo u prošloj sezoni.
4) Senna je iz loših bolida izvlačio maskimum, Hamilton to ne radi. Ukoliko bolid nije dobar, Hamilton će otvoreno kritizirati na team radiju, kukati i predlagati da bolid parkira u garažu jer "ovo nema smisla".
5) Senna je imao srce, Hamilton nema. Senna je bio freka, čovjek koji nije poznavao granicu između stvarnog i fiktivnog, i svojim je vožnjama znao ugrožavati druge, ali njegov glavni pokretač je bilo srce, nešto što Hamilton nema. Hamilton je samo razmaženko koji mora pobjeđivati, i koji je u končanici jedan korporativni proizvod.
Da se razumijem, apsolutno nemam ništa protiv navijača Hamiltona, i svatko ima pravo navijati za koga hoće i ne mora nikome drugome objašnjavati zašto navija za nekoga. Netko kod vozača voli jedno, netko drugo. Meni brzina (po kojoj je ponavljam meni osobno Hamilton trenutni broj 1) nije dovoljna, i volim kad je vozač cijeli paket, a ne mogu cijeniti nekoga tko nije sređena osoba. Osim toga, kao netko tko je nakupio godina, i tko već 30 godina prati F1, čak mi je uvredljivo uspoređivati Hamiltona sa Sennom, Prostom ili Schumacherom. Jer uspjeh se ne gleda čisto statistički - brojem pobjeda i titula.
Majstore moj svaka ti čast, rekao si sve! Naklon! :)
Ja bi još samo nadodao da mi je žalosno i jadno što mediji (marketing) uzdiže i promovira Hamiltona.
Ajmo iskreno.. koliko je npr. Sky ili BBC puta spomenuo 2. vozača Marussie, Merhia?
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
On je baš super tip :cheer: :cice: :party:
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

rosberg
Karting
Karting
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: mercedes
Ciki-F1 je napisao/la:On je baš super tip :cheer: :cice: :party:
tko, hamilton ili vozac marusije?

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Luka je napisao/la:
Blackhawk je napisao/la:Neka meni netko objasni kako se može poštivati nekoga tko ne poštiva nikoga oko sebe? Kako poštivati nekoga tko na Wimblendon, hram tenisa i oličenje gospodstva, pođe obučen kao klaun i onda se time hvali po društvenim mrežama?
Majstore moj svaka ti čast, rekao si sve! Naklon! :)
Ja bi još samo nadodao da mi je žalosno i jadno što mediji (marketing) uzdiže i promovira Hamiltona.
Ajmo iskreno.. koliko je npr. Sky ili BBC puta spomenuo 2. vozača Marussie, Merhia?
Vidim, priča se nastavlja, nije paradajz nego je pomidor :bonk: ili na kojem god jeziku ili narječju već oćete :)

A, @Blackhawk je sve lijepo sažeo da nije mogao bolje, samo izgleda da to kod nekijh malo teže prodire...

@Luka, ...lol Mehrija malo teže (također) da će iko spomenuti, zbilja je hmmm...predaleko iza. A mediji su mediji.
Btw, BBC još nekako ipak odskaće bliže relnosti, ili barem pkušavaju, ali Sky :bonk: hahaha vjerovatno bi proglasili dan žalosti da Hamilton ne starta !
slika

Luka
Karting
Karting
Navija za: Nico Rosberg
pa Merhia ne ali Stevensa da.. dok je Merhi ispred njega. Gdje je jednakost tu?
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Skysports ekipa je sve samo ne objektivna.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Biggest poser ever to enter the sport. He's as charismatic as a genital wart and as false as Kim Kardashians arse. :mrgreen: :zubo:

Lady
GP3
GP3
Eto, Lewis ili Lulu kako ga je jedan član nazvao na Crash net-u, opet nastavlja sa svojim biserima.....

Hamilton: I think me and Senna would have been friends
“If Ayrton had been able to continue, he would have won many more races and many more championships, so I think I am carrying the baton for both of us and striving to win more for the both of us. I think if he was around, we would be friends.”
p.s. Odite malo pročitat komentare ispod tog članka..... :rofl:
slika

Viper
Formula 4
Formula 4
Navija za: Sebastian Vettel
Da bili bi prijatelji, Senna bi zbijao šale na Blondijev račun, ali ovaj to ne bi skužio... BFF <3
Odmah osjećam neku toplinu kod srca na ove njegove izjave, nema veze što mi se želudac nanervozio.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Jaoo Blondy...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡