Za kraj evo i par fotografija (interijer okačim danas ili sutra), pa koga zanima još detalja nek slobodno pita, malo sam u žurbi pa sam samo ukratko sve napisao.

Hehe, hvala na lijepoj želji. Ti kad budeš mogao okači fotografije svoje Mečke, baš me zanima kakav jezelot je napisao/la: 27.09.2018., 11:54 Woow auto stvarno izgleda dobro. Ogroman je i snage ko u prici.. S njim si na staroj cesti brz kao i na autoputu hehe
Drzim fige i nadam se da ce te sluziti bolje nego sto i sam ocekujes..
Stvarno lijepo izgleda i vrlo mocno![]()
Ma 313KS mi je taman za otić na pijacu i nazad, adekvatna snaga, nije dobro da se auto vučeFrantic je napisao/la: 27.09.2018., 16:35 Aj neka je i tebi sa srećom @Ex![]()
Šta će ti 313ks?![]()
Ali nema veze, nisi razočarao....![]()
A kako neće preticanja biti smiješna kad imaš 630Nm pri nekih smiješnih 1500rpm.....![]()
Je, primijeti se na svakom dijelu auta. Uspoređivao malo sa starom Lagunom, ogromne razlike.Har Kl je napisao/la: 27.09.2018., 17:16 Nadam se da ćeš dugo uživati u ovom ljubimcu.
O autu se nema šta reći. Ovo je baš Erste Klasse![]()
Hehe, poznata uzrečicaLux14 je napisao/la: 27.09.2018., 22:10 Jel imaš oružani list za to?. To neki mehaničari na našem području (Ši) govore za takav auto. Vidimo se na cesti...
![]()
Mnogima od nas je 10" misaona imenicaExplorer je napisao/la: 28.09.2018., 00:22 Ogroman ekran (10.25", rezolucija 480X1080) s odličnim idrive operativnim sustavom
Sjedala su mi stvarno legla ko budali šamar, udobna su nevjerojatno, duži put se ne osjeća i možeš podesit svaki dio.zelot je napisao/la: 28.09.2018., 06:38 Ovako na drugu moram primjetit da su tvoji sicevi za dva koplja ispred mojihbas se vidi da su fotelje sto kod mene nije slucaj. Jedino sto nisam ljubitelj koze u autu i to sam izbjegavao ali svejedno sicevi su prava fotelja. Ona masazna
Ostatak auta nema sta, kao i prve slike. Vidi se vrlo jasno sto znaci premium klasa, top klasa, i na kraju njemacka klasa. Svaka cast svima ali mora ih se pola na svijetu udruzit da bi parirali njemcima sto se tice automobilske industrije. A i mnogih drugih
Jesi ga z njemackoj kupio? Pitam, zbog autocesta. Jesi ga imao prilike testirat koliko ide? Cini mi se da bi to moglo biti oko 250kmh cak sto je vec debelo f1 brzina![]()