General tema
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Bome se streslo
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Potvrđeno da je jedno dijete poginulo u potresu 

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Držite se ljudi, pitajte ako nekome treba neka specifična vrsta pomoći, nama je najlakse podijeliti upite na FB pa će se uvijek naći netko da može pomoći.
Zagreb je opasno zatreslo, meni je na jugozapadu grada bio osjećaj da je jače i duže nego u ožujku.
Zagreb je opasno zatreslo, meni je na jugozapadu grada bio osjećaj da je jače i duže nego u ožujku.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kod mene u Zapresicu sigurbo i jace i duze nego u ozujku...
Nemojte sami ic tamo vozit nesto, dajte organiziranim sluzbama, obicno se radi kontraefekt u vidu guzve i drugih stvari..
Mi bas idemo nazad sa DVDom, skupilo se potrepstina, ostavit nadleznima tamo..
Vjerojatno ce se sutra znat koje su druge potrebe..
Nemojte sami ic tamo vozit nesto, dajte organiziranim sluzbama, obicno se radi kontraefekt u vidu guzve i drugih stvari..
Mi bas idemo nazad sa DVDom, skupilo se potrepstina, ostavit nadleznima tamo..
Vjerojatno ce se sutra znat koje su druge potrebe..
Fino Alla Fine
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Nadam se da su svi koji su danas bili pogođeni potresom dobro, do sad nisam stigao do kompjutora. Držite se, mogu pohvaliti ljude u Zagrebu stvarno su se organizizrali. Pomažemo sa svime i svačime, uključite se ako možete. Pomozimo ljudima.
#DankeSeb
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Strašan potres, 2020-ta nikako da stane sa sranjima...
U ovom trenutku se čovjek može samo nadati da će broj žrtava ostati na trenutnom broju, koji nije malen
U ovom trenutku se čovjek može samo nadati da će broj žrtava ostati na trenutnom broju, koji nije malen

- CrashOverride Verified
- Formula 1
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Strasno sta se dogodilo... Ne daj Boze nikome... Jadni ljudi.
Lijepo je to sto se ljudi ipak brzo organizirali i stvarni se cini sve da se ljudima pomogne.
Nadam se i da ce drzava bit na visini zadatka te da nece iskoristit ovo za skupljanje politickih bodova i samopromocije....
Nadam se i da skupljeni novac ce u cijelosti otici potrebitima bez ikakvih kalkulacija...
I najbitnije, valjda su rasjedi u unutrasnjosti sad sjeli na svoje mjesto, poslozili se, i da vise ne bude potresa...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Lijepo je to sto se ljudi ipak brzo organizirali i stvarni se cini sve da se ljudima pomogne.
Nadam se i da ce drzava bit na visini zadatka te da nece iskoristit ovo za skupljanje politickih bodova i samopromocije....
Nadam se i da skupljeni novac ce u cijelosti otici potrebitima bez ikakvih kalkulacija...
I najbitnije, valjda su rasjedi u unutrasnjosti sad sjeli na svoje mjesto, poslozili se, i da vise ne bude potresa...
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Seizmolozi su rekli da će potresa biti sigurno još godinu dana. Mogućnost jačeg potresa je mala, ali ne i isključiva. Za rasjede nisu sigurni , hoće li se aktivirat ili ne. Petrinja i Sisak izuzetno opasna područja sada. Ali dobro, morat ćemo se naučit iskulirat takve potrese od 4-5 magnitude.zelot je napisao/la: 30.12.2020., 08:46 Strasno sta se dogodilo... Ne daj Boze nikome... Jadni ljudi.
Al mene iz ZG sad interesira kako je ovaj potres djelovao na zagrebački rasjed kod Medvednice jer je rečeno da posljedični potresi od ožujačkog nisu završili.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Tlo nikako da se smiri, cini se da opada frenkventnost potresa ali jacina iznenadi..
Nije bas zgodno kad visis na nekom krovu kad pocne drmat..
Radio sam po Baniji tamo 2006 i 2007 i gdje sve ima sela je
i vec tad je to sve bilo zabaceno o rijetko naseljeno, dns je situacija vjerojatno i gora sto se toga tice..
Dns to izgleda jako tuzno

A ovima sto se koriste koriste situacijom da poboljsaju svoju ekonomiju ne znam sto bi pozelio, ne vjerujem u neku kozmicku pravdu i ne znam stoo rec a da ne odem na tamnu stranu... Zeludac te stisne kada vidis...
Nije bas zgodno kad visis na nekom krovu kad pocne drmat..
Radio sam po Baniji tamo 2006 i 2007 i gdje sve ima sela je
Dns to izgleda jako tuzno
A ovima sto se koriste koriste situacijom da poboljsaju svoju ekonomiju ne znam sto bi pozelio, ne vjerujem u neku kozmicku pravdu i ne znam stoo rec a da ne odem na tamnu stranu... Zeludac te stisne kada vidis...
Fino Alla Fine
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
To je bas zajebano. Pretezno si krovovi i dimnjaci sto je najlakse i najbrze sanirati a treba bit hrabar ici na krovove dok svako malo trese. Nek malo mrdne, izbaci te iz ravnoteze i eto sranja...
A mi kakvi jesmo, nitko ne koristi sigurnosne pojase kojih niti nema dovoljno.
Crash i ekipa koja radi po zapadu znaju najbolje kako je tu regulirano.
Bez zastitnih gurtni nema sanse da se itko igdje popne. Jednostavno, ljudi sami od sebe nece. To je dio kulture maltene.
Zastita na radu npr u de je 1000 levela iznad nase. I kad se penjes, ne smijes sam. Kad prckas po strujnom ormaru, ne smijes sam.. u biti kad god nesto u nekom pogonu pooravljas, ne smijes sam... Nije bas da se svi drze svih propisa ali ovih za visinu, penjanje i to, obavezno...
Trebaju ljudi pazit. Tlo je i dalje nestabilno i svako penjanje ili zavlacenje u rusevine treba dobro proracunati i osigurati se max..
A mi kakvi jesmo, nitko ne koristi sigurnosne pojase kojih niti nema dovoljno.
Crash i ekipa koja radi po zapadu znaju najbolje kako je tu regulirano.
Bez zastitnih gurtni nema sanse da se itko igdje popne. Jednostavno, ljudi sami od sebe nece. To je dio kulture maltene.
Zastita na radu npr u de je 1000 levela iznad nase. I kad se penjes, ne smijes sam. Kad prckas po strujnom ormaru, ne smijes sam.. u biti kad god nesto u nekom pogonu pooravljas, ne smijes sam... Nije bas da se svi drze svih propisa ali ovih za visinu, penjanje i to, obavezno...
Trebaju ljudi pazit. Tlo je i dalje nestabilno i svako penjanje ili zavlacenje u rusevine treba dobro proracunati i osigurati se max..
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@zelot
Ono sto je zanimljivo da iz iste knjige implementiramo zastitu na radu samo sto i sam rece, kultura je u pitanju..
Znam i po sebi kada sam otisao jer su mi neke stvari malo smetale ali s vremenom sam vidio da je to sve tamo u biti radi mene a da mi smeta sto ih dosta misli..
Vidim po prostoji neke podsmjehe kada radim neku prezentaciju ili kada se pripremamo za neki novi posa pa radimo sejf đob analizu, jednostavno neki misle da je to sve glupo i da im se nikad nista nece dogodit..
Mokar krov, sklisko jako pogotovo ovi stariji gdje se na crijep skupilo svasta..
Posao izgleda jednostavno ali nema bas nista gore nego radit na sanacijama, razna ostecenja gdje ni sam ne znas sta se moze dogodit..
Proculo se brzo da je netko pao i ozljedio se
Ono sto je zanimljivo da iz iste knjige implementiramo zastitu na radu samo sto i sam rece, kultura je u pitanju..
Znam i po sebi kada sam otisao jer su mi neke stvari malo smetale ali s vremenom sam vidio da je to sve tamo u biti radi mene a da mi smeta sto ih dosta misli..
Vidim po prostoji neke podsmjehe kada radim neku prezentaciju ili kada se pripremamo za neki novi posa pa radimo sejf đob analizu, jednostavno neki misle da je to sve glupo i da im se nikad nista nece dogodit..
Mokar krov, sklisko jako pogotovo ovi stariji gdje se na crijep skupilo svasta..
Posao izgleda jednostavno ali nema bas nista gore nego radit na sanacijama, razna ostecenja gdje ni sam ne znas sta se moze dogodit..
Proculo se brzo da je netko pao i ozljedio se

Fino Alla Fine