Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Što je sa F1Puls appom koji je bio osnovan na Cromu (za mob)? To više ne funkcionira. Ne nudi automatsku instalaciju. Mislim da bi u najmanju ruku trebalo imati nekakav link na početnoj stranici za taj app. I nebi bilo loše (ako se to može u njemu poriktati) da baca obavjesti kad dođe nova vijest (tekst). Nešto tipa kao što to nude appovi za oslale portale (Večernji, 24 Sata i sl.).
Šteta što tome nije posvećeno paženje jer mislim da je to jako dobar feature za portal. Čak mislim da bi sa službenim appom mogao portal koju kunu zaraditi za sebe kad bi bio ponuđen preko google play i app store servisa recimo preko reklama, naravno ista šema kao na web verziji.. registrirani donatarima bi bili bez reklama. Mislim da to ne bi bilo komplicirano za implementaciju.
Razmislite malo o tome.. mislim da bi to bila izvrsna ideja.
Šteta što tome nije posvećeno paženje jer mislim da je to jako dobar feature za portal. Čak mislim da bi sa službenim appom mogao portal koju kunu zaraditi za sebe kad bi bio ponuđen preko google play i app store servisa recimo preko reklama, naravno ista šema kao na web verziji.. registrirani donatarima bi bili bez reklama. Mislim da to ne bi bilo komplicirano za implementaciju.
Razmislite malo o tome.. mislim da bi to bila izvrsna ideja.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Onaj prvi app nije funkcionirao kako sam htio pa sam ga maknuo nakon test faze. Još se može koristiti za one koji su stigli instalirati na vrijeme. U pravu si što se tiče potencijala, to je područje koje me kopka godinama i treba se riješiti, ali izrada native aplikacije je preskupa i definitivno neisplativa, a web aplikacija (ovo što sam prvo napravio) mi nije bila u potpunosti zadovoljavajuća, na tome još moram poraditi.
Portal je preogroman, ako bi išli integrirati portal (login uz njega, naravno), forum sa istim loginom, bazu statistike, igru... To su praktički 4 različite aplikacije i napraviti jedan native app koji bi to integrirao bez problema - to je ogromna i skupa aplikacija. Vjerojatno ću tijekom ljeta ponovo raditi na tome, ali treba za to vremena i živaca.
Portal je preogroman, ako bi išli integrirati portal (login uz njega, naravno), forum sa istim loginom, bazu statistike, igru... To su praktički 4 različite aplikacije i napraviti jedan native app koji bi to integrirao bez problema - to je ogromna i skupa aplikacija. Vjerojatno ću tijekom ljeta ponovo raditi na tome, ali treba za to vremena i živaca.
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Jel imaš kakav link one stare aplikacije? ..jbga, mijenjao sam firmware na mobu pa sam je izgubio.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Vratio sam staru verziju, pa ću u hodu onda raditi na tome što me smeta. Ionako je većina u pozadini.
-
Sokol1Ferrari
- Baniran
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Sokol Ferrari
Pozdrav. Odlican portal pratim vec dugo tek sam se registrirao da vidim kakvih mudrosti ima i na forumu. Good job

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Haman mi se zijanio negdje avatar na forumu, sliku MS-a imam od samog pocetka ovog portala, sad je ne mogu nidje naci za re-upload, mozel se to nekako srediti?
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Meni se tako zna slika "signature-a" sama od sebe maknuti , isto neznam zasto.Slavenowsky je napisao/la: 27.04.2018., 22:30 Haman mi se zijanio negdje avatar na forumu, sliku MS-a imam od samog pocetka ovog portala, sad je ne mogu nidje naci za re-upload, mozel se to nekako srediti?

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Postimg je otišao k vragu... Evo našao sam im u arhivi: https://s2.postimg.cc/w344d85a1/1-18.jpgSlavenowsky je napisao/la: 27.04.2018., 22:30 Haman mi se zijanio negdje avatar na forumu, sliku MS-a imam od samog pocetka ovog portala, sad je ne mogu nidje naci za re-upload, mozel se to nekako srediti?
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
blagodarimavetma je napisao/la: 27.04.2018., 22:44Postimg je otišao k vragu... Evo našao sam im u arhivi: https://s2.postimg.cc/w344d85a1/1-18.jpgSlavenowsky je napisao/la: 27.04.2018., 22:30 Haman mi se zijanio negdje avatar na forumu, sliku MS-a imam od samog pocetka ovog portala, sad je ne mogu nidje naci za re-upload, mozel se to nekako srediti?

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne vjerujem, chat je jako zahtjevan za server, tim više jer je posjeta jako narasla u zadnje vrijeme.
Tako da imam posla sa štimanjem servera da izdrži i čistu posjetu, a kamoli chat.
Tako da imam posla sa štimanjem servera da izdrži i čistu posjetu, a kamoli chat.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Je li moguće da je napokon portal preživio high-traffic događaj bez rušenja i usporavanja? 

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Dobro si to uštinao 

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Sve je funkcioniralo u mene se ništa nije rušilo preko aplikacije. Pohvale na trud. Nije bilo frustracija kao na prošlom GP. Očito je i portal konačno dobio power button za utrke! -klick-avetma je napisao/la:Je li moguće da je napokon portal preživio high-traffic događaj bez rušenja i usporavanja?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Desetak postavki koje uštimavam od početka sezone na svakim kvalama i svakoj utrci, i nikako pogoditi, permutacija ima ko u priči... Čini mi se da je napokon pogođeno... Neka netko javi ako je bilo zapinjanja.
- Crankshaft
- Karting
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Alonso, Renault
Meni radilo odlično cijelo vrijeme. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Stefko10a se registrirao prije pola sata i evo produljio život portala za 15 dana.
Hvala!
Maknuo sam ti reklame i stavio status donatora.

Maknuo sam ti reklame i stavio status donatora.