Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Ferrari je napisao/la: 08.09.2020., 18:56
Dani je napisao/la: 08.09.2020., 18:29
f1zd je napisao/la: 07.09.2020., 23:32 Mislio sam da je malo pretjeran naslov, ali u globalu zanimljiv video, dobro objašnjava zašto je Lewisov BLM preseravanje.
Ponavljaš već stavljen video. Taj youtuber je u najmanju ruku licemjer i osoba čudnih uvjerenja.
Što ne znači da video i izneseni argumenti nisu irelevantni i da lik govori stvari o Hamiltonu (a i drugim zvijezdama) o kojima drugi ne žele pričati zbog jel... političke korektnosti.

Lik mi nije drag, ali stvari koje je rekao apsolutno stoje tj. većina njih. Ne bi rekao da je Hamilton idiot. Nitko tko je idiot ne zarađuje 40 milijuna godišnje.
Ne, ne i ne. Ne radi se o političkoj korektnosti. Radi se o moralnim principima.
1. Ne znam kako možeš, osobu koja je izmislila da je neki migrant arapskog porijekla 0 pacijent u Italiji, uzimati uopšte kao mjerodavnu. Ja takve osobe uzimam za zle osobe, jer zbog svojih političkih stavova (ne korektnosti) su u stanju izmisliti informacije i pozivati na linč. Takva osoba za mene ne može biti osoba sa mjerodavnim argumentima. Nek prvo izliječi sebe, pa nek onda liječi svijet oko sebe.

2. Lik je povezao Hamiltonov posao, u kojem on troši ogromne količine goriva, sa njegovom "borbom" za okolinu. Totalna glupost, više vrijedi Hamiltova riječ koja se pošalje iz srca tog posla, nego milion drugih riječi koje se pošalju iz geta.
U slijedećem videu mogu očekivati komentare da je Hamilton licemjeran, jer nije bojkotovao SPA :bonk:

3. Da navedem primer. Roditelj koji radi u termoelektrani nije licemjeran ukoliko svoje dijete odgaja da ne baca smeće u rijeku, jer tako čuva svoju okolinu, iako je svjestan da njegov izvor prihoda u jednom danu napravi više štete nego što njegovo dijete može napraviti bacajući godinu dana smeće.
To uopšte nije licemjerno. Licemjerno je da se čovjek krije iza globalnih stvari koje ne može promijeniti i da te stvari koristi za alibi i opravdanje za svoje postupke. Svi bacaju smeće, što bih ja bio lud pa nosio u kontejner.

I na kraju, opet vas pitam, zar nema dovoljno foruma u okolini ili dalje, koji se bave sa problemima ove vrste? Ovo je sportski forum, imate na facebook i redditu raznih grupa tipa I hate Hamilton ... zašto kontaminirate ovu temu?

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
@HarKi
Pa ja ne mrzim Hamiltonu, tako da nemam šta raditi na takvim forumima. Ne mislim da je loš dečko, baš naprotiv, ali mislim da ima neke dosta loše izjave i razmišljanja koja nisu potkrepljenja činjenicama.

Isto tako u dosta stvari je licemjeran s tim istim stavovima (i ne, ne mislim na to da on troši gorivo vozeći F1 bolid), ali npr. mogu navesti njegovu modnu liniju s Tommy Hilfigerom...ako već govoriš o ekologiji onda se stvarno treba uhvatiti modne industrije koja troši nafte više nego cijeli motorsport u cijeloj godini. Na hrpe i hrpe stotina i stotina tona.

Isto tako možeš slobodno kazati i za njegovu modnu liniju obuće s Pumom...pa gdje se te iste pumice rade i u kakvim uvjetima i po kakvim cijenama? Naravno od jedne i druge linije će bez problema uzeti novac ;-)

S druge strane će npr. prozvati "rasistički zapad" i sve okp njega (btw zapad je daleko najrazvijenije društvo u cijelom svijetu u svakom pogledu i tvrditi da je neka država ili društvo sistematicki rasistički nastrojeno je iznimno needucirano i neistinito), ali od tog istog društva će isto primiti svoju plaću od 30-40 milja i uzeti TV prava od tih istih rasističkih ljudi?

Kužiš me? Nemam hejt prema liku, ali nisam debil i mogu povezati 2 i 2. Kod mene 2+2 je 4, a ne 5. Vrlo jasno.

Da li mi je omiljen? Ne. Nekako sam neutralan s njim.

Generalno seciram sportaše ili općenito ljude prema sljedećem kriteriju: "Da li s Jensonom Buttonom mogu sjesti i random kafić i provesti odlično vrijeme s njim?" Da mogu! U tom sam siguran.

S Hamiltonom? Ne. Predaleko mi je, nije "čovjek od naroda" kako se kaže. Ponekad imam osjećaj da ga je sram što je F1 vozač i što je povezan s tim društvom. Više bi volio biti neki reper ili glumac nego vozač F1, ali jbg za ovo ima talenta i uspjeha, a za drugo ne pa daj šta daš.

Eto to je moj feeling.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Koristio sam množinu ...

Ma ima on loših izjava, to stoji. Ima on i dobrih izjava.
Nisam ga nikad glorificirao u nekog sveca.
Stvar je da sve izjave i koje su dobre i koje su pozitivne stavljaju u isti koš kao i one loše. Ako je rekao nešto dobro onda je to rekao PR, a ako je rekao loše onda je to zato što tako misli.

Što se tiče tih brendova, promovirao ih on ili ne, ništa se ne bi globalno promijenilo ukoliko ih on napusti. Šta je sa ostalim brendovima tipa Adidas, Nike i šta li već. IMO da bi ti mogao njega kritikovati zbog promovisanja tih brendova, prvo bi ti trebao prestati koristiti te (i slične) brendove.
Treba poći od sebe ...

Ne znam za "rasistički zapad" izjavu ... kažem ne pratim uopšte njegove izjave van F1. Većinu ih pročitam ovdje ... Slažem se da se rasizam često politizira i koristi u pogrešne svrhe. Za mene rasizam nije nešto što je zločin. Zločin je rasna diskriminacija.
Kao što on pretjeruje sa miješanjem rasizma i rasne diskriminacije, tako i većina oponenata miješa diskriminaciju i kriminal.

Što se tiče njega kao osobe definitivno mi nije izbor za osobu sa kojom bi se družio, ali prije bih sa njim otišao na kafu nego sa Buttonom.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ferrari je napisao/la: 08.09.2020., 22:28 Generalno seciram sportaše ili općenito ljude prema sljedećem kriteriju: "Da li s Jensonom Buttonom mogu sjesti i random kafić i provesti odlično vrijeme s njim?" Da mogu! U tom sam siguran.

S Hamiltonom? Ne. Predaleko mi je, nije "čovjek od naroda" kako se kaže. Ponekad imam osjećaj da ga je sram što je F1 vozač i što je povezan s tim društvom. Više bi volio biti neki reper ili glumac nego vozač F1, ali jbg za ovo ima talenta i uspjeha, a za drugo ne pa daj šta daš.

Eto to je moj feeling.
Fazon je da je Lewis baš čovjek iz naroda, nego je pretjerao s time da je postao celebrity. Meni je čak možda i najdosadniji lik na gridu jer mi djeluje da vrlo često glumata nešto, dok bi s Riccijem bilo top otići na pivo i zajebavati se.
slikaslika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Generalno se javne licnosti trebaju sudrzavati od petljanja u teme koje im nisu uza specijalnost. Pogotovo ukoliko im formalno obrazovanje ili opca kultura nisu jace strane.

Kad hoces na silu da imas misljenje o svemu, onda najcesce ispadas klaun. A narocito sad kad zivimo u vremenima bez redakcije i cenzure, kad svako u javni prostor moze plasirati sta ga je volja.

Opet to ne treba korisiti da bi se umanjila njegova postignuca i ono sto covjek postize na stazi.
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
_bataziv_0809 je napisao/la: 09.09.2020., 13:43 Generalno se javne licnosti trebaju sudrzavati od petljanja u teme koje im nisu uza specijalnost. Pogotovo ukoliko im formalno obrazovanje ili opca kultura nisu jace strane.

Kad hoces na silu da imas misljenje o svemu, onda najcesce ispadas klaun. A narocito sad kad zivimo u vremenima bez redakcije i cenzure, kad svako u javni prostor moze plasirati sta ga je volja.

Opet to ne treba korisiti da bi se umanjila njegova postignuca i ono sto covjek postize na stazi.
Ovo si napisao kao sveto pismo :thumbs:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
@_bataziv_0809 :klanjam:
Nema se sta dodat :pivo:
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 09.09.2020., 13:43 Generalno se javne licnosti trebaju sudrzavati od petljanja u teme koje im nisu uza specijalnost. Pogotovo ukoliko im formalno obrazovanje ili opca kultura nisu jace strane.

Đes' bio deve'sprve :mrgreen: :thumbs:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

Zna čovjek ubost' poentu :pivo:
slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Zavisi kako gledaš. Ja osobno smatram tog lika licemjerom. Evo recimo kao bori se za slobodu govora i protiv mainstream medija, a on sam objavljuje sve svoje videe na youtube kanalu koji je u vlasništvu googlea i koji je u nekim zemljama potpuno cenzuriran što nima uopće ne smeta. Optužuje druge poput Hamiltona da se "bore" protiv globalnog zagađenja, a sportska industrija u kojoj se natječe zagađuje zrak. Dokazano je da najviše zrak sa co2 zagađuje stočarska/mesna indutrija. Ajmo zatvoriti sve stočne farme. Fulao je poantu, a ona je ta da svaki istaknuti sportaš ili umjetnik zbog svojeg eksponiranja bolje doprie do širokih masa te samim time poruke koje šalje se lakše usvajaju. Svidjelo se to njemu ili ne.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

slika
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
On pored zdravih očiju nevidi da su oba bolida Ferraria u tranziciji (crvena->retro bordo) smh LH

Sent from my GM1913 using Tapatalk

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Kakav majmun. I onda se ljudi čude i brane ga u ovom BLM preseravanju. Lik je apsolutni idiot. Što hoće da crnce u brodovima dovoze iz Kameruna ravno u tvornicu u Maranello?

Ovo je kao kad su Hrvatsku neki woke debili htjeli izbaciti sa SPa jer nismo imali nijednog crnca u ekipi. :prcnjau: Gdje da ih nađemo, u Ljubuškom?

Ne vidim komentar sad, možda je skužio/netko mu je rekao da je glup.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Poprilicno sam uvjeren da je fotka fake..
Fino Alla Fine

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Ako nije fake, tip je stvarno malouman. Nadam se da je fake.
"What a little star." May 26, 2012.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
slika
Nije fake, ali je obrisano.
Sliku sam našao na jednom drugom forumu, ista je objavljena i na redditu a komentari na sliku se brišu brzinom svjetlosti.
I sam Hamilton je obrisao komentar nakon što je vidio kakvu je glupost napravio.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
https://twitter.com/daleyelland/status/1305075560809402368
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ma reci ce da mu hakiran profil i rijesen problem 😂
slikaslika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
insert Ferrari joke here :rofl:
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Njemu je bolje da se drži podalje od tipkovnice, samo se blamira. Koja mu je ovo već kontroverza ove sezone?
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 13.09.2020., 11:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡