Ne, ne i ne. Ne radi se o političkoj korektnosti. Radi se o moralnim principima.Ferrari je napisao/la: 08.09.2020., 18:56Što ne znači da video i izneseni argumenti nisu irelevantni i da lik govori stvari o Hamiltonu (a i drugim zvijezdama) o kojima drugi ne žele pričati zbog jel... političke korektnosti.
Lik mi nije drag, ali stvari koje je rekao apsolutno stoje tj. većina njih. Ne bi rekao da je Hamilton idiot. Nitko tko je idiot ne zarađuje 40 milijuna godišnje.
1. Ne znam kako možeš, osobu koja je izmislila da je neki migrant arapskog porijekla 0 pacijent u Italiji, uzimati uopšte kao mjerodavnu. Ja takve osobe uzimam za zle osobe, jer zbog svojih političkih stavova (ne korektnosti) su u stanju izmisliti informacije i pozivati na linč. Takva osoba za mene ne može biti osoba sa mjerodavnim argumentima. Nek prvo izliječi sebe, pa nek onda liječi svijet oko sebe.
2. Lik je povezao Hamiltonov posao, u kojem on troši ogromne količine goriva, sa njegovom "borbom" za okolinu. Totalna glupost, više vrijedi Hamiltova riječ koja se pošalje iz srca tog posla, nego milion drugih riječi koje se pošalju iz geta.
U slijedećem videu mogu očekivati komentare da je Hamilton licemjeran, jer nije bojkotovao SPA

3. Da navedem primer. Roditelj koji radi u termoelektrani nije licemjeran ukoliko svoje dijete odgaja da ne baca smeće u rijeku, jer tako čuva svoju okolinu, iako je svjestan da njegov izvor prihoda u jednom danu napravi više štete nego što njegovo dijete može napraviti bacajući godinu dana smeće.
To uopšte nije licemjerno. Licemjerno je da se čovjek krije iza globalnih stvari koje ne može promijeniti i da te stvari koristi za alibi i opravdanje za svoje postupke. Svi bacaju smeće, što bih ja bio lud pa nosio u kontejner.
I na kraju, opet vas pitam, zar nema dovoljno foruma u okolini ili dalje, koji se bave sa problemima ove vrste? Ovo je sportski forum, imate na facebook i redditu raznih grupa tipa I hate Hamilton ... zašto kontaminirate ovu temu?