avetma je napisao/la: 22.04.2018., 10:12
Banirane korisnike najbolje zaboraviti, tako da mi se ne sviđa ideja za registar.
A za sve fanove Željke - nisam je dugo čuo ali ću joj poručiti da ima obožavatelja. Javi joj se, sigurno imaš neku društvenu mrežu na kojoj joj možeš poslati poruku.
Nasao sam je na instagramu, prelijepa zena, ali sramota me javit joj se. Volio bih kad bi se vratila pisati na puls, probaj nesto srediti vetma
avetma je napisao/la: 22.04.2018., 13:55
Ajde, da imamo i prvu Puls romansu. Javi se i reci da te Vetma nagovorio
Ma zelio bi joj se javiti stvarno, ali bas mi je neugodno, a i prijasnja iskustva sa upoznavanjem nisu bas neka za podignuti samopouzdanje nazalost. Ali tko zna, mozda mi jednom dodje u glavu
pohvale za novu nagradnu igru. na prvu mi nije bilo jasno, gledam na mobu, kakva ovo vijest ima 150+ poruka.
preskačem ovaj put igru, nemam para.
je li se zna na koju utrku senna ide? on je pobjednik one prijašnje igre u kojoj su se 'skupljali' svjetski prvaci.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
zekohonda je napisao/la: 22.04.2018., 20:19
pohvale za novu nagradnu igru. na prvu mi nije bilo jasno, gledam na mobu, kakva ovo vijest ima 150+ poruka.
preskačem ovaj put igru, nemam para.
je li se zna na koju utrku senna ide? on je pobjednik one prijašnje igre u kojoj su se 'skupljali' svjetski prvaci.
Jutros sam napisao da ne trebamo takvu temu. Likovi koji su banirani su banirani s razlogom. To što im je sad dosadio GP1 i htjeli bi natrag - nek to učine pod drugim nadimkom i nikog nije briga. Okanite se dramatiziranja, nikom nije zanimljivo.
F1 fan je napisao/la: 22.04.2018., 20:49
Cek cek pa to je neki nesporazum, nisu na listi bili likovi sa gp1 nego sa pulsa, mislim da bi ih se ti trebao sjecati da su tu bili
Ne zanima me to previše, rekao sam da ne trebamo listu baniranih i to stoji i dalje.
zekohonda je napisao/la: 22.04.2018., 20:37
@fm
zahvaljujem!
btw., od korisnika F1 2018 dobio sam dvije iste, glupe privatne poruke.
očito je taj banan već dosta puta i hoće još jedan.
I ja isto, koliko sam shvatio to je draganpremijer po 458. put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.