Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
@Sarma Bas gledam malo statistike i zanimljivosti obe tekme (inace sam zaboravio da je pocela sezona) i ta stvar se nekako najvise istice.. Doduse, treba vremena da se to sve poslozi, dosta novosti imaju i jedni i drugi..
Inace ekipe za koje drukam su poprilicno daleko od vrha pa se nekad covjek veseli porazima ekipa koje bas i ne voli
Inace ekipe za koje drukam su poprilicno daleko od vrha pa se nekad covjek veseli porazima ekipa koje bas i ne voli

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Odlične dvije tekme.
Prva pa produžeci.
Što se tiče komšijskog derbija, presudila bolja uigranost Clippersa (ipak nisu mijenjali kostur, samo su ga nadogradili, dok su Lakersi poprilično promijenili kostur ekipe), duža klupa (dobro, Williams je u principu igrač za prve petorke), te loše partije ADa i još lošije LBJa (iako je bio blizu triplea).
Clippersima falio George, Lakersima Kuzma, Rondo i Rođak (on će biti duže odsutan).
Mislim da će Lakersi biti extra jaki kad se uigraju i kad svi ozdrave (a onda će i klupa biti duža).
Kao i Clippersi kada im zaigra George.
U principu, mislim da će se finale 2020. igrati u gradu anđela.
E sad, ako bude povreda, jbga....
Prva pa produžeci.
Što se tiče komšijskog derbija, presudila bolja uigranost Clippersa (ipak nisu mijenjali kostur, samo su ga nadogradili, dok su Lakersi poprilično promijenili kostur ekipe), duža klupa (dobro, Williams je u principu igrač za prve petorke), te loše partije ADa i još lošije LBJa (iako je bio blizu triplea).
Clippersima falio George, Lakersima Kuzma, Rondo i Rođak (on će biti duže odsutan).
Mislim da će Lakersi biti extra jaki kad se uigraju i kad svi ozdrave (a onda će i klupa biti duža).
Kao i Clippersi kada im zaigra George.
U principu, mislim da će se finale 2020. igrati u gradu anđela.
E sad, ako bude povreda, jbga....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Da budem iskren , u predsezoni sam mislio da ce Lakersi skupljati igrace u obliznjoj birtiji da bilo kako popune klupu.
Istina , klupa im je treutno jako kratka. Ali kad se svi oporave i ako se ikako uigraju to je debelo top 3 ekipa. A po meni i najbolja.
Ali dalek je put do toga da stvarno budu najbolji. Prvo povrede trebaju proci. A onda ono jos teze , da izgledaju kao ekipa
Istina , klupa im je treutno jako kratka. Ali kad se svi oporave i ako se ikako uigraju to je debelo top 3 ekipa. A po meni i najbolja.
Ali dalek je put do toga da stvarno budu najbolji. Prvo povrede trebaju proci. A onda ono jos teze , da izgledaju kao ekipa

- Frantic
- Formula 1
Po meni, najslabija karika im je trener.AlkY je napisao/la: 23.10.2019., 10:01 Da budem iskren , u predsezoni sam mislio da ce Lakersi skupljati igrace u obliznjoj birtiji da bilo kako popune klupu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Mislim da je svima jasno da James sa onolikim usag rateom nemoze igrati jako dobro na oba kraja parketa, sinoc je bio vrlo dobar obrambeno ali je odmah izostao ucinak u napadu.
Davis nije dobio ni jedne jedine lopte u zadnjoj cetvrtini, Greena prosralo kao nikad prije i mislim da ce proc jako puno vremena da opet odigra utakmicu kao sinoc, njegovu igru sto se tice odbrane ne treba dovodit u pitanje ali napadacki nije to taj Green kao sto je bio u Spursima.
Lakersi sigurno jos nisu uigrani ali bez učinka klupe na titulu mogu i zaboravit, a ja na ovom sad rosteru i ne vidim potencijal neki sto se tice klupe. Vidjet cemo kako ce to izgledat kad se vrate Rondo i Kuzma, ali puno ce ovisit i o zdravlju dva najbolja igraca pogotovo Jamesa koji sinoc kad je igrao onda su i Lakersi igrali cim on izadje nema tko napad vodit, puno problema su imali i kad je Davis bio udvojen kao da neznaju onda sta da rade.
S druge strane Clippersi imaju 2 superstara imaju dubinu i sirinu prakticno imaju sve, bice jako jaki kad se George vrati i plus jos dok se uigraju.
Veceras na Areni Phila i Boston derbi istoka.
Moji veceras otvaraju protiv Knicksa i mislim da ne bi trebali imati nekih vecih problema mada nikad se ne zna.
Davis nije dobio ni jedne jedine lopte u zadnjoj cetvrtini, Greena prosralo kao nikad prije i mislim da ce proc jako puno vremena da opet odigra utakmicu kao sinoc, njegovu igru sto se tice odbrane ne treba dovodit u pitanje ali napadacki nije to taj Green kao sto je bio u Spursima.
Lakersi sigurno jos nisu uigrani ali bez učinka klupe na titulu mogu i zaboravit, a ja na ovom sad rosteru i ne vidim potencijal neki sto se tice klupe. Vidjet cemo kako ce to izgledat kad se vrate Rondo i Kuzma, ali puno ce ovisit i o zdravlju dva najbolja igraca pogotovo Jamesa koji sinoc kad je igrao onda su i Lakersi igrali cim on izadje nema tko napad vodit, puno problema su imali i kad je Davis bio udvojen kao da neznaju onda sta da rade.
S druge strane Clippersi imaju 2 superstara imaju dubinu i sirinu prakticno imaju sve, bice jako jaki kad se George vrati i plus jos dok se uigraju.
Veceras na Areni Phila i Boston derbi istoka.
Moji veceras otvaraju protiv Knicksa i mislim da ne bi trebali imati nekih vecih problema mada nikad se ne zna.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
BTW, neko jednom reče da bi Diegu Costi zalijepio žuti karton još u tunelu na izlasku na teren, pa neka pazi svih 90 minuta dali će dobiti drugi.
Patrick Beverley nije takav gad (teško je biti gad poput Coste) ali je mučki provokator i prznica teške kategorije.
Eh, ja bi njemu na zagrijavanju zalijepio 2 lične greške i 1 tehničku, pa neka razvuče preostale 3 dozvoljene lične na 48 minuta (sa još 4 će letit van, jel) i neka pripazi da li će dobiti drugu tehničku (i takođe letiti van iz igre).
Patrick Beverley nije takav gad (teško je biti gad poput Coste) ali je mučki provokator i prznica teške kategorije.
Eh, ja bi njemu na zagrijavanju zalijepio 2 lične greške i 1 tehničku, pa neka razvuče preostale 3 dozvoljene lične na 48 minuta (sa još 4 će letit van, jel) i neka pripazi da li će dobiti drugu tehničku (i takođe letiti van iz igre).

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
@frantic to je njegov stil on je takav ali niko mu nemoze osporiti to da bi izgino za ekipu, frajer je fajter i meni se bas zato svidja, sve bi učinio samo da njegov tim pobjedi.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Razlika ta šta je Costa vrlo neinteligentan i zapravo mu je primarni cilj upast u neki fajt. Beverley je kao što je rekao @alonso5, fajter za pobjedu i tim, nema tu nikad neke zle namjere ili slično. Jako dobar i pametan igrač. Onaj tip kojeg mrziš u protivničkoj ekipi, a obožavaš u svojoj. Ja bi Costu mrzio i u svojoj ekipi 

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Frantic
- Formula 1
Eh, otprilike nešto tako.Multi 21 je napisao/la: 23.10.2019., 12:52 Razlika ta šta je Costa vrlo neinteligentan i zapravo mu je primarni cilj upast u neki fajt. Beverley je kao što je rekao @alonso5, fajter za pobjedu i tim, nema tu nikad neke zle namjere ili slično. Jako dobar i pametan igrač. Onaj tip kojeg mrziš u protivničkoj ekipi, a obožavaš u svojoj. Ja bi Costu mrzio i u svojoj ekipi![]()
Pogotovo na boldano.

Za underline, ne mogu ništa od smijeha.

Naravno da njih dvojica ne spadaju u istu kategoriju.
Kod Beverleya nisam ni potencirao kontakte, već provokacije i (izgleda) izuzetno dugačak jezik (zato sam i pomenuo da bi mu zveknuo i jednu tehničku unaprijed, za smirenje

Da budem slikovit.
Beverley (pošto igra u, za mene, protivničkoj ekipi) je lik, kojeg zamišljam kako je došao na polaganje, a onda mu neka grdosija s leđa odvali takvu blokadu da se lopta od tablu odbije do sredine terena, koju naravno uhvati suigrač tog blokera i istrči kontru uz neko divlje zakucavanje, dok u međuvremenu ta grdosija (bez zle namjere, jel) od inercije, svojim tijelom položi Beverleya na parket, te mu se nakon doskoka unese u facu, sa nekim trash-talkom, nakog čega Beverley prigovara sudiji, tražeći faul i dobija tehničku grešku, a svim ovim događanjima prethodila dobra odbrana Beverleya, pri čemu je lopta izašla van, nakon čega se on počeo kurčit, a pošto je Rivers prije napada svoje ekipe pozvao i time-out, Beverley se nastavio kurčit odlazeći prema klupi.

E sad, nadam se da dotični ovako ne utiče na protivničke igrače, kao na mene, jer ako utiče, onda to nije dobro po njih.
S jedne strane, sve su to profesionalci, a s druge, sve su to ljudi od krvi i mesa.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Kako rece @Multi 21 i slazem se.. Definitivno igrac koje mrzis u protivnickoj ekipi a obozavas u svojoj a takodjer bi i Costu mrzio u svojoj ekipi
Ova spominjanje Beverlyja me navuklo na trash talkere u NBAu, ne na ove koji nisu imali granice kao Payton i Garnett nego na neke epizode Millera i Jordana..
Jordan i Mutombo - slobodnjak zatvorenih ociju na zahtjev Mutomba
Ili kad je zakuco Johna Stocktona pa mu je navijac reko da to proba na nekom svoje velicine i u sljedecem napadu je zakuco preko nekog sa 210 cm ili nes vise.. Naravno da je pito navijaca da li je ovaj dovoljno velik
I mozda najjaci od svih, Bird..

Ova spominjanje Beverlyja me navuklo na trash talkere u NBAu, ne na ove koji nisu imali granice kao Payton i Garnett nego na neke epizode Millera i Jordana..
Jordan i Mutombo - slobodnjak zatvorenih ociju na zahtjev Mutomba

Ili kad je zakuco Johna Stocktona pa mu je navijac reko da to proba na nekom svoje velicine i u sljedecem napadu je zakuco preko nekog sa 210 cm ili nes vise.. Naravno da je pito navijaca da li je ovaj dovoljno velik

I mozda najjaci od svih, Bird..
Fino Alla Fine
-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Klupa im je vrlo loša, naravno da ne možemo uspoređivati klupu Lakersa i klupu Clippersa, ali ovo nije dobro, obrana nije bila na razini (osim LeBrona, ali nije košarka sport u kojem igra jedan igrač). Green me ugodno iznenadio, 28 poena.AlkY je napisao/la: 23.10.2019., 10:01 Da budem iskren , u predsezoni sam mislio da ce Lakersi skupljati igrace u obliznjoj birtiji da bilo kako popune klupu.
M.B.: Ferrari nije u krizi
- AlkY
- Formula 1
Gledam siru sliku , kad se rodjo , kuzma i rondo vrate. Plus sadasnji Bradley , KCP , Dudley , Green , Howard , Davis , Mcgee , James. To opce ne izgleda tako lose. Ne kazem da je klupa odlicna , niti da su svi nabrojani u nekim svojim najboljim danima ali sve u svemu to nije bas katastrofa kako vecina misli.

- AlkY
- Formula 1
A Clippersi pak gaze Warriorse u njihovom dvoristu.
Zanimljivo , Leonard trenutno 9 asista i to mu je najvise u karijeri. Tko bi rekao da takav igrac nikada nije imao vise asista
I BTW , Air Canada je sad i sluzbeno igrac s najvise sezona igranih ikada s obzirom da je odigrao sinoc 10 min. GOAT
Zanimljivo , Leonard trenutno 9 asista i to mu je najvise u karijeri. Tko bi rekao da takav igrac nikada nije imao vise asista

I BTW , Air Canada je sad i sluzbeno igrac s najvise sezona igranih ikada s obzirom da je odigrao sinoc 10 min. GOAT

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Clippersi skašili Warriorse. Tek se sad visi koliko su ustvari Lakersi dobra momčad.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Frantic
- Formula 1
To sam i ja poentirao, pretpostavljam i @Alky.Explorer je napisao/la: 25.10.2019., 06:57 Clippersi skašili Warriorse. Tek se sad visi koliko su ustvari Lakersi dobra momčad.
Ko je gledao tekmu LAC - LAL, mogao je vidjeti da je LAC puno uigranije izledao na parketu, spram LAL.
Plus ispodprosječne predstave LBJa i ADa i činjenica da je tekma odlučena tek u zadnjoj četvrtini.
Evo sada garbage time. Igraju likovi sa kraja klupe. Clippersi otišli preko 140.
Može se reći da izgledaju jako.
Dynamic duo iz Houstona ostao u sjeni aktuelnog MVP, koji je odmah odradio triple-double.

Neloš početak sezone. Zanimljive tekme, "derbiji", puno poena (znate moj stav o tekmama od 120 poena spram onih od 90 poena), imamo i triple-double, već jednu 50-ku, itd.....
I stvarno je šteta što na parketu nema Duranta, Georgea, trojke iz LALa, Ziona, Claya,....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”