Red Bull Racing

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
ma da, samo da dobije priliku. lawson nije ni punu sezonu odradio, a ovaj je već iskusan i popravio se.
a sad to što honda odlazi od rb-a može bit problem, ali yuki je bio član i rb akademije. godinu dana-godinu dana, pola godina-pola godine.
sad je baš veliki pritisak na lawsonu umjesto da odradi jednu godinu u miru u vcarbu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
I ja bih radije vidio Yukija u Red Bullu. Po meni su malo prenaglo odradili ovo s Lawsonon nakon što su ga razvlačili zadnje dvije sezone.

Ne bi me čudilo da Lawson bude flop i da nakon ljetne stanke posegnu opet za nekim drugim. Tsunodu će i tada zaobići. :zubo:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ja bih volio u red bullu vidjeti napokon dokazano jakog vozaca, po mogucnosti sv. prvaka pa da vidimo kako bi max izgledao u tom slucaju.

Ok, bili su tu Ricci (iz onih dana) i Sainz ali trebamo napokon nesto u stilu Alo/Kimi, Alo/Ham ili Ham/But.

Danas bi to bili Alo, Ham, Lec, Ruspa cak i Lando. Ugl, bilo lijepo gledati maxa uz nekog iz top 3 na gridu, provjerenih.

Evo recimo ja sam uvjeren da bi i sa Russellom bilo gusto na vise frontova a ostale da ne spominjem.

Gasly, Yuki, Albon, Kvyat, Perez... nije to to...

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Liam Lawson
Zasluzeno!
:kokice: :pivo:
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Krstas je napisao/la:Zasluzeno!
:kokice: :pivo:
Konačno da i ti dočekaš da se tvoj miljenik probije do tvorničke momčadi.
Ocona ne računam, jer Alpina je Alpina (komedija).

Krstas
Formula 1
Formula 1
Iskreno da ti kažem. Ravna linija sam. Ne razmišljam puno o f1 i njemu. Samo površno gledam. I dalje me drze privatni problemi, tako da imam svojih muka i problema.

Nadam se da cu do pocetka nove sezone, "ozdraviti" da mogu smirom gledati f1 i njega.

Sto se tice Cunode. 5ta sezona u F1. Ako sam dobro procitao. Covjek nista nije uradio specijalno. Ne znam sto mnogo tipuju na njega..
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Sad mi je jos vise zao sto Sainz nije dobio priliku :O

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Marko told F1-Insider. "He is currently in Japan and I spoke to him on the phone. He took the news relatively calmly.

Sviđa mi se ovo "relatively", točno mogu zamisliti konverzaciju... :mrgreen:

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Ferrari
dmj je napisao/la: 20.12.2024., 11:37 Marko told F1-Insider. "He is currently in Japan and I spoke to him on the phone. He took the news relatively calmly.

Jebi ga, ima krivi pasoš. Mogao bi mali zajahati spiku rasizma prema žutima u F1.... Jer eto on sa x,y,z nečega nije promoviran, a kiwi bez ikakvih rezultata je.

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Navija za: Max Verstappen
wapi je napisao/la: 20.12.2024., 11:54
dmj je napisao/la: 20.12.2024., 11:37 Marko told F1-Insider. "He is currently in Japan and I spoke to him on the phone. He took the news relatively calmly.

Jebi ga, ima krivi pasoš. Mogao bi mali zajahati spiku rasizma prema žutima u F1.... Jer eto on sa x,y,z nečega nije promoviran, a kiwi bez ikakvih rezultata je.
Pasos je jedan kd razloga zbog kojeg je usao u F1. Ako je toliko dobar lahko ce naci mjesto u drugom F1 timu.

wapi Verified
GP3
GP3
KiMujash je napisao/la: 20.12.2024., 13:11
wapi je napisao/la: 20.12.2024., 11:54

Pasos je jedan kd razloga zbog kojeg je usao u F1. Ako je toliko dobar lahko ce naci mjesto u drugom F1 timu.
Ma gdje će on kad je Sainz jedva dobio mjesto u Williamsu... Da u AM nije onaj jedan penzioner i drugi na neodređeno vrijeme, tamo bi ga Honda odvela, ali nema šanse dok Alonso ne navrši 65.

Zaista bi jako volio da im malo zapapri juhu s rasizmom kad su već takvi pizdeki.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

wapi Verified
GP3
GP3
zekohonda je napisao/la: 30.12.2024., 10:03 očekivanja za lawsona:
https://racingnews365.com/marko-offers- ... t=13890438
Jebo me pas ako bi ja vozio u momčadi u kojoj ti kažu da nije tvoje da misliš o setupu bolida i strategiji nego samo da voziš i da paziš da ne budeš predobar jer se zna tko je najbolji....

Iceman
Formula 1
Formula 1
wapi je napisao/la: 31.12.2024., 17:12
zekohonda je napisao/la: 30.12.2024., 10:03 očekivanja za lawsona:
https://racingnews365.com/marko-offers- ... t=13890438
Jebo me pas ako bi ja vozio u momčadi u kojoj ti kažu da nije tvoje da misliš o setupu bolida i strategiji nego samo da voziš i da paziš da ne budeš predobar jer se zna tko je najbolji....
Mislim da je Markova poruka malo drugacija. Svi su pokusali gledati u Maxov setup, njegov pristup i zaj**** su se. Razbucao ih je na proste faktore. Drugo zna se da Je Max prvi i gazda, i to je svima jasno. Onda kad RB odluci da to nije jer imaju novog Maxa, ovaj prvi Max ce pokupiti prnje i pokucati navrata Wolffa, Browna ili tko god bude u Ferrariju. A naravno ni povlacenje nije iskljuceno. Mislim sasvim ocekivano i vedjeno u 80 godina F1.
Stvar je da oni trebaju Maxa jer je najboji na gridu i dok je tako dobro je.
Sto se tice tvog komentara. Jbg imas priliku voziti u ponajboljoj momcadi na gridu ili ostati u Torro Rossu ili mozda uopce ne imati mjesto u F1. Simple as that.

wapi Verified
GP3
GP3
Ma znam, ali gledao bi na sve strane da odem negdje…. Samo često bude problem da ne požive dovoljno dugo da mogu pronaći alternativni angažman.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
moji iznenađujuće samouvjereni:

https://www.f1technical.net/news/26097

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Yuki dolazi Maxu, Lawson se vraća u RB

Krstas
Formula 1
Formula 1
Jako malo mi je dati vremena. Ali dobro. Zasluženo. Bas ocajan bio. U razlog(loseg rezultata) sada ne ulazim, jer nema poente analizirati. Razlika govori sve. Rezultati govore sve. Ali eto. Mislim da mu je trebalo dati vise vremena. Jos 2,3 trke.

Citam ove komentare u vezi Lijama. Kako je pocela sezona. Kako je postavljen za vozaca Red Bula. Jako omalovažavan u komentarima. Blago rečeno omalovažavan. Da je lose vozio vozio je. Ali isto tako veliki je talenat. Zasluzuje mjesto u F1, zasluzio je to mjesto u Red Bulu. Ali isto tako zasluzeno je prebacen u drugu ekipu.

Sta je tu je. Na mukama se poznaju junaci. I Gasli je nogiran pa evo jedan od cenjenih vozača u F1.

Sada pokazati ko je i sta je. I da je bilo do bolida. Ne do njega.

❤️30❤️
slika

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Fernando Alonso
Krstas je napisao/la: 25.03.2025., 22:57 Jako malo mi je dati vremena. Ali dobro. Zasluženo. Bas ocajan bio. U razlog(loseg rezultata) sada ne ulazim, jer nema poente analizirati. Razlika govori sve. Rezultati govore sve. Ali eto. Mislim da mu je trebalo dati vise vremena. Jos 2,3 trke.

Citam ove komentare u vezi Lijama. Kako je pocela sezona. Kako je postavljen za vozaca Red Bula. Jako omalovažavan u komentarima. Blago rečeno omalovažavan. Da je lose vozio vozio je. Ali isto tako veliki je talenat. Zasluzuje mjesto u F1, zasluzio je to mjesto u Red Bulu. Ali isto tako zasluzeno je prebacen u drugu ekipu.

Sta je tu je. Na mukama se poznaju junaci. I Gasli je nogiran pa evo jedan od cenjenih vozača u F1.

Sada pokazati ko je i sta je. I da je bilo do bolida. Ne do njega.

❤️30❤️
Jedan dio ga razapinje po komentarima jer je dosao na mjesto Pereza koji je unatoc neslavnim voznjama bio drag velikom broju navijaca (pogotovo latinoamerikancima i spanjolcima). Drugi dio ga razapinje jer je prosle sezone usao izuzetno samouvjeren, neki bi rekli arogantan, a na temelju nicega. Nije mu pridonijelo ni to sto je u prve dvije utrke usao u konflikt s Alonsom i bas Perezom. Ne moram ni pricati da je sjeo na mjesto Ricciarda koji je mogao jos 5 godina kruziti na zacelju i dalje bi bio “fan favorite”.

Mislim da ce iz Red Bulla ovu odluku pozuriti jer je iduca na redu VN Japana i realno nema boljeg mjesta za promiciju Yukija u glavnu momcad. Takoder, Liam trenutno nije jedan od onih vozaca sa snaznom pozadinom kao Perez pa da malo oduze tu zamjenu. Zadnjih par dana kruze neke glasine i da Horner i Marko pricaju s Briatoreom i Colapintom pa ispada na kraju da ce Liam imati srece ako ga uopce vrate u B momcad. Jako nezahvalna pozicija pogotovo kada si tako mlad vozac bez iskustva koji je u svojoj prvoj pravoj sezoni sjeo u bolid pored trenutno najboljeg vozaca na gridui cetverostrukog prvaka. Na kraju mozda covjek i ne dozivi polusezonu…Okrutan sport, do prije mjesec dana je gostovao u podcastu i pricao koliko je bio sretan kada ga je Horner nazvao pa mu je poslao sliku iz teretane.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Bodovna tablica vozaca i konstruktora govori podosta koliko im fali jos jedan vozac. Realno ova situacija je kao da imas samo jednog vozaca, dok onaj drugi ti samo radi trosak.
Verstappen je trenutno drugi vozac na tablici.
Red Bull da ima solidnog drugog vozaca bi bio u najmanju ruku al pari sa Mercedesom na drugom mjestu.
Mislim okrutna je ovo situacija sa Lawsonom, ali iskreno ja ga ne bih cekao da sam na mjestu Hornera i Marka. Onaj Perez je opstao onoliko dugo samo zbog love koju je Carlos Slim ubacivao u RB.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡