Red Bull treba vozača koji će biti na razini Pereza do prošle sezone - da ne smeta Maxu, a da skupi dovoljno bodova za konstruktorsko prvenstvo. Za nagradu dobit će pokoju pobjedu na stazi koja mu odgovara i dosta podija da se može pohvaliti na kraju karijere.
Tako da je vjerojatno u tom slučaju Sainz automatski otpao jer ne vjerujem da bi tek tako pristao na te uvjete. Normalno da je Max bolji vozač, ali Sainz nije bez ambicija i nije netko tko bi se tek tako pomakao kolegi. Itekako bi mu malo zapaprio.
Što se tiče Pereza, očito ima dobrog menadžera i dobro potpisan ugovor. Pretpostavljam da će mu Red Bull morat isplatiti dobar novac u slučaju da bude napustio momčad.
Da nije tako, davno bi se tokom ove sezone oni njega riješili. Bar su u F1 poznati po nemilosrdnosti i onom da dogovor ništa ne znači.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
Frantic je napisao/la: 09.12.2024., 00:15
Ne znam kako i zašto su zaobišli/propustili Carlosa!?
jedino logično objašnjenje mi je kako bi carlos bio preblizu maxu.
Ma vraga, zašto su onda htjeli Norrisa, pa Max je neki dan rekao da je zvao Landa u Red Bull...
Lando ih je dva puta odbio (kad gledamo sada odlična odluka)
Već sam stavljao tu negdje intervju sa Landom za Sky F1 prije testiranja ove sezone
"If you want to go against the best driver in the world, it's not the best thing to do"
Lando Norris says it wouldn't have been a 'smart move' to join Max Verstappen at Red Bull
Osella je napisao/la: 09.12.2024., 12:58
Red Bull treba vozača koji će biti na razini Pereza do prošle sezone - da ne smeta Maxu, a da skupi dovoljno bodova za konstruktorsko prvenstvo. Za nagradu dobit će pokoju pobjedu na stazi koja mu odgovara i dosta podija da se može pohvaliti na kraju karijere.
Tako da je vjerojatno u tom slučaju Sainz automatski otpao jer ne vjerujem da bi tek tako pristao na te uvjete. Normalno da je Max bolji vozač, ali Sainz nije bez ambicija i nije netko tko bi se tek tako pomakao kolegi. Itekako bi mu malo zapaprio.
Što se tiče Pereza, očito ima dobrog menadžera i dobro potpisan ugovor. Pretpostavljam da će mu Red Bull morat isplatiti dobar novac u slučaju da bude napustio momčad.
Da nije tako, davno bi se tokom ove sezone oni njega riješili. Bar su u F1 poznati po nemilosrdnosti i onom da dogovor ništa ne znači.
Šta ne dovedu bottasa, lošiji ne može biti,bolji nije,iskustva ima, pobjeda više od šampiona leclerca, idealan izbor za RB
ajmo baš dovest voazčav van rb akademijekoji je ove godine skupio nula bodova... moš mislit.
a i nedavno je bottas izjavio da ga ne vole pojedinci u rb-u.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
zekohonda je napisao/la: 09.12.2024., 21:19
ajmo baš dovest voazčav van rb akademijekoji je ove godine skupio nula bodova... moš mislit.
a i nedavno je bottas izjavio da ga ne vole pojedinci u rb-u.
Nikad ne reci, nikad.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Mislim da je to to od Pereza u Red Bullu. Jutros stigle nove glasine da ce cak ovo poslijepodne objavit Lawsona u Red Bullu. Ako ne danas, prije Bozica svakako. Ne moze se reci da nije ocekivano, ali me bas zanima hoce li tim ispostivati Pereza s VCARB mjestom (gdje ce biti u poziciji kao Ricciardo) ili ce odmah dati priliku Hadjaru.
Ma šta će tamo
Ako već napušta Red Bull, penzija brate
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Alonso king je napisao/la: 17.12.2024., 12:23
Mislim da je to to od Pereza u Red Bullu. Jutros stigle nove glasine da ce cak ovo poslijepodne objavit Lawsona u Red Bullu. Ako ne danas, prije Bozica svakako. Ne moze se reci da nije ocekivano, ali me bas zanima hoce li tim ispostivati Pereza s VCARB mjestom (gdje ce biti u poziciji kao Ricciardo) ili ce odmah dati priliku Hadjaru.
To nije poštovanje nego degradacija.. Ne treba to starom dobrom, vjernom Perezu.... Neka ide doma baviti se familijom, zaradio je za 3 dobra života u Meksiku.
Kako je to lijepo - zaraditi si za tri života.
A neki ne mogu zaključiti budget za 2025.
Ako mi se ikada zgadi F1, biti će to zbog novaca.
Da ne bude sve OT,....... mislim da Sergio neće u VisaCashApp. To je moje mišljenje. Možda on napravi baš suprotno.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Osella je napisao/la: 17.12.2024., 15:37
Evo i ESPN prenosi da je sve riješeno.
Nastavno na ovo, ESPN F1 je u međuvremenu izbrisao objavu u kojoj su prenijeli da će Lawson i službeno zamijeniti Pereza. Čini se da još ništa nije gotovo...
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
To nije poštovanje nego degradacija.. Ne treba to starom dobrom, vjernom Perezu.... Neka ide doma baviti se familijom, zaradio je za 3 dobra života u Meksiku.
Istina, ali cisto sumnjam da ce se Perez buniti. Da mu je smetala trenutna pozicija tesko da bi si priustio produzivanje ugovora pod kojim ga se ocito smiju rijesiti prije isteka. Radije bih i ja da ode u penziju, nego da zivi Ricciardovu reprizu. Jbg, ostat ce ta etiketa da je vozio statisticki najdominantniji bolid svih vremena, a highlight karijere postigao u Racing Pointu. Nazalost sve tri sezone neusporediv s Maxom.
zekohonda je napisao/la: 17.12.2024., 17:02
Sve tri? Fali jedna.
Istina, moja greska, zurio pa krivo napisao
Iako cak i kada bi mu zazmirili na 2021. kada je u posljednjoj godini pravilnika usao u novi tim, on je uspio u razdoblju 2022-2024 biti jos nekako gori. U svakom slucaju sve 4 sezone vidno slabiji od Maxa, a u velikom broju slucajeva nedovoljno blizu da pomogne u borbi. Posljedice toga se nisu osjetile sve do ove sezone kada je Red Bull prestao dominirati. Nisam neki njegov navijac, ali mi je malo zao. Nije se proslavio u Mclarenu pa sam se nadao da ce ova druga prilika u “top” (iako Mclaren 2013. nije bio bas na vrhu) timu biti uspjesnija. Steta.