Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Westbrook ima manje poena zato što više fula. A Harden ima manje asistencija što niko ne zna pogodit pa mu asistencije ne prolaze... Zato čovjek sve mora sam...
Mislim da će ovo biti dobro za Houston. Barem Westbrook nije nikad povrijeđen kao Pol. I mislim da će njih dvojica dobro funkcionirati. Wesbrook bi se trebao više fokusirati na asistencije, a Harden na šut.
Mislim da će ovo biti dobro za Houston. Barem Westbrook nije nikad povrijeđen kao Pol. I mislim da će njih dvojica dobro funkcionirati. Wesbrook bi se trebao više fokusirati na asistencije, a Harden na šut.
-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Od ove sezone Arena će prenositi NBA ligu.
M.B.: Ferrari nije u krizi
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari
Sta mislite o svjetakom prvenstvu. Mislim da SAD nece uspjeti odbraniti zlato
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
-
VettelFerrari
- Karting
Bit će teško Amerikancima, još uvijek su glavni favoriti, ali tu su i Srbi, Slovenci, Grci i Španjolci tako da nas očekuje jedno vrlo zanimljivo prvenstvo.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Izašli over/under-i za sljedeću sezonu.[ link do slike ]
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- alonso5
- Formula 1
Evo potvrdjeno je da je pokidao ligamente.f1zd je napisao/la: 15.08.2019., 19:19 Moguće da Cousins ima torn acl...baš ne ide Lakerse. Teško će nešto na zapadu napraviti bez njega.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
-
VettelFerrari
- Karting
Ne znam jesu li Lakersi sada izgubili šansu za naslov, tu su još uvijek LeBron, Davis, Green i Kuzma. Još ništa nije izgubljeno.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Green? Ok igrač, ali za napomenuti kao nešto važno, ni blizu. Puno bi veći faktor mogao biti Rondo ako mu se bude dalo igrati, ubaci isto poena ko Green, a u pet utakmica odradi više asistencija nego Green cijelu sezonu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
-
VettelFerrari
- Karting
Rondo, moguće ako bude imao sjajnu sezonu.
Što mislite, kako će proći naši igrači ove sezone u NBA?
Što mislite, kako će proći naši igrači ove sezone u NBA?
- alonso5
- Formula 1
Usporedio si dva totalno drugačija tipa igraca, slazem se da bi Rondo mogao biti veci faktor ali nije ni Green tu bas bezveze. Od njega se ne ocekuju asistencije jer u Lakersima ima tko asistirat i davati poene od Greena se ocekuje ono sto je radio kroz cijelu karijeru, sut za 3 poena i obrana na perimetru a tu je sigurno jedan od boljih igraca u ligi.Explorer je napisao/la: 16.08.2019., 16:46 Green? Ok igrač, ali za napomenuti kao nešto važno, ni blizu. Puno bi veći faktor mogao biti Rondo ako mu se bude dalo igrati, ubaci isto poena ko Green, a u pet utakmica odradi više asistencija nego Green cijelu sezonu.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ko Nick Anderson '95 u NBA finaluSarma je napisao/la: 03.09.2019., 16:55 Jel prati netko SP?![]()
Ameri maloprije jedva dobili Tursku u produžetku...
Turci promašili 4 slobodna bacanja za pobjedu i to u nekoliko sekundi![]()
![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ubija me što nisam u prilici da gledam, čekam ovo bar tri-četiri mjeseca. Termini su rutavi za naše prostore radnim danima, radije da se igra u 2 po noći nego po danu, to je baš špica radnog vremena.Sarma je napisao/la: 03.09.2019., 16:55 Jel prati netko SP?![]()
![]()

Ali odgledah nekako produžetke danas USA. Oni su u mojim očima i dalje favoriti jer kad god su dva igrača u reket u odbrani oni su i lengthom i visinom i talentom defanzivno najbolja ekipa. To što ih već drugu utakmicu maltretiraju zonom u napadu to je druga stvar, ubošće neko već nešto. Ali ako Tatum ne mogne nastaviti prvenstvo (ne znam šta je sa njega) biće škakljivo. Ima dosta baš, baš slatkih ekipa, od Srbije pa Grčke, Litve i uvijek zajebane ali nikad idemo-do-kraja Španije, na Francuze koji su puni nekih malih zvjerki koje samo čekaju da eksplodiraju, a evo i Turska danas pokaza da grupa veterana svih veterana može da bude korisna uz ove mlade bekove i midgete na pleju

Ne želim da previđam zlato Srbije jer sam ipak iz RS pa bih to smatrao bezobraznim, ali ne želim ni da predviđam ništa drugo osim toga.

Obrigado Felipe
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Znaci predvidas zlato SrbijeFelipe je napisao/la: 03.09.2019., 19:21Ubija me što nisam u prilici da gledam, čekam ovo bar tri-četiri mjeseca. Termini su rutavi za naše prostore radnim danima, radije da se igra u 2 po noći nego po danu, to je baš špica radnog vremena.Sarma je napisao/la: 03.09.2019., 16:55 Jel prati netko SP?![]()
![]()
![]()
Ali odgledah nekako produžetke danas USA. Oni su u mojim očima i dalje favoriti jer kad god su dva igrača u reket u odbrani oni su i lengthom i visinom i talentom defanzivno najbolja ekipa. To što ih već drugu utakmicu maltretiraju zonom u napadu to je druga stvar, ubošće neko već nešto. Ali ako Tatum ne mogne nastaviti prvenstvo (ne znam šta je sa njega) biće škakljivo. Ima dosta baš, baš slatkih ekipa, od Srbije pa Grčke, Litve i uvijek zajebane ali nikad idemo-do-kraja Španije, na Francuze koji su puni nekih malih zvjerki koje samo čekaju da eksplodiraju, a evo i Turska danas pokaza da grupa veterana svih veterana može da bude korisna uz ove mlade bekove i midgete na pleju![]()
Ne želim da previđam zlato Srbije jer sam ipak iz RS pa bih to smatrao bezobraznim, ali ne želim ni da predviđam ništa drugo osim toga.![]()