Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Jel to neko prokletstvo da pobjednik ne može obraniti titulu. Nevezano za Barcu nego općenito uvijek se neko nade da skrati glavu prvacima. Stvarno čudna je ta LP.
Svim klubovima dajem podjednake šanse da osvoje pehar LP. Timovi su podjednaki u realizaciji dobre igre i nerazumne tragicne gdje sve krene krivo. Svi su ranjivi i podjednako ubojiti. Neka bolji pobjedi bez repova i sudačkih previda.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Barca je dobro prosla! Sudija je Iniesti mogao dati crveni karton mirne duse! Nakon toga Barca bi bila rasturena, jer odbrana im je juce bila uzas. Onaj penal za Barcu nije sviran (a mogao je), ocigledno nije zbog Inieste. Sad vratimo film unazad. Sta da je dobio crveni karton Iniesta, onda bi bila ista prica kao i sa Torresom, bila bi u fazonu to je unistilo utakmicu, bezveze se daju crveni na ovakav derbi itd. Onda da je Barca dobila penal, bilo bi "pa gledaj, sad se sve stima Barci, nisu dobili crveni, onda su dobili penal", dakle nikad nikom ne bi mogli udovoljit. Ovakav ishod je bio realan, Athletico je bio bolja momcad i totalno su zasluzili prolaz. Barca u prvoj utakmici izgubila LP-a, nisu mogli vise od 2 gola dati Athleticu koji je imao 10 igraca, onda to sve govori.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kuštelaar je napisao/la:
Ferrari je napisao/la:
Kuštelaar je napisao/la:Leo Gdjessi ide domeka!!!!!! Visca Barca?????? Visca kurac!!!!!! Takoooo jeeeee, ajmoooooooo!!!!!!!! #barcajekurac #barcaisshit #leogdjessi #halamadrid
Više navijas da izgubi Barca nego sto navijas za Real.
Kao da imaš 12 godina...pobogu. Možda i imaš.
Nije bas istina, ali dobro, ti vjerojatno znas tocno kolko ja navijam za sta, jelda? Ima nesto sto ne znas? To kaj jucer nisam nis napiso, to ne znaci da nisam navijo. Nisam bio doma, nisam mogo na forum, eto, jel ti lakse? Jako sam navijo jucer, puno jace nego danas! Hvala
Ma jok...nisam do sad ni kročio u ovaj topic tako da ne znam ko šta piše.
Samo ovo gore što si napisao je djetinjasto do kraja...smiješno zapravo...bez ikakvog razloga zato što su i Real i Barcelona giganti sa hrpom navijača, tako da pisanje da je drugi klub sranje i govno u najmanju ruku smiješno...kao da sereš po klubu za kojeg navijaš.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Rekoh ja nedavno da su čelnici Barce "složili facu" kad su izvukli Atletico. I bilo bi im draže da su izvukli Real. :mrgreen:
Penal / crveni - čista kompenzacija, jbga.
Atletico zasluženo dalje.
Pošto ja ne volim ni Barcu ni Real, toplo se nadam se da će Atletico ovaj put otići do kraja. A dosta je brate mili i Reala i Bayerna (i Barce, ali oni su već out). Atletico ionako nije bio nikad prvak. A volio bih i zbog Simeonea. :gandalf:
I mislim da im je ime protivnika u polufinalu nebitno. Prošli su Barcu, a Bayern i Real uopšte nisu oduševili. Cityju nekako ne dajem previše šansi, iako su i oni izbacili jačeg protivnika nego Bayern i Real.
U petak poslijepodne ćemo biti malčice pametniji.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Kuštelaar
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Ferrari je napisao/la: Ma jok...nisam do sad ni kročio u ovaj topic tako da ne znam ko šta piše.
Samo ovo gore što si napisao je djetinjasto do kraja...smiješno zapravo...bez ikakvog razloga zato što su i Real i Barcelona giganti sa hrpom navijača, tako da pisanje da je drugi klub sranje i govno u najmanju ruku smiješno...kao da sereš po klubu za kojeg navijaš.
Ti zivis u opasnim zabludama. Ne znam jesi neki bihevioristicki psiholog ili takav neki kurac, ali da dijelis pamet, bome ju dijelis. Kako navijas u F1 ne zanima me, ali znam da se ne navija ko u nogometu. U nogometu rivalstva bas i postoje da bi se pljuvalo po drugom klubu, i zato cu pljuvat i po Barci, i po Tottenhamu, i po Hajduku, i po PSV-u...jer se to tako u nogometnom navijanju radi, a to sto ti mislis da je djetinjasto, to je misljenje tebe i strahovite manjine, koja vjerojatno nogomet prati marginalno, i onda dijeli pamet o ponasanju ljudi koji prate detaljno! I onda ovakvim izjava sami sebi uzdizu sebe, da u svojim ocima sebi budu bolji! Sretno s nepljuvanjem rivala, ja cu nastavit! Hvala

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Barcelona igra anti-nogomet. Jučer je to postalo očito. Bayern osvaja ligu prvaka; Jedini ko ih može pobjedit je Atletico.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kuštelaar je napisao/la:
Ferrari je napisao/la: Ma jok...nisam do sad ni kročio u ovaj topic tako da ne znam ko šta piše.
Ti zivis u opasnim zabludama. Ne znam jesi neki bihevioristicki psiholog ili takav neki kurac, ali da dijelis pamet, bome ju dijelis. Kako navijas u F1 ne zanima me, ali znam da se ne navija ko u nogometu. U nogometu rivalstva bas i postoje da bi se pljuvalo po drugom klubu, i zato cu pljuvat i po Barci, i po Tottenhamu, i po Hajduku, i po PSV-u...jer se to tako u nogometnom navijanju radi, a to sto ti mislis da je djetinjasto, to je misljenje tebe i strahovite manjine, koja vjerojatno nogomet prati marginalno, i onda dijeli pamet o ponasanju ljudi koji prate detaljno! I onda ovakvim izjava sami sebi uzdizu sebe, da u svojim ocima sebi budu bolji! Sretno s nepljuvanjem rivala, ja cu nastavit! Hvala
:facepalm:
Ahh...strašno.
Kako si ti zaključio da ja pratim nogomet marginalno? Zbilja? Kako? Eto vidiš da ispadaš djetinjast...i to ne samo u nogometnom smislu.
To što sam tek pogledao ovaj topic na F1 forumu ne znači da pratim nogomet marginalno...joj. F1 i nogomet pratim najviše od svih sportova...vidiš kako ispadaš "glup". Da li si ti nekakav psiholog onda?
Znaš na F1 forumu sam zbog F1 ne zbog nogometa...na ovaj topic sam skroz slučajno naletio.
Ono što ti želim kazati je da nema smisla pljuvanje po nečemu, ako ti nisi bolji od toga koga pljuvaš...što bi ja sada trebao kao navijač Hajduka pljuvati po superirornijoj Rijeci ili Dinamu? Ili ti kao navijač Reala po Barceloni koja je više manje jednaka po snazi sa Realom i Atleticom? Nema smisla brate mili..samo ispadaš jadan i djetinjast. Bez pokrića.
Povlastice imaju i Real i Barca kako god okreneš.
Da nije Barcelone Realu i Realu Barcelone onda ne bi ni bilo svih tih uspjeha oba dva kluba...daj razmisli prije nego počneš udarati po tipkovnici pun nekakvog bijesa i psovki.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Kuštelaar
Baniran
Baniran
Ferrari je napisao/la: :facepalm:
Ahh...strašno.
Kako si ti zaključio da ja pratim nogomet marginalno? Zbilja? Kako? Eto vidiš da ispadaš djetinjast...i to ne samo u nogometnom smislu.
To što sam tek pogledao ovaj topic na F1 forumu ne znači da pratim nogomet marginalno...joj. F1 i nogomet pratim najviše od svih sportova...vidiš kako ispadaš "glup". Da li si ti nekakav psiholog onda?
Znaš na F1 forumu sam zbog F1 ne zbog nogometa...na ovaj topic sam skroz slučajno naletio.
Ono što ti želim kazati je da nema smisla pljuvanje po nečemu, ako ti nisi bolji od toga koga pljuvaš...što bi ja sada trebao kao navijač Hajduka pljuvati po superirornijoj Rijeci ili Dinamu? Ili ti kao navijač Reala po Barceloni koja je više manje jednaka po snazi sa Realom i Atleticom? Nema smisla brate mili..samo ispadaš jadan i djetinjast. Bez pokrića.
Povlastice imaju i Real i Barca kako god okreneš.
Da nije Barcelone Realu i Realu Barcelone onda ne bi ni bilo svih tih uspjeha oba dva kluba...daj razmisli prije nego počneš udarati po tipkovnici pun nekakvog bijesa i psovki.
Da si procitao sto sam napisao, vidio bi da pise VJEROJATNO, sto znaci da je to pretpostavka, a ne zakljucak. Jasnije malo????? Nadam se da je.
Nadalje, "Barca je sranje" ili "Barca je govno", ili kako sam vec napisao, pojma nemam, ako si to shvatio doslovno, onda ja stvarno ne znam sta da ti dalje kazem. Ako mislis da sam ja time umanjivao njihovu kolekciju trofeja, njihova postignuca u nogometnom svijetu, onda stvarno dalje nemamo o cemu razgovarat. Normalan navijacki poklik navijaca Reala, da je Barca sranje! Nije vezano za apsolutno nista fizicki, za trofeje, za ljude (iako bi se tu dalo polemizirat, jer ako Zubarez, Neymar, Busquets, Dani Alves i Jordi Alba nisu smece, onda ne znam tko je), znaci obicni navijacki poklik, toliko ustaljen u navijackom svjetu, da mi je zato doslo da VJEROJATNO nogomet pratis marginalno. Ako se jedan Jack Wilshere moze pred milijun ljudi u Londonu na mikrofon derat da je Tottenham sranje, onda mogu i ja na forumu koji u ovom topicu broji mozda 10ak clanova.

Sve u svemu, mislim da si malo preozbiljno svatio sve sto sam ja rekao, i da si preozbiljnu analizu svega toga napravio i iznosio svoje znanstvene bihevoristicke psiholoske zakljucke i dojmove. Mislim da je daljnja rasprava nepotrebna, tako da cu je ja ovdje zavrsiti. U daljnjoj komunikaciji se veselim nasem komentiranju F1 tema :D Budi mi pozdravljen. :pivo:

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ajmo Redsi riješit Švabe.
slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
WAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! :party: :party: :party: :party:

Bez riječi! D. Lovren 4-3 ponovno comeback sa 3 gola zaostatka :party:

YNWA!!!!!!!!!! Ne sjećam se kad sam zadnji put gledao ovakvu tekmu
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Borussijini navijači će i u porazu voljeti Kloppa. Nakon Lovrenovog pogotka, nije se ni pomislio veseliti kao što obično zna. Ipak su to i njegova djeca.
Kakav kralj. Ipak imam omiljeni klub u polufinalu, Pošto nema Aiaxa i Barce, dalje ide najomiljeniji od njih.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Nakon Alavesa i ovo cudo! Haj nemoj volit ovaj Liverpool, strasni su...
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Čestitke Liverpoolu, ali Lovrena ću posebno pohvaliti jer je živio u mom kvartu. Lijepo je vidjeti ga u ulozi heroja za jedan veliki klub koji iznimno poštujem. (Arsenal fan)
..... Čačić na aparatima :facepalm: :bonk:
slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
Navija za: Alonso & Lorenzo
Upravo pogledao sazetak tekme i sad mi zao sto sam otiso spavat na poluvremenu ali kakva utakmica.Stvarno nevjerojatno.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Bayern Atletico je trebalo bit finale :(
Ali Bayern ovo osvaja
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Barca izgubila od Valencije 1-2, sada dijele bodove s Atleticom dok je Real iza njih na samo 1 bod zaostatka. Sezona iz snova u sezonu za zaborav u samo 2 tjedna. 4. poraz za redom. Zanimljivo će sada biti....
slika

Kuštelaar
Baniran
Baniran
Pošto nekim osjetljivim curicama (čitaj: @Ferrari) smeta kad se ovdje pljuje po drugim klubovima, i odmah se počinje cmoljit i plakat, da ne pričam tek o dijeljenju pameti, sad ću samo reći da sam zadovoljan Valencijinom pobjedom protiv Barcelone! Nadam se da nisam uvrijedio gospodina @Ferrari! :cool:

alonso5
Formula 1
Formula 1
Majki2111 je napisao/la:Bayern Atletico je trebalo bit finale :(
Ali Bayern ovo osvaja
Jesi siguran da Bayern osvaja!?
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

alonso5
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la:Barca izgubila od Valencije 1-2, sada dijele bodove s Atleticom dok je Real iza njih na samo 1 bod zaostatka. Sezona iz snova u sezonu za zaborav u samo 2 tjedna. 4. poraz za redom. Zanimljivo će sada biti....
Kad je Pique postigao prvi pogodak za Barcu u El Clasicu tad je prednost iznosila 13 bodova a vidi sad samo 1 u odnosu na Real.To je čar nogometa lopta je okrugla.Nadam se da Real ovo moze osvojit.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡