Sarma je napisao/la: 19.11.2023., 10:33
Izgubili su nakon kazne Sainza
Jučer napisah nešto na tu temu.
Iako sam nakon toga i dalje bio optimističan, čak i ako bi Čarli izgubio mjesto na startu.
Ali su me prevarile hard gume, plus taj SC, kiji definitivno nije išao Čarliju na ruku.
Jbga
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Solidna utrka. Staza nije tako losa kao sto se cinilio na pocetku vikenda, ali svejedno nista spektakularno.
Leclerc je dosta dobro odvozio danas i cestitke na tome.
RB i Ferrari su stvarno bili tu negdje po paceu, iako bih rekao da su Ferrarijev forte bile medium gume, dok RB-ov hard gume.
Drago mi je da je Ferrari skupio solidan broj bodova u odnosu na Mercedes. Valjda ne moram reci zasto. Dovoljno je bilo poslusati njihovog menadzera na press konferenciji jucer.
Ukinuti pod hitno pravilo da ekipe samovoljno odlučuju da li će se vratiti pozicija ili ne.
Vratiti ovlasti sucima za to, a njih natjerati da ubrzaju odluke.
Ekipa pogleda snimak sa svih strana i ide odluka u roku 2 kruga (2,5 - 3 min) maximalno. To je sasvim dovoljno. Kod čišćih situacija to može i u roku "odmah".
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Scuderia je napisao/la: 19.11.2023., 09:16
Vetma "slučajno" si zaboravio i dobro tempirani SC
Nisam, ali nije SC poklonio pobjedu Red Bullu ni natjerao Leclerca na pogrešku. Neće se valjda sad taj SC provlačiti kao odlučujući faktor?
nece se vala ni tvoj animozitet, i kad god mozes "kulturica" pljuvanje po Charlesu Leclercu licno, promijeniti, stalno se nekako provlaci! a zapravo si neki "strucni objektivac". pretekao Maxsa u trci (sto je rijetko ko uspio ove sezone) kad su ovome navodno "odapele" gume, imao na kraju 5 krugova starije hard gume, protiv dva Red Bulla, gresku koja se desila i na kraju manevar trke! i opet ti koji imas nesto protiv Leclerca! sve "objektivni" strucnjaci! vrhunska voznja Leclerca obzirom na situaciju!
Frantic je napisao/la: 19.11.2023., 09:43
5 krugova mlađe hard gume su bile odlučujući faktor.
A do toga je došlo (posljedično) zbog SCa.
Mada....., i generalno hard gume, i da nije bilo SCa i da nisu bile kod RBa 5 godina mlađe.
Da li bi Čarli pobijedio ili ne, hebeš ga sad.
Ovako sam znao da neće biti ništa od pobjede.
Samo što sam u jednom momentu smatrao da će to Checo uzeti, kad je pretekao Čarlija. Mislio sam da će odmagliti.
Ali, eto, opet se ispostavilo da je podkapacitiran i prosječan (čak je izgubio oštrinu i u odbrani).
Perez je imao drugačiji setup, imao je više draga i nakon pretjecanja Leclerca jednostavno nije mogao razbiti DRS. Na onom pravcu Leclerc je skidao 0.8. Bez DRS-a 0.5. Jednostavno puno previše za nadoknaditi u zavojima gdje je Perez imao prednost. Perez je imao P16 na pocetku da bi nakon Leclercovg zlostavljanja imao 12 sec prednosti nad njim. Pa ga ne bi baš nazvao podkapacitiranim. To su grube riječi.
Točno da je imao krilo s više downforcea pa mu falilo malo brzine na pravcu, ali je mogao branit unutarnju stranu logično...
Kaže da nije očekivao Charlesa, a prije svega treba pohvalit Charlesa vrhunski na kočenju
dmj je napisao/la: 19.11.2023., 10:20
uistinu mi nije jasno kako je moguće da nije završio ni u top 3 tog glasanja...
Vjerojatno zato jer ga rijetko tko moze podnijeti,
Svojim ponasanjem je doveo do toga da mora 3x vise napraviti u utrci nego drugi da bi ga fanovi uzeli u obzir za DOTD-a.
Scuderia je napisao/la: 19.11.2023., 09:16
Vetma "slučajno" si zaboravio i dobro tempirani SC
Nisam, ali nije SC poklonio pobjedu Red Bullu ni natjerao Leclerca na pogrešku. Neće se valjda sad taj SC provlačiti kao odlučujući faktor?
nece se vala ni tvoj animozitet, i kad god mozes "kulturica" pljuvanje po Charlesu Leclercu licno, promijeniti, stalno se nekako provlaci! a zapravo si neki "strucni objektivac". pretekao Maxsa u trci (sto je rijetko ko uspio ove sezone) kad su ovome navodno "odapele" gume, imao na kraju 5 krugova starije hard gume, protiv dva Red Bulla, gresku koja se desila i na kraju manevar trke! i opet ti koji imas nesto protiv Leclerca! sve "objektivni" strucnjaci! vrhunska voznja Leclerca obzirom na situaciju!
Ništa te ne razumijem. Ali opet kažem, čini mi se da nije ni bitno jesam li ja oduševljen Leclercom. On je zadovoljan, njegovi navijači su zadovoljni, Ferrari zadovoljan, ja samo mogu poželjeti onda da vam svaka utrka bude ovakva
dmj je napisao/la: 19.11.2023., 10:20
uistinu mi nije jasno kako je moguće da nije završio ni u top 3 tog glasanja...
Vjerojatno zato jer ga rijetko tko moze podnijeti,
Svojim ponasanjem je doveo do toga da mora 3x vise napraviti u utrci nego drugi da bi ga fanovi uzeli u obzir za DOTD-a.
avetma je napisao/la: 20.11.2023., 08:53
Ništa te ne razumijem. Ali opet kažem, čini mi se da nije ni bitno jesam li ja oduševljen Leclercom. On je zadovoljan, njegovi navijači su zadovoljni, Ferrari zadovoljan, ja samo mogu poželjeti onda da vam svaka utrka bude ovakva
mislim da si razumio, ali hajde... covjek je rekao da nije zadovoljan drugim mjestom! niko nije rekao ni da su navijaci zadovoljni. ali, s obzirom na situaciju posle SCa, ovo je dobar rezultat. protiv najdominantijeg bolida svih vremena, na starijim gumama se vise od ovoga nije moglo! mislim da si i ti Ferrarista koji se trudi biti objektivan ili kriticki nastrojen prema Ferrariju! nije ni to lose za jednog navijaca. pozdrav