MotoGP sezona 2022.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ništa novo od MotoGP režije da nam ne pokažu neki pad...
Navodno bi Petrucci mogao uskočiti kao zamjena, testni vozač Guintoli je ozlijeđen, tako da nemaju baš očitu zamjenu. Suzuki u svom rosteru od vozača s iskustvom u MotoGP-u ima samo Xaviera Simeona, tako da se nadam da će Petrucci dobiti priliku.
https://www.crash.net/motogp/news/10104 ... ano-motogp
Navodno bi Petrucci mogao uskočiti kao zamjena, testni vozač Guintoli je ozlijeđen, tako da nemaju baš očitu zamjenu. Suzuki u svom rosteru od vozača s iskustvom u MotoGP-u ima samo Xaviera Simeona, tako da se nadam da će Petrucci dobiti priliku.
https://www.crash.net/motogp/news/10104 ... ano-motogp
- croatic f1
- F1puls suradnik
Ne može se reći da nije zasluženo, pokazao je odličnu brzinu na starim Ducatijima i jedva čekam vidjeti što može na tvorničkoj verziji
Ne bi mu trebalo biti lako protiv Pecca, ali mogla bi biti dobra borba između njih dvojice.
Suzuki je u međuvremenu potvrdio zamjenu za Mira, Petrucci je odbio ponudu zbog obaveza u MotoAmerici, stoga je priliku dobio njihov EWC vozač Kazuki Watanabe:
https://twitter.com/Motorsport/status/1563182608800186368

Suzuki je u međuvremenu potvrdio zamjenu za Mira, Petrucci je odbio ponudu zbog obaveza u MotoAmerici, stoga je priliku dobio njihov EWC vozač Kazuki Watanabe:
https://twitter.com/Motorsport/status/1563182608800186368
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 4 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Očekivano, a i više nego zasluženo.Sarma je napisao/la: 26.08.2022., 18:03 Beštijaaaaaa![]()
https://twitter.com/ducaticorse/status/1563194791785295874
Imat će Ducati jako dobru vozačku kombinaciju u tvorničkoj momčadi iduće sezone.

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
mir dvije godine u hondi.
https://www.hondaracingcorporation.com/ ... 1y4pOoxiFU
https://www.hondaracingcorporation.com/ ... 1y4pOoxiFU
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Vidjet ćemo hoće li Honda s Mirom napokon dobiti kvalitetnog drugog vozača - ili možda bolje rečeno kvalitetnog vozača, Marca više nema nego ima, a vidio sam neke njegove izjave da neće čekati da bude 100% spreman, da neće mijenjati pristup vožnji jer drukčije ne zna, stoga nije luda oklada da Honda opet neće moći računati na njega.
Trenutno je u krizi, ali ipak je prvak i bio je poznat po konzistentnosti koja mu je i donijela taj naslov, tako da ima nade da bude dobar. Međutim, pitanje je može li se prilagoditi na Hondu - zadnji koji je imao solidne rezultate na Hondi, a nije bio MM93, bio je Crutchlow prije tri godine, valjda će Mir i/ili Rins uspjeti napraviti nešto s tim motorom.
RNF Aprilia je također potvrdila postavu za iduću sezonu te će za njih voziti Miguel Oliveira i Raul Fernandez. Preostala su mjesta u VR46, gdje bi trebali ostati Marini i Bezzecchi, a za ostala mjesta favoriti su trenutno vodeći u Moto2 - Ai Ogura bi trebao u LCR, a Augusto Fernandez u GasGas.
Trenutno je u krizi, ali ipak je prvak i bio je poznat po konzistentnosti koja mu je i donijela taj naslov, tako da ima nade da bude dobar. Međutim, pitanje je može li se prilagoditi na Hondu - zadnji koji je imao solidne rezultate na Hondi, a nije bio MM93, bio je Crutchlow prije tri godine, valjda će Mir i/ili Rins uspjeti napraviti nešto s tim motorom.
RNF Aprilia je također potvrdila postavu za iduću sezonu te će za njih voziti Miguel Oliveira i Raul Fernandez. Preostala su mjesta u VR46, gdje bi trebali ostati Marini i Bezzecchi, a za ostala mjesta favoriti su trenutno vodeći u Moto2 - Ai Ogura bi trebao u LCR, a Augusto Fernandez u GasGas.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Bagnaia dobio tri mjesta kazne za incident s treninga:
https://www.motogp.com/en/videos/2022/0 ... lty/433298
https://www.motogp.com/en/videos/2022/0 ... lty/433298
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: #93, #33
Znači sutra tj. danas se obavezno mora ciljati pole, i onda odličan start. Ako se zaglavi iza nekoga vjerujem da se baš teško provesti onda, jer uz sve "gadgete" koje sad imaju na raspolaganju i uz konfiguraciju staze mislim da će biti jako teško preticati.
- Osella
- GP3
Jack Miller došao do prvog polea nakon 4 godine. To mu je ukupno drugi u Moto GP-u.
Bagnaia 2., starta na kraju 5. zbog kazne, Quartararo 8., a Aleix 9.
Inače, dobre kvalifikacije i za VR46 momčad - Bezzechi će na kraju startat u prvom redu, dok je Marini 7.
Bagnaia 2., starta na kraju 5. zbog kazne, Quartararo 8., a Aleix 9.
Inače, dobre kvalifikacije i za VR46 momčad - Bezzechi će na kraju startat u prvom redu, dok je Marini 7.
Lasciatemi guidare...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Što ne bi smio?
Koliko mu je to pametno protiv budućeg poslodavca i budućeg timskog kolege koji je u borbi za titulu, drugi je par opanaka....
Čovjek vozi svoju trku, pošteno, ko je kriv Peccu što nije pobjegao na mirnih 1,5-2 sekunde.
Nadam se da će Marini ostati ispred Fabia.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Bravo Pecco.
Kakav zadnji sektor i izlazak na s startno-ciljnu ravninu.
U jednom momentu sam pomslio da će Beštija uzeti.
Slažem se za Aleixa.
Ovo će se riješiti između Pecca i Diabla.
Marini zadržao 4. mjesto.
Slažem se za Aleixa.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Osella
- GP3
Kakav kraj! Bravo Pecco! Djeluje fenomenalno zadnjih nekoliko utrka. Zapravo, kao i prošle godine uhvatio je ritam u drugom dijelu sezone. Bit će zanimljivo do kraja...
Za Aleixa se i ja slažem. Jednostavno, nije isti od onog pada i u ovom stadiju sezone bi mi bilo ogromno iznenađenje da do samog kraja ostane u igri za naslov. Šteta...
Pohvale za Vinalesa, ponovno podij. I on je uhvatio ritam u posljednjih nekoliko utrka.

Za Aleixa se i ja slažem. Jednostavno, nije isti od onog pada i u ovom stadiju sezone bi mi bilo ogromno iznenađenje da do samog kraja ostane u igri za naslov. Šteta...
Pohvale za Vinalesa, ponovno podij. I on je uhvatio ritam u posljednjih nekoliko utrka.
Lasciatemi guidare...
- Frantic
- Formula 1
Slažem se, dragi su mi obojica, ali bolje što je Pecco pobijedio.Sarma je napisao/la: 04.09.2022., 14:51 Ma sprdam se![]()
Bravo Pecco i Enea, ona greška je vjerojatno Beštiju koštala (možda) pobjede, ali bolje je ipak ovako...
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
Uf, kakav finiš, iz onog kuta kojeg smo vidjeli uživo je izgledalo puno bliže. Nadam se da će i na tvorničkom Dukcu Beštija biti ovako dobar, bit će veselo s njim i Peccom u tom slučaju
Pecco zasad provodi onu Binottovu ideju o uzimanju naslova sa svim pobjedama do kraja
U strašnoj je formi, vidjet ćemo je li se na vrijeme probudio, još je šest utrka do kraja, a kasni 30 bodova.
Minus režiji za loš tajming snimki padova i neprikazivanje nekih, mislio sam već da Dovi neće dobiti ni sekunde u prijenosu, ali ipak je na kraju prikazan.

Pecco zasad provodi onu Binottovu ideju o uzimanju naslova sa svim pobjedama do kraja

Minus režiji za loš tajming snimki padova i neprikazivanje nekih, mislio sam već da Dovi neće dobiti ni sekunde u prijenosu, ali ipak je na kraju prikazan.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: #93, #33
Kakav crni Aleix. Lik je najveći idiot u cijelom MotoGP-u. Vinales se adaptirao na bajk, očekujem da bude bolji od Aleixa ove sezone, a sledeće nadam se i da se bori za titulu. Ako Fabio odbrani titulu to će biti skoro pa ravnoj Rossijevoj '04, na očajnoj Yamahi.Frantic je napisao/la:Bravo Pecco.
Slažem se za Aleixa.