VN Velike Britanije 16.-18. srpnja 2021
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Sada će ga Lecler skupit na restartu
- pero iz bukurešta
- Formula 1
HAHAHA, kaže Crofty dali Hamitlonu može biti teško se sada utrkivat nakon nesreće

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ma kakvih 5 ili 10 sekundi. Ako je na prošloj utrci 3 puta za blago izgurivanje sa staze dok su bolidi bili paralelni, bilo 5 sekundi. Ovo mora biti stop and go sa 10 sekundi. Sve ispod toga je pogodovanje...
Zadnja izmjena: Pastor, dana/u 18.07.2021., 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ocekujem 5sec kazne za Hamiltona.
Inace, dosta podao potez od njega, barem jednak onom protiv Albona u Austriji.
Inace, dosta podao potez od njega, barem jednak onom protiv Albona u Austriji.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
@ lukarak, gluposti,sorry, ti si moderator i opet ćeš me bannat na 25 dana ,ali.... pa ovo je prljavština od strane lewisa a ispada kao racing incident.,..ali kolega,pa ovo mu nije prvi puta,ovo se događa SVAKI puta kada je lewis u podređenom položaju..najgore od svega,danas bi mogao i pobjediti hamilton i biti će epic pobjeda i bla bla....
ovo je crna zastava i amen... kako pokvareno đubre.... očajni prevarant... Još jednom naklon Nici Rosbergu za 2016 što je uspio dobiti ovoga prevaranta
ovo je crna zastava i amen... kako pokvareno đubre.... očajni prevarant... Još jednom naklon Nici Rosbergu za 2016 što je uspio dobiti ovoga prevaranta
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Za sličan sudar između Sainza i Grosjeana 2018. nije bilo nikakvih kazni, doduše, tada je vozač izvana (SAI) napadao, a ovaj iznutra (GRO) se branio. Svejedno, ne bi me čudilo da i ovaj incident završi tim ishodom po pitanju kazni.
Što se mene tiče, kazna ko kuća za Lewisa. Nije bio skroz ispred, prebrzo je uletio u taj zavoj da bi ikako Max mogao ostati izvana, s obzirom na posljedice sudara za obojicu, Lewisu bih dao 10s stop/go.
Što se mene tiče, kazna ko kuća za Lewisa. Nije bio skroz ispred, prebrzo je uletio u taj zavoj da bi ikako Max mogao ostati izvana, s obzirom na posljedice sudara za obojicu, Lewisu bih dao 10s stop/go.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Kako se Mercedes ne želi približit Ferarriju
Kakav tip
Kakav tip
-
lukarak
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Hamilton
Nisam moderatorWehrlein94 je napisao/la: 18.07.2021., 16:44 @ lukarak, gluposti,sorry, ti si moderator i opet ćeš me bannat na 25 dana ,ali.... pa ovo je prljavština od strane lewisa a ispada kao racing incident.,..ali kolega,pa ovo mu nije prvi puta,ovo se događa SVAKI puta kada je lewis u podređenom položaju..najgore od svega,danas bi mogao i pobjediti hamilton i biti će epic pobjeda i bla bla....

Nico Rosberg se moze jedino nakloniti Hamiltonovom motoru sto je ga je dobio.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Ahahahahahq samo takva kazna hahahaha

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Popusi Lewis kaznu, eto nam sanse za borbu za pobjedu

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Sramota

- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
U tom slučaju i Lewis se može nakloniti bolidu N.Rosberga 2014 za naslov.lukarak je napisao/la: 18.07.2021., 16:48Nisam moderatorWehrlein94 je napisao/la: 18.07.2021., 16:44 @ lukarak, gluposti,sorry, ti si moderator i opet ćeš me bannat na 25 dana ,ali.... pa ovo je prljavština od strane lewisa a ispada kao racing incident.,..ali kolega,pa ovo mu nije prvi puta,ovo se događa SVAKI puta kada je lewis u podređenom položaju..najgore od svega,danas bi mogao i pobjediti hamilton i biti će epic pobjeda i bla bla....
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Prije se može nakloniti Lewisovom silovanju tog motora u svrhu skidanja rekorda.lukarak je napisao/la:Nisam moderatorWehrlein94 je napisao/la: 18.07.2021., 16:44 @ lukarak, gluposti,sorry, ti si moderator i opet ćeš me bannat na 25 dana ,ali.... pa ovo je prljavština od strane lewisa a ispada kao racing incident.,..ali kolega,pa ovo mu nije prvi puta,ovo se događa SVAKI puta kada je lewis u podređenom položaju..najgore od svega,danas bi mogao i pobjediti hamilton i biti će epic pobjeda i bla bla....
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."