Ciki-F1 je napisao/la: 18.07.2021., 16:17
Već par puta iz par kuteva prikazuju svu borbu.
Ne znam kamo je ham naumio izaći iz zavoja obzirom na brzinu i putanju koju je uzeo.
Htio sam da pišem, ali si ti sve napisao. Hamilton bi tom brzinom iz te krivice izašao u publiku! ko kaže drugačije nema pojma o trkanju! Ali kako god i dje god Hamilton završi, on je pobjednik, ako ga ne kazne adekvatno!
Zadnja izmjena: nelinjo, dana/u 18.07.2021., 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ciki-F1 je napisao/la: 18.07.2021., 16:17
Već par puta iz par kuteva prikazuju svu borbu.
Ne znam kamo je ham naumio izaći iz zavoja obzirom na brzinu i putanju koju je uzeo.
dmj je napisao/la: 18.07.2021., 16:27
Očekujem kaznu, 5 ili 10 sekunda, jer su sve slične situacije niže na gridu završavale takvim kaznama. To što je riječ o borbi za naslov ništa ne mijenja. Ne vidim ništa ekstremno nesportski. Trkaći incident u kojem se zna krivac, ali kazna nema razloga biti veća.
I prestanite s tim budalaštinama oko safety cara, čim se mora popravljati ograda to je crvena zastava.
DMJ,cjenim te do neba,ali ovo je prljavština hamiltonova i zaslužuje crnu zastavu jer ovo nije prvi puta da radi ovakve govnarije..albona je zeznuo ovako i u Brazilu i u Austriji..ovo danas je bilo namjerno..Max je bio ispred..amen
dmj je napisao/la: 18.07.2021., 16:27
Očekujem kaznu, 5 ili 10 sekunda, jer su sve slične situacije niže na gridu završavale takvim kaznama. To što je riječ o borbi za naslov ništa ne mijenja. Ne vidim ništa ekstremno nesportski. Trkaći incident u kojem se zna krivac, ali kazna nema razloga biti veća.
I prestanite s tim budalaštinama oko safety cara, čim se mora popravljati ograda to je crvena zastava.
Nemam primjedbu na crvenu zastavu. Al ovo je zavoj koji prolaze 250 kmh čovječe! Ej, znaš li što se može dogoditi pri toj brzini????? Nemam ništa protiv guranja u sporijim zavojima, al ovo je bilo preopasno, vidjelo se da ne može proći.
Na mjestu Pereza bi počekao Luju, ovaj mu treba kad tad doči blizu, i zabio se u njega, neka me kazne, nema veze, al bar bi smrad malo probao isto svoju kašu...
uuuuuuuuuuuuuuuhhhh--- još sam u šoku...
rasizam je po meni i ako lewis danas ne dobije kaznu jer ga se boje kaznit zato što je crn...
ma bijel, žut,zelen ili crn, smeće je i gotovo... obični đubretar...
naslov 2008 je uzo na prljavštinu,uzet će i 2021... fuj
DMJ,cjenim te do neba,ali ovo je prljavština hamiltonova i zaslužuje crnu zastavu jer ovo nije prvi puta da radi ovakve govnarije..albona je zeznuo ovako i u Brazilu i u Austriji..ovo danas je bilo namjerno..Max je bio ispred..amen
Ali na ravnici su bili paralelno, nije bas da je bio skroz ispred.
Dobit će Ham kaznu, ovo je takav visokoprofilni zajeb s njegove strane da bi bilo preočito da ne dobije žestoku kaznu. Nakon toga će doći do par bodova i to je svejedno uspjeh za Merc i Lewisa.
Ali na ravnici su bili paralelno, nije bas da je bio skroz ispred.