MotoGP
- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A eto ono sta Marquez radi je sportski....ma daj.
Najbolje od svega je to sto je Rossi bio ispred njega i držao je unutarnju putanju i on u teoriji bije kriv,ako ide Ŕire , a ovaj ga drugi prati sa vanjske strane bez Ŕanse prolaza.
Nije ga odgurnio nogom to se isto vidi.
Pao je prije nego je Marguez dotaknuo motor Rossija.
Najbolje od svega je to sto je Rossi bio ispred njega i držao je unutarnju putanju i on u teoriji bije kriv,ako ide Ŕire , a ovaj ga drugi prati sa vanjske strane bez Ŕanse prolaza.
Nije ga odgurnio nogom to se isto vidi.
Pao je prije nego je Marguez dotaknuo motor Rossija.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
A Å”to je toÄno Marquez radio nesportski?
Vidi, znam ja gdje ti udraÅ”a, vjerujem i ja da je Marquez mogao iÄi dosta brže na sirovom tempu, i vjerujem i jda je se poigravao s Rossijem i usporavao ga, odrÄaivao prljavi posao za Lorenza i radio sebi uslugu za buduÄnost (zaÅ”to stizati neÄijih 10 titula, kada možete i 9?). Ali treba odvojiti Äinjenice od vjerovanja, Marquez je vodio Äistu i fer bitku s Rossijem za poziciju, niti u jednom trenutku na stazi nije uradio niÅ”ta Å”to nije bilo fer ili korektno, i svako preticanje mu je bilo na mjestu.
Vidi, znam ja gdje ti udraÅ”a, vjerujem i ja da je Marquez mogao iÄi dosta brže na sirovom tempu, i vjerujem i jda je se poigravao s Rossijem i usporavao ga, odrÄaivao prljavi posao za Lorenza i radio sebi uslugu za buduÄnost (zaÅ”to stizati neÄijih 10 titula, kada možete i 9?). Ali treba odvojiti Äinjenice od vjerovanja, Marquez je vodio Äistu i fer bitku s Rossijem za poziciju, niti u jednom trenutku na stazi nije uradio niÅ”ta Å”to nije bilo fer ili korektno, i svako preticanje mu je bilo na mjestu.
Obrigado Felipe
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlaÄeg
A Ŕto je to nesportski Marquez uradio? Molim te reci mi! Zar je zabranjeno boriti se s nekim? Je li možda zabranjeno napadati Rossija?
Rossi je jasno gurao Marqueza van staze, gledao je u njega i na kraju pustio nogu i tad Marquez pada. Marquez nije radio niÅ”ta zabranjeno, ali Rossi je. ShvaÄam da si Rossijev fan kao i velik broj ljudi, ali budi objektivan.
Rossi je jasno gurao Marqueza van staze, gledao je u njega i na kraju pustio nogu i tad Marquez pada. Marquez nije radio niÅ”ta zabranjeno, ali Rossi je. ShvaÄam da si Rossijev fan kao i velik broj ljudi, ali budi objektivan.
- Ferrari
- Formula 1
Reakcija publike na tribinama a i sada na netu dovoljno govori na Äijoj su strani.
Vjerujem da neÄe kazniti Rossija zbog prvenstva ,a i publike.

Vjerujem da neÄe kazniti Rossija zbog prvenstva ,a i publike.

- croatic f1
- F1puls suradnik
Stigla je kazna za Rossija:
https://twitter.com/Motorsport/status/658204152686858240
- Gilles
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 7 mj
- Navija za: Ferrari
Markes je nazalost resio ovaj sampionat. Rossi krece sa zacelja, a Lorenco je vozac vrhunskog kalibra koji ovakvu situaciju nece prokockati. Mark markes, jedan od najboljih ikada, dozvoljava sebi ovakvo nesto... Rossi je zasluzio kaznu, ali Makr je vozio na noz, preagresivno po meni i to samo protiv Rissija.
Po pravilima, ali nemoralno vs moralno ali protiv pravila.....
Po pravilima, ali nemoralno vs moralno ali protiv pravila.....
- Ferrari
- Formula 1
Ma ova kazna nema nikakvog smisla...Rossi je zadržao treÄe mjesto u ovoj utrci, a za slijedeÄu dobio start sa zaÄelja...kakvog to ima smisla?
Å to ga onda nije kaznilo za ovu utrku, ako je "utjecalo" na krajnji rezultat utrke?
Sve Ŕto su u radili glaveŔine ove 3 godine u MotoGP-u je upravo palo u vodu sa ovakvom odlukom...navikao sam na ovakve gluposti u F1 sa takvim glupim kaznama, ali ovako uniŔtiti prvenstvo i zadnju utrku...e to ne pamtim.
Ovako da MotoGP puca u nogu, protiv volje doslovno SVIH...nemam objaŔnjenja.
Uostalom Äemu onakva reakcija Lorenza na podijumu? OtiÅ”ao kod slavlja sa Å”ampanjcem...
Rossi se jedino mora nadati da Äe Lorenzo negdje pasti za dva tjedna, ali teÅ”ko.
Å to ga onda nije kaznilo za ovu utrku, ako je "utjecalo" na krajnji rezultat utrke?
Sve Ŕto su u radili glaveŔine ove 3 godine u MotoGP-u je upravo palo u vodu sa ovakvom odlukom...navikao sam na ovakve gluposti u F1 sa takvim glupim kaznama, ali ovako uniŔtiti prvenstvo i zadnju utrku...e to ne pamtim.
Ovako da MotoGP puca u nogu, protiv volje doslovno SVIH...nemam objaŔnjenja.
Uostalom Äemu onakva reakcija Lorenza na podijumu? OtiÅ”ao kod slavlja sa Å”ampanjcem...
Rossi se jedino mora nadati da Äe Lorenzo negdje pasti za dva tjedna, ali teÅ”ko.

- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Mogu samo reci da mi se MotoGP zgadio nakon ovog. Usrati nekome cijeli trud kroz citavu sezonu u jednoj utrci i to u zadnjoj, pa ne mogu vjerovati...
Borba do onog pada je bila vanserijska, ali sam na strani Rossija. Njegova krivica ili ne, Marc je zasluzio da padne. Ocigledno je bilo da ga zeli usporiti i udaljiti od Lorenza i utrke za naslov. To je bilo ocigledno!
I na kraju kazniti Rossija ovako, citav trud mu uskratiti sa ovakvom odlukom... Prosto ne vjerujem.
Dao Bog da Rossi osvoji naslov u inat svima. Sta ce tek to biti!

Borba do onog pada je bila vanserijska, ali sam na strani Rossija. Njegova krivica ili ne, Marc je zasluzio da padne. Ocigledno je bilo da ga zeli usporiti i udaljiti od Lorenza i utrke za naslov. To je bilo ocigledno!
I na kraju kazniti Rossija ovako, citav trud mu uskratiti sa ovakvom odlukom... Prosto ne vjerujem.
Dao Bog da Rossi osvoji naslov u inat svima. Sta ce tek to biti!

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Koliko sam ja upuÄen Rossi je dobio samo tri poena kazne na licencu, Äim bi njegovi fanovi trebali biti zadovoljni jer je moglo proÄi dosta gore. E sad ta tri poena su povukla kaznu starta sa zaÄelja, i isto bi se desilo svakom drugom vozaÄu da dobije tri boda na licencu. Vjerojatno je tu Vale imao joÅ” nekoliko kaznenih poena na licenci od ranije u sezoni...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe
- Ferrari
- Formula 1
Imao je samo jedan poen.
Pa nije sluÄajno da se dodijelilo 3 dodatna boda, a 4 boda znaÄe start sa zaÄelja slijedeÄu utrku.
Znaju suci koliko ko ima bodova tako da je to praktiÄki ista stvar kao i da su dodijelili direktno kaznu bez tih poena.
Svejedno kazna nema nikakvog smisla.
EDIT:
gledam sada malo ovu sezonu i sjetio se ovoga:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yljUMTNrhrU[/youtube]
Doslovno isti k...nikome kazna.
Edit2: http://mondo.rs/a842082/Sport/Ostali-sp ... VIDEO.html
?
Pa nije sluÄajno da se dodijelilo 3 dodatna boda, a 4 boda znaÄe start sa zaÄelja slijedeÄu utrku.
Znaju suci koliko ko ima bodova tako da je to praktiÄki ista stvar kao i da su dodijelili direktno kaznu bez tih poena.
Svejedno kazna nema nikakvog smisla.
EDIT:
gledam sada malo ovu sezonu i sjetio se ovoga:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yljUMTNrhrU[/youtube]
Doslovno isti k...nikome kazna.
Edit2: http://mondo.rs/a842082/Sport/Ostali-sp ... VIDEO.html
?

- croatic f1
- F1puls suradnik
Rossi je proŔao sasvim dobro nakon ovog, i predobro. Zadržao je sve danaŔnje bodove te i dalje vodi u ukupnom poretku. Sumnjam da bi drugi proŔli tako dobro. Bilo kako bilo, kazna je zaslužena.
https://twitter.com/Official_CS27/status/658221564316413952
https://twitter.com/Official_CS27/status/658221564316413952
- josip123
- GP3
Daj Boze da ce im pomoci ovo u zalbi.
Mada sumnjam da ce mu ponistit kaznu, ali bar ako je istina, vrijedi pokusat... Pa sta bude bude.
Mada sumnjam da ce mu ponistit kaznu, ali bar ako je istina, vrijedi pokusat... Pa sta bude bude.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ne navijam za nikoga u Moto GP, i ovo je definitivno nesportski potez od strane Rossija. Kazna zaslužena, može kriviti samo sebe ako ne osvoji naslov.
A ovaj sudar u Argentini nema nikakve veze s ovim, Marquez je tu neoprezno izaŔao iz zavoja i zapeo za motor ispred sebe.
A ovaj sudar u Argentini nema nikakve veze s ovim, Marquez je tu neoprezno izaŔao iz zavoja i zapeo za motor ispred sebe.
U razumnu srcu mudrost poÄiva, a Å”to je u bezumnom, to se i pokaže.
- Ferrari
- Formula 1
http://www.motorsport.com/motogp/news/r ... the-title/
"Marc has demonstrated that what I said in the press conference [on Thursday] was true," said Rossi. "He has succeeded, I have lost the title.
"I did not want him to crash, that was not my intention, I only aimed to take him off line because I was fed up, then I wanted to take off and escape.
"We touched, but it is not true that I kicked him; it is he who touched me with his handlebars on my leg, which then slipped from the foot-peg.
"It's a bad outcome for all. It would have been nice to face off against Lorenzo [at Valencia], but Marc has decided that he had to settle it in his favour."
"Marc has demonstrated that what I said in the press conference [on Thursday] was true," said Rossi. "He has succeeded, I have lost the title.
"I did not want him to crash, that was not my intention, I only aimed to take him off line because I was fed up, then I wanted to take off and escape.
"We touched, but it is not true that I kicked him; it is he who touched me with his handlebars on my leg, which then slipped from the foot-peg.
"It's a bad outcome for all. It would have been nice to face off against Lorenzo [at Valencia], but Marc has decided that he had to settle it in his favour."

- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Iz svih kuteva kamere se vidi da je Rossi podignuo nogu s motora dok je Marcov motor bio kraj njega. ZaÅ”to bi to napravio? Može neko logiÄno objaÅ”njenje.
U razumnu srcu mudrost poÄiva, a Å”to je u bezumnom, to se i pokaže.
- Ferrari
- Formula 1
Pa evo kaže Rossi da ga je Marq prvi dotaknuo sa vrhom volana...
ImaÅ” i ovu snimku gdje Mars gura glavu u koljeno Rossija
https://youtu.be/nKiMMANG5fU
ImaÅ” i ovu snimku gdje Mars gura glavu u koljeno Rossija
https://youtu.be/nKiMMANG5fU

- josip123
- GP3
A kako bi ti reagirao?????
Danas je Marquez demonstrirao ono cega smo se svi pribojavali. Pustio je Lorenza kao iz lake sale, ali je zato Rossija zadrzavao i otezavao mu put ka prvom mjestu.
Znao je da moze imati velike uloge u svemu ovome. I to je i napravio. Pa covjeku je uskratio svaki trud iz ove sezone!!!
I lijepo se vidi na snimci da je prvi Marquez njega udario. Glavom ga je udario u tijelo, te je Rossi odgovorio tako sto je pomaknuo nogu prema njemu... Imao je i pravo!
Danas je Marquez demonstrirao ono cega smo se svi pribojavali. Pustio je Lorenza kao iz lake sale, ali je zato Rossija zadrzavao i otezavao mu put ka prvom mjestu.
Znao je da moze imati velike uloge u svemu ovome. I to je i napravio. Pa covjeku je uskratio svaki trud iz ove sezone!!!

I lijepo se vidi na snimci da je prvi Marquez njega udario. Glavom ga je udario u tijelo, te je Rossi odgovorio tako sto je pomaknuo nogu prema njemu... Imao je i pravo!
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
NeÄu ulazit u raspravu tko je kriv i tko je koga prvi ali kakva je to glupa kazna? Ajmo reÄ da je kriv Å”to su i sudci rekli ( a i po meni je kriv) ali kakva je to kazna gdje se zadrži trenutna pozicija i gdje se kazna prenaÅ”a u sljedeÄu utrku? Pa Å”ta ne postoje crne zastave te evenutalno kazne za sljedeÄu ako se utvrdi da je diskvalifikacija preblaga?
Po ovoj logici bi Maldonado da je u Moto Gp-u mogao odnjet sve vozaÄe i odnjet pobjedu koja bi mu se priznala a naposljetku bi kaznu odraÄivao sljedeÄih 12 mjeseci
Iako ne pratim MotoGp, nekako mi se Äini da je Lorenzo znatno bolji od Rossija pogotovo u drugoj polovici sezone i volio bi da on odnese taj naslov iako joÅ” nije gotovo bez obzira na kaznu. Jer vjerujem ako tko može onda je to Rossi
Po ovoj logici bi Maldonado da je u Moto Gp-u mogao odnjet sve vozaÄe i odnjet pobjedu koja bi mu se priznala a naposljetku bi kaznu odraÄivao sljedeÄih 12 mjeseci

Iako ne pratim MotoGp, nekako mi se Äini da je Lorenzo znatno bolji od Rossija pogotovo u drugoj polovici sezone i volio bi da on odnese taj naslov iako joÅ” nije gotovo bez obzira na kaznu. Jer vjerujem ako tko može onda je to Rossi

"Formula 1 je jedini sport Äiji problem rjeÅ”avaju tako Å”to naprave joÅ” jedan problem"
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
TrenutaÄno imam najmrzeg vozaÄa na stazi, a to je Marques! Ovo danas se iz najudaljenije galaksije moglo vidjeti sta radi! Svjesno usporava Rossija, a nevjerovatno ekstremno vozi kada ga Rossi obidje! Protiv Lorenza nije ni mako prstom, a sa Rossijem je ginuo na stazi. Ne možeÅ” biti Äistog razuma i trpit ovakvo ponaÅ”anje, jer Marques je znao nekoliko puta padat zbog vožnje na noz!, pa upravo zbog toga se i ne takmiÄi za titulu, a danas je bio ogroman saveznik Lorenzu! Å teta za Rossija, ode Å”ansa za 10 titulom, Marques je zapeÄatio sudbinu ovog sampionata...

š 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...