Tenis
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ja sam mislio da Medvedev ima "dobijen" meč nakon što je dobio drugi set u tiebreaka, a gubio je u tom setu 4:1.
Čestitke Rafi na povratku u meč i na izdvajajnju na vrhu sa 21 GSom.
Čestitke Rafi na povratku u meč i na izdvajajnju na vrhu sa 21 GSom.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Seb
Ja sam mislio da Nadal ovdje ne može ni do finala, s obzirom na formu u zadnjih pola godine. A kada je i dogurao do finala, mislio sam da Medvedev neće imati prevelikih problema da uzme ovo. Ali stvarno, svaka mu čast. Ne mislim da bi i Đoković puno promijenio. Medvedev ga je već jednom spriječio da uzme 21. GS. I stvarno je u zadnjih godinu dana preuzeo primat kao najbolji teniser na svijetu u ovom trenutku. Ali ipak, nije uspio zaustaviti Nadala da uzme 21. GS. Koji nije bio nigdje zadnjih pola godine...
I kao što Nadal reče prilikom dodjele pehara, ovo će mu dati energije da pokuša osvojiti još koji GS.
I kao što Nadal reče prilikom dodjele pehara, ovo će mu dati energije da pokuša osvojiti još koji GS.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Malo kasnim sa komentarom ali mali ga je izmučio kao rijetko tko dosad. Prava poslastica od meča.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Mrnja pomeo Medvedeva 

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Vrhunski igra u zadnjim mečevima, ovo je bila jednosmjerna ulica. Ima otvoren put do finala samo da zadrzi ovaj tempo igre i siguran sam da finale ne bi trebalo izostati.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Prvi set nadal ubio.
- Pastor
- Formula 1
Medvedev sinoć baš loše. Nijedna break lopta. Dok je Čilić skoro svaku iskoristio. Ubio ga.
Koliko je jači ovaj gornji dio žrijeba. Mogao bi Čilić i do finala. Gore Zverev izbacio Alkaraza. I Rafa protiv Noleta.
Evo uze Nadal break na početku drugog seta, nakon 7 break lopti.
Koliko je jači ovaj gornji dio žrijeba. Mogao bi Čilić i do finala. Gore Zverev izbacio Alkaraza. I Rafa protiv Noleta.
Evo uze Nadal break na početku drugog seta, nakon 7 break lopti.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Kakav je ovo bio gem...
- Pastor
- Formula 1
Ipak Rafa. Odličan povratak u četvrtom setu, i onda u tie breaku 5 meč lopti.
Nisam se nadao da će Rafa dobiti ovo, nakon prošlog meča gdje je jedva na 5 setova prošao. Čak sam mislio da će ovo Noletu biti jedan od lakših mečeva protiv Rafe. Ali ipak je ovo Rafin turnir. Sada je teško zamisliti da ne dođe do 22. grand slama.
Da nije dopustio onaj povratak Noleta u drugom setu, nakon što je imao 2 breaka, mogla je ovo biti glatka pobjeda za Rafu.
Nisam se nadao da će Rafa dobiti ovo, nakon prošlog meča gdje je jedva na 5 setova prošao. Čak sam mislio da će ovo Noletu biti jedan od lakših mečeva protiv Rafe. Ali ipak je ovo Rafin turnir. Sada je teško zamisliti da ne dođe do 22. grand slama.
Da nije dopustio onaj povratak Noleta u drugom setu, nakon što je imao 2 breaka, mogla je ovo biti glatka pobjeda za Rafu.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Kakav Cilicev tiebreak u petom setu
Razbio ga.

-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
S ovakvom igrom iz tiebreaka Cilic ide u finale 

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ajmo Marine, finale se očekuje. Sad će još jedan težak ispit, ali mislim da može, i onda u finalu ako bude Nadal, bit će šta Bog da 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ma da je i jucer ispa, i dalje kad god ispadne i ako ispadne nema mu se apsolutno nista za prigovorit.
Igra odlican tenis. Puno je agresivniji nego u velikoj vecini meceva sta igra , tako da svaka cast.
Igra odlican tenis. Puno je agresivniji nego u velikoj vecini meceva sta igra , tako da svaka cast.