Kako otici na F1 utrku

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@KERS U pravu si, to na početku je najvjerojatnije Gold 3 tribina i sva bronca je GA. Ma da kako vidim i u bronci ima nekih solidni mjesta s pogledom na Eau Rogue odnosno više na Raidillion.
Od Spa me sad najviše i odbija najezda Nizozemaca, doći na dobro mjesto pored njih je vjerujem skoro nemoguće.

KERS
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Mclaren
Vettel-Ferrari je napisao/la: 08.11.2017., 13:23 @KERS U pravu si, to na početku je najvjerojatnije Gold 3 tribina i sva bronca je GA. Ma da kako vidim i u bronci ima nekih solidni mjesta s pogledom na Eau Rogue odnosno više na Raidillion.
Od Spa me sad najviše i odbija najezda Nizozemaca, doći na dobro mjesto pored njih je vjerujem skoro nemoguće.
Ja sam bio na Bronze u Mađi i vjeruj mi za te pare dobijes i previse :fakjea: ..spominjao sam prije u ovoj temi da ti je parking 100m zracne linije..sve gospodski.
HIGH VOLTAGE!! :afro:

kikijv97
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mrzim Ferrari
preskupo je to

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
kikijv97 je napisao/la: 08.11.2017., 18:32preskupo je to
Što? 75 eura za F1 vikend?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

kikijv97
Baniran
Baniran
Ferrari je napisao/la: 08.11.2017., 19:51
75 e za vikend... sigurno neko sljuka mjesto....
u par godina koliko sam bio, najbolja varijanta je petak 40e gold tribina madjarska i imas 2 treninga po sat i pol. ukupno 3 sata gledas f1. Natkiveno, hlad. preko puta boxevi. Pa se spustis dolje i bolid prodje 2 metra od tebe.... dobar feeling.

dzaHo
Karting
Karting
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Ferrari
kikijv97 je napisao/la: 08.11.2017., 21:04
u par godina koliko sam bio, najbolja varijanta je petak 40e gold tribina madjarska i imas 2 treninga po sat i pol. ukupno 3 sata gledas f1. Natkiveno, hlad. preko puta boxevi. Pa se spustis dolje i bolid prodje 2 metra od tebe.... dobar feeling.
Ne slazem se. Cijena od 75€ (akcija) ili 95€ (redovna cijena) je i vise nego prihvatljiva za 3 dana Madjarske (jer cetvrkom svako sa weekend ulaznicom ima pravo na Public Pitwalk) i trenutno nema jeftinije ponude za F1 Weekend. Mjesto nije "sljuka" nego su BRONZE tribine. Mozda nema hladovine, ali generalno osim Super Golda i VIP-a sve ostale tribine su na suncu. A i zasto bi isao na F1 weekend, ako cu gledati samo trening :)
He Who Dares, Wins !

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
75 e za vikend tribinu je džabe.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

kikijv97
Baniran
Baniran
dzaHo je napisao/la: 09.11.2017., 07:24
kikijv97 je napisao/la: 08.11.2017., 21:04
Ne slazem se. Cijena od 75€ (akcija) ili 95€ (redovna cijena) je i vise nego prihvatljiva za 3 dana Madjarske (jer cetvrkom svako sa weekend ulaznicom ima pravo na Public Pitwalk) i trenutno nema jeftinije ponude za F1 Weekend. Mjesto nije "sljuka" nego su BRONZE tribine. Mozda nema hladovine, ali generalno osim Super Golda i VIP-a sve ostale tribine su na suncu. A i zasto bi isao na F1 weekend, ako cu gledati samo trening :)
aj ok za 75e.... neznam jesi li ikad bio na f1, ali u madji se puno toga mijenja sa tribinama svake godine. 2007 sam bio sa GA kartama na travi , dok na tom mjestu su 2008 iznikla silver tribina.
Ja nekako gledam da mi mijesto ima neki dozivljaj, da poslikam i uzivam....
U madji je sve smesteno iza gold tribine, onaj cijeli "sajam".... svake godine je sve siromasniji i siromasniji. Nadam se da sad otkad je bernie otisao da ce biti bolje. Nekad su bili izlozeni i bolidi,. zadnje sam bio 2012 mislim... nije bilo nicega, samo shopovi od timova...jadno.
Samo uzivaj.. cekam jos ako bude sto sa zvukom motora jer ovo mi nije to.

KERS
Karting
Karting
Gold tribina (startno ciljna ravnina) je najbezveznija tribina...vrijedi samo start i cilj(podij)..ostali dio utrke poludis..uglavnom nemoj se obeshrabriti, ovaj bronze ti je bolji od golda u Mađi..jbš hlad uzim si suncobran :thumbs:

kikijv97
Baniran
Baniran
KERS je napisao/la: 09.11.2017., 09:47 Gold tribina (startno ciljna ravnina) je najbezveznija tribina...vrijedi samo start i cilj(podij)..ostali dio utrke poludis..uglavnom nemoj se obeshrabriti, ovaj bronze ti je bolji od golda u Mađi..jbš hlad uzim si suncobran :thumbs:
haha , tamo bar vidis start i podij, a na bronce prodju 72 put i to je to.... zato kazem. Vise vidis bolide u petak.

dzaHo
Karting
Karting
Navija za: Ferrari
kikijv97 je napisao/la: 09.11.2017., 10:28
KERS je napisao/la: 09.11.2017., 09:47 Gold tribina (startno ciljna ravnina) je najbezveznija tribina...vrijedi samo start i cilj(podij)..ostali dio utrke poludis..uglavnom nemoj se obeshrabriti, ovaj bronze ti je bolji od golda u Mađi..jbš hlad uzim si suncobran :thumbs:
haha , tamo bar vidis start i podij, a na bronce prodju 72 put i to je to.... zato kazem. Vise vidis bolide u petak.
Da sada ne razvlacimo diskusiju u nedogled, nije tema za toga.
Ugl. poenta je u tome da je cijena od 75€ za 3 dana, jeftina i vecini prihvatljiva za prisustvovanje na utrci Formule 1.

Nego da se mi dogovorimo, gdje idemo 2018 ? Na kakav GA, pa rostilj razbacat :)
He Who Dares, Wins !

KERS
Karting
Karting
Dapače..na jednu zelenu livade Austrije..kazem Austriju zbog ugodnije klime i bolje mogućnosti pracenja utrke (na ekranu).

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
kupljena ga vikend paul ricard karta za 129 e.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
zekohonda je napisao/la: 16.11.2017., 14:47 kupljena ga vikend paul ricard karta za 129 e.
Ja nisam prosao.
Mislim da bi se ipak mogli vidjeti tamo aBd.
Ako budem ove pameti :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
nisam ni ja.
ovo je regularna cijena.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Veci mi je problem kako otici Tamo. Volio bih pogledati sve treninge. Avio karta za mene i sina su oko 450€. Plus morao bih nociti cetiri noci.
Sa hotelom i ostalim troskovima Zacas se nabere na 1000 € :bonk:
Vidjet cemo ...
Volja i zelja uglavnom postoji :)

Jhkuiz5
Karting
Karting
Navija za: Sebastian vettel
Ima li ko kakvu preporuku za austriju ?

Jhkuiz5
Karting
Karting
Ima li ko kakvu preporuku za austriju ? Oko smjestaja , tribine i tako oko svih tekucih stvari? Poz

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
prelistaj malo ovaj topic unazad, imaš putopise pod f1 puls specijal na sajtu, službeni sajt https://www.projekt-spielberg.com/en , službeni ticket agent https://gpticketshop.com/en/f1/f1-grand ... ckets.html , najbolji sajt za f1 putovanja https://f1destinations.com/category/aus ... vel-guide/ .

Jhkuiz5
Karting
Karting
zekohonda je napisao/la: 18.11.2017., 11:46 prelistaj malo ovaj topic unazad, imaš putopise pod f1 puls specijal na sajtu, službeni sajt https://www.projekt-spielberg.com/en , službeni ticket agent https://gpticketshop.com/en/f1/f1-grand ... ckets.html , najbolji sajt za f1 putovanja https://f1destinations.com/category/aus ... vel-guide/ .
Zahvaljujem
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡