Re: VN Japana ( Suzuka Internation Racing Course ) 06.-08. listopada 2017
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Aj molim lijepo da ne zagadimo ovo odgovaranjem na ociti pokusaj trolanja.. Ima dogadjanja na stazi.. Mozemo o tome..
Fino Alla Fine
- Widowmaker
- Karting
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Mclaren
Sunce sija, ptičice pjevaju i Ferrari out. Divno jutro!

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A ti navijac McLarenaWidowmaker je napisao/la: 08.10.2017., 07:26 Sunce sija, ptičice pjevaju i Ferrari out. Divno jutro!![]()
![]()
![]()

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Zar nije Vettelu u Australiji dok je bio u RB-u. Ne znam koja sezona....?Ferrari je napisao/la: 08.10.2017., 07:22 Svjećica motora problem...
Brundle kaže da se ne sjeca kada se takav kvar zadnji puta dogodio na F1 bolidu...kaže tamo negdje 90-ih....
Inače izašo iz bolida Seb: https://twitter.com/ScuderiaFerrari/status/916896962124775424
Sisu (fin.)
- CrashOverride Verified
- Formula 1
To je bila onako usputna.. Definitivno nisam mislio da je auto zbog tog udara ovako u banani premda je slobodni pad tad i poceoVettel-Ferrari je napisao/la: 08.10.2017., 07:25Svi dijelovi pogonske jedinice su odtad kompletno promjenjeni, a tko im je kriv što nisu donijeli odmah novi motor u Maleziju, već su odugovlačili, pa su ga ubacili 2h pred kvalifikacije, kad je otkriven kvar na starom.CrashOverride je napisao/la: 08.10.2017., 07:18 Od kad ga je Kimi spicio po boku, taj Ferrari je posto kanta...
Nesreća je samo izlika, mnogo toga se moglo pametnijim odlukama od VN Singapura izbjeći. Ali kako je tako je, sezona je gotova, Seb će na kraju kako je krenulo završiti iza Bottasa u ukupnom poretku. Ostaje samo nada da se mogu konsolidirati u Ferrariju, ma da je skoro sigurno da će letiti glave do kraja sezone, Mauriziova prva...

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Laku nocPerica9 je napisao/la: 08.10.2017., 07:27 I sad da mi neki Hammerovac kaže da je osvojio titulu svojim umijećem... Hamilton nije dobio , nego je Vettel izgubio. Laka noć
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
Toga me je i strah....Vettel-Ferrari je napisao/la:. Ostaje samo nada da se mogu konsolidirati u Ferrariju, ma da je skoro sigurno da će letiti glave do kraja sezone, Mauriziova prva...CrashOverride je napisao/la: 08.10.2017., 07:18 Od kad ga je Kimi spicio po boku, taj Ferrari je posto kanta...

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Al kako zna sef naglo reagirat moglo bi i dns do kraja dana bit upraznjenih mjesta ..senna66 je napisao/la: 08.10.2017., 07:28Toga me je i strah....Vettel-Ferrari je napisao/la:. Ostaje samo nada da se mogu konsolidirati u Ferrariju, ma da je skoro sigurno da će letiti glave do kraja sezone, Mauriziova prva...CrashOverride je napisao/la: 08.10.2017., 07:18 Od kad ga je Kimi spicio po boku, taj Ferrari je posto kanta...
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Hamilton će već nešto izmisliti da izuzetak kvarova na njegovom bolidu prepiše svojim umijećimaPerica9 je napisao/la: 08.10.2017., 07:27 I sad da mi neki Hammerovac kaže da je osvojio titulu svojim umijećem... Hamilton nije dobio , nego je Vettel izgubio. Laka noć

- Widowmaker
- Karting
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Mclaren
Evo kako Honda može opet postati konkurentna. Samo trebaju nagovoriti FIA da narede ostalim da odvrnu po jednu svjećicu sa motora. 

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Urnebesan si. Evo lomim se od smijeha..Widowmaker je napisao/la:Evo kako Honda može opet postati konkurentna. Samo trebaju nagovoriti FIA da narede ostalim da odvrnu po jednu svjećicu sa motora.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
A ništa, Forza Kimi! 

Sisu (fin.)
- Zeus
- Formula 4
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Alonso
Kao da su ovo buđenje zvali onih 68% ovdje i svi ostali koji su brijali da je titula u dosegu još uvijek moguća. Meni se čini da smo požurili sa nadogradnjama, da bi stigli Mercovu snagu. Nakon Singapura, trebalo je ubaciti u 9. brzinu, all in. šteta, drugo nije preostajalo, ali "blef" nije prošao.Ali imamo odličnu platformu, idemo sad 90% rada na 2018. Trka je zanimljiva, Kimi ide dobro na softu, ali brijem da će Merc oživit na 100% kad prebace na soft.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Neozbiljan si. Ne poznajes me dovoljno da bi me mogao nazivati lazovom.
Ne znam zasto me cvakas I nazivas "nekim strucnjakom"?
Pa da ti odgovorim.
Ja nisam nikakav strucnjakom za F1.
Obicni Navijac kojemje draza F1 od mnogih drugih stvari.
Ali dragi moj Frantic-e nisi ni ti. Dzaba to internet znanje koje "nosis" SA sobom
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Troleri neka prestanu s trolanjem, ostali ne lijepite se na njihove poruke.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ajmo Kimi, skini Bottasa!