HR prijenos Formule 1
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Na arena sport programima svaki dan ide jedna utrka iz prošle sezone, u 22h. Danas je VN Španjolske.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Koliko znam - trenutni ugovor ističe na kraju 2020., a što će biti dalje... vidjet ćemo.
- pero
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Kimi The Iceman
- Kontakt:
Molim vas da li bi mi neko objasnio status ako se pretplatim preko F1.com
i njihove ponude F1tv?
Pitanje koje me muči, da li mogu svu tu njihovu ponudu gledati preko računala.... kao video streaming ili je to opcija samo za TV?
i njihove ponude F1tv?
Pitanje koje me muči, da li mogu svu tu njihovu ponudu gledati preko računala.... kao video streaming ili je to opcija samo za TV?
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Naravno da možeš preko računala.
Za gledanje preko TV-a tj. televizora moraš imati "Smart" opciju, a prilično sam uvjeren da F1 TV aplikacija ima samo na određenim operacijskim sustavima na TV-u.
F1 TV nije klasični TV kanal, već multiplatformska aplikacija.
Za gledanje preko TV-a tj. televizora moraš imati "Smart" opciju, a prilično sam uvjeren da F1 TV aplikacija ima samo na određenim operacijskim sustavima na TV-u.
F1 TV nije klasični TV kanal, već multiplatformska aplikacija.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Koja zahtjeva stalni internet pristup, po mogućnosti što brži i stabilniji.Vettel-Ferrari je napisao/la: 13.04.2020., 12:36 F1 TV nije klasični TV kanal, već multiplatformska aplikacija.
Nije zgoreg za nadodati

- pero
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Kimi The Iceman
- Kontakt:
hvala puno (150 Mb/s)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Pero, provjeri jel možeš još uvijek iskoristiti mjesec dana putem ovog linka besplatno:
https://www.surveygizmo.eu/s3/90228565/ ... _uas6CoXzk
Onda ak ti se svidi kupuj, ja normalno gledam preko laptopa i moba.
Uživaj!
EDIT: Vidim da link izgleda čudno ovak, možeš mu pristupiti i putem ovog članka na portalu:
https://f1.pulsmedia.hr/47467/f1-tv-acc ... esec-dana/
https://www.surveygizmo.eu/s3/90228565/ ... _uas6CoXzk
Onda ak ti se svidi kupuj, ja normalno gledam preko laptopa i moba.
Uživaj!
EDIT: Vidim da link izgleda čudno ovak, možeš mu pristupiti i putem ovog članka na portalu:
https://f1.pulsmedia.hr/47467/f1-tv-acc ... esec-dana/
Sisu (fin.)
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Obrati pažnju kako je Blaž reagirao kad je bila zbirka u boksu Mercedesa 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Murray Walker ima AAAAAAAAnnnnndddd AAAAAAnnnnnnddddd AAAAnnnnnddddd THAT IS.....
Naš Blaž ima OJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJ
Naš Blaž ima OJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJ
Sisu (fin.)
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Evo ja baš sad pustio.Sarma je napisao/la: 02.05.2020., 22:10 Ako nekoga zanima, kreće sad VN Brazila 2019. na ARENI SPORT 2 ...
Jučer je na Sport klubu bila Kanada 2011, oni su svašta puštali zadnjih cca mjesec dana, skoro svaki dan sam pogledao jednu utrku

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
MAXtv i Arena sport su varalice!!!!
Zašto sada ne možemo gledati prijenos F1, nego hrpu reklama!!!????

Zašto sada ne možemo gledati prijenos F1, nego hrpu reklama!!!????

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
To meni isto nije jasno. Platili su utrku , trajala ona 15 minuta ili 7 sati , prijenos im je placen.
I svaku crvenu zastavu ove sezone mi gledamo reklame i najave za utakmice umjesto da smo slikom na stazi.
I onda umjesto da ostanem na domacem kanalu , ja moram traziti strane ilegalne streamove
.
Netrebaju biti komentatori tamo , barem sliku da vidimo.
Ali kod pikazivanja reklama vjerojatno idu dodatne pare u dzep , gledatelji su manje bitni.
I svaku crvenu zastavu ove sezone mi gledamo reklame i najave za utakmice umjesto da smo slikom na stazi.
I onda umjesto da ostanem na domacem kanalu , ja moram traziti strane ilegalne streamove

Ali kod pikazivanja reklama vjerojatno idu dodatne pare u dzep , gledatelji su manje bitni.

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Jednom davno izvjesni MJ se hvalio kako je odradio prijenos od preko 4 sata VN Kanade i cijelo vrijeme zabavljao gledatelje, na to mu je izvjesni IB odgovorio da ga nitko nije gledao nakon 5 minuta crvene zastave. MJ je daleko od prijenosa, a IB ih radi još uvijek na Areni, pa sad kaj je crvena zastava gledaš reklame jer je IB uvjeren da nema smisla prikazivati sliku sa staze ili pričati nešto. Vjerojatno je IB u pravu jer ovakvih pacijenata kao mi je malo.AlkY je napisao/la: 29.11.2020., 19:09 To meni isto nije jasno. Platili su utrku , trajala ona 15 minuta ili 7 sati , prijenos im je placen.
I onda umjesto da ostanem na domacem kanalu , ja moram traziti strane ilegalne streamove.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
IB je nevjerovatno samouvjeren i misli da može raditi što hoće u vezi prijenosa i novca koji dobijaju kroz reklame na Arena TV - znači, on ima jedan manji kompleks boga, i to onog kojem nije stalo, do nas - pacijenata.wapi je napisao/la: 29.11.2020., 19:50Jednom davno izvjesni MJ se hvalio kako je odradio prijenos od preko 4 sata VN Kanade i cijelo vrijeme zabavljao gledatelje, na to mu je izvjesni IB odgovorio da ga nitko nije gledao nakon 5 minuta crvene zastave. MJ je daleko od prijenosa, a IB ih radi još uvijek na Areni, pa sad kaj je crvena zastava gledaš reklame jer je IB uvjeren da nema smisla prikazivati sliku sa staze ili pričati nešto. Vjerojatno je IB u pravu jer ovakvih pacijenata kao mi je malo.AlkY je napisao/la: 29.11.2020., 19:09 To meni isto nije jasno. Platili su utrku , trajala ona 15 minuta ili 7 sati , prijenos im je placen.
I onda umjesto da ostanem na domacem kanalu , ja moram traziti strane ilegalne streamove.
Ponaša se gore nego MJ, jer vjeruje da je dovoljno ( fizički ) udaljen od pretplatnika T-coma. IB je dugo govorio i pisao o MJ kako je MJ kukavica, koja virtualno "maltretira" i podcjenjuje navijače i njega IB-a, jer se MJ boji.... face to face.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....