Racing Bulls

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Ferrari je napisao/la: 29.08.2018., 10:21
zekohonda je napisao/la: 29.08.2018., 10:02 aha. ne mogu razumit što kaže na tr nakon što se izvrtio, ali izvrtio se on bio i na izlazu iz boksa. i nije spominjao probleme sa kočnicama u izjavi nakon kvala. niti race engineer: '' but unfortunately Brendon locked the rears into T1''.
još objašenjeje za oštećenje čekam...
To se Gasly izvrtio na izlasku u FP3?
imaš pravo. :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
borba gasly-alo iz monze, nakon koje se gasly žalio na alo-a.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la:borba gasly-alo iz monze, nakon koje se gasly žalio na alo-a.
Supacki od Alonsa...zbog Honde.
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Druga šikana je u redu po meni. Prva šikana je škura igra.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
U pravu je Gasly što se buni. Ovo u prvoj krivini je bilo potpuno izgurivanje sa staze. Pogledaj gdje je Alonsovo krilo, na samoj ivici staze. Nije ostavio ni mrvu prostora.

Zeko, negdje u ovom periodu je Gasly bio u bodovima. Ne znam jeli prešao poslije ovoga Alonsa, ili tek kad je Alonso odustao. Bio je deseti. Tada mislim još nisu bili u bodove ušli Vettel i Ricciardo. A Ricciardo se kasnije zabio u Gaslyja u prvoj krivini sa onim njegovim luđačkim pokušajem na kočenju, koje izgleda ne pali uvijek... Baš me zanima kako će mu ti pokušaji izgledati u Renaultu.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
senna66 je napisao/la: 03.09.2018., 21:22
zekohonda je napisao/la:borba gasly-alo iz monze, nakon koje se gasly žalio na alo-a.
Supacki od Alonsa...zbog Honde.
Ne razumijem?
Glupo mi da ja branim Alonsa, ali ovo je stara škola. Jedino ako sam nešto propustio ... ?

Pastor
Formula 1
Formula 1
Šta stara škola? Koji qrac to znači? Gasly je na ulasku u krivinu poravnat sa njim, čak i malo ispred. A ovaj mu nije ni cenat prostora ostavio.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Sve čisto, bravo Alonso, lijepo se branio. Malo agresivan taman dovoljno koliko treba biti. Zaista ne znam šta je Alonso ovdje krivo napravio?

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Agresivnost ti ne pali mali :gandalf:
Što bi mu ostavljao više prostora? Vidi se da je Gasly prije zavoja bio sa sva četri točka unutar staze. Alonso je prvi ušao u zavoj. Sve po propisu.

Matek14
GP3
GP3
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
Gasly je zivcenjak i to mi se en svida kod njega.. jednako kao i Max misli da je najpametniji na svijetu, a to ce se vidjet jako iduce godine kad sjedne u jaci bolid i krene u bitke s velikim igracima.. a pogotovo ce biti veselo kada dode do okrsaja izmedu Maxa i njega.. Horner ce imati vraskog posla da to sasjece odmah u korijenu i odrzi mir u kuci..
Sto se ovog dvoboja tice sve je cisto.. prva stvar Gasly dolazi s vanjske strane u oba slucaja, niti u jednom trenu nije dovoljno ispred da bi ga Alonso trebao propustat, a ostavlja mu i dovoljno prostora.. kamo je Alonso mogao u zavoju 1? Bio je ispred i drzao svoju putanju, na izlasku iz sikane se vidi i da se odmice i ostavlja mu prostor da se ovaj vrati.. druga sikana je jos cisca.. mali je htio previse a nije bio u poziciji di ima pravo na to
Fernando is faster than all of you :jupije:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Matek14 je napisao/la: 03.09.2018., 23:14 Gasly je zivcenjak i to mi se en svida kod njega.. jednako kao i Max misli da je najpametniji na svijetu, a to ce se vidjet jako iduce godine kad sjedne u jaci bolid i krene u bitke s velikim igracima.. a pogotovo ce biti veselo kada dode do okrsaja izmedu Maxa i njega.. Horner ce imati vraskog posla da to sasjece odmah u korijenu i odrzi mir u kuci..
Sto se ovog dvoboja tice sve je cisto.. prva stvar Gasly dolazi s vanjske strane u oba slucaja, niti u jednom trenu nije dovoljno ispred da bi ga Alonso trebao propustat, a ostavlja mu i dovoljno prostora.. kamo je Alonso mogao u zavoju 1? Bio je ispred i drzao svoju putanju, na izlasku iz sikane se vidi i da se odmice i ostavlja mu prostor da se ovaj vrati.. druga sikana je jos cisca.. mali je htio previse a nije bio u poziciji di ima pravo na to
U prvom zavoju nije bio ispred, a čim nisi ispred moraš ostaviti prostora. Ne vidim kako tu Alonso može bit čist? Hamilton je na isti način prošao Kimija za pobjedu, a ovaj mu je fer i korektno dao prostora. Druga šikana je skroz čista.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

I2oni
Karting
Karting
Navija za: Honda
Sarma je napisao/la:Sve čisto, bravo Alonso, lijepo se branio. Malo agresivan taman dovoljno koliko treba biti. Zaista ne znam šta je Alonso ovdje krivo napravio?
Ako sam dobro upratio gasliju je rabio podnicu.. a rikardo ga je dokrajcio malo kasnije..

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Pastor
Formula 1
Formula 1
A jbt likova. :facepalm: Ovo im čisto, od Mr. "You must always leave a space"? Ni centa prostora nije ostavio u prvoj krivini, kada je Gasly bio čak i malo ispred. Alonsovo krilo totalno na lijevom rubu staze.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Love Parade
Naštimava se sjedalo za Buemija :mrgreen: :thumbs: https://twitter.com/ToroRosso/status/1037359418940305408
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
zanimljivo. ako odvozi koji fp1, i bude dobar....neka se vrati. i odjebe toyotu.

stefan BELLOF
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
Buemi nikada nije ni trebao izletit iz formule 1. Bas kao sto ce bit steta ako Ocon izleti.
Drago mi je ako se vrati,on ima mista.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
rb-tr suradnja se opet produbljuje...
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... Gkk8i.html

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
A kaj sad. F1 kao HNL Dinamo / Lokomotiva.....

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
močvara wapi, močvara! :mrgreen:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 11.09.2018., 08:42 močvara wapi, močvara! :mrgreen:
napomena, tost ne spominje suradnju sa reb bull racingom, nego sa red bull technology... ;)
tako je bilo i kad je adrian newey dizajnirao bolide zaključno sa 2008. da bi izbjegli customer car optužbe.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡