Racing Bulls

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Sokol1Ferrari
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Sokol Ferrari
Da a reno ce samo gledati sa strane kako ovi napreduju jel?

I2oni
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Navija za: Honda
Naravno da nece gledati. Ali honda ima vise resursa I vise ulaze. Imali su los start sa mcl. Sada imaju odrijesene ruke, tr za testiranje do kraja sezone I nece sigurno vise kaskati za renaultom.
Imaju plan kojeg se drze i koji su iz rb vidjeli I sigurno nisu bez razloga nakon 12g promijenili dobavljaca.
U svakon slucaju mislim da iducu godinu mozemo ocekivati zanimljive trke :)

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ja sam sklon vjerovati da je Red Bull dobro odlučio. S Hondom će imati sigurno odnos kakvog nisu mogli imati s Renaultom, a između sebe i Toro Rossa imaju četiri bolida za testiranje do besvijesti, što dosad nije bio slučaj. Osim toga, testiraju oni cijelu ovu sezonu i stvari više nisu katastrofalne kao prošlih godina, napredak je vidljiv, a ja mislim da će biti još više izražen kroz iduće dvije godine.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Takoder sam sve vise misljenja da ce Red Bull dobro profitirati sa Hondom. Mozda ne odmah sa nekim vecim rezultatima nego do sada , ali na puno drugih stvari sigurno hoce
slikaslika slika

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Nadam se da će sutra Honda na testove donijeti novu specifikaciju motora!
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Gasly ima rafiniranu tehniku i lijep stil vožnje za svoje godine, no ono što me smeta kod njega je način na koji se odnosi prema timu i drugim vozačima preko team radija kad mu nešto ne ide uz dlaku. Mislim da bi mi bio puno simpatičniji da je manje grintav. Pogotovo s obzirom da je tek početnik, a ne neki veteran sa pedigreom.
U tom segmentu može još puno toga naučiti od mladog ali poniznog Leclerca.
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
''Rumoured Kyvat to get a seat again at Toro Rosso, Stoffel would be his team mate... ''
izvor: honda forum.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
To bi bilo odlicno za TR. Torpedo se vraca :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ako neće Alonso opet Hondu, ima ko hoće (Stoff). :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

I2oni
Karting
Karting
Ja bih harleya ostavio. Sve je bolji. Jebu ga sa taktikom.
Dobar je I ovu trku bio. Sacuvao je gasleya od saubera. Potrosio mu je ss gume :)
Frantic je napisao/la:Ako neće Alonso opet Hondu, ima ko hoće (Stoff). :mrgreen:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
odvozio je solidne kvale, ali u utrci ga ponovo nigdje nije bilo. loš race pace na oba dvije komponente.
dva puta pretjecanje ericssona je stvarno lijepo bilo za vidjeti, pogotovo jer se na starom softu borio sa novim ss.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
I2oni je napisao/la: 27.08.2018., 13:10 Ja bih harleya ostavio. Sve je bolji. Jebu ga sa taktikom.
Dobar je I ovu trku bio. Sacuvao je gasleya od saubera. Potrosio mu je ss gume :)
Frantic je napisao/la:Ako neće Alonso opet Hondu, ima ko hoće (Stoff). :mrgreen:
Nije ni Ericsson bio baš najbistriji u tim dvobojima, ide pretjecat u prvi zavoj :facepalm:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

I2oni
Karting
Karting
“I was in the DRS of Gasly at the beginning of the first stint but I couldn’t overtake him. I couldn't even get close to him with DRS, so I think that shows quite a lot that Honda has made great steps forward,” Ericsson explained.

“I still believe that Mercedes and Ferrari are the two strongest power units but then Honda is a lot stronger than they get credit for I think. That was confirmation of that when I was racing them.

“Like I said I couldn't overtake Gasly even with the DRS and Hartley could overtake us, so I think that’s a fact.”

Having made a successful pass at La Source, Ericsson admits he was taken by surprise when Hartley out-dragged him with the aid on DRS along the Kemmel Straight to reclaim the position just moments later.

“I didn’t expect him to be able to pull past with the DRS but the Honda is better than many people think I think! So they were not too bad,” he said.

“But then when I cleared him it was all about trying to catch Gasly but our pace in the second stint was very similar."

Artband
Karting
Karting
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: Button, Honda
Brendon je u pitu proveo 9,6 seknudi i imao je oštećenje krila, ali to opet ne opravdava njegove loše kvalifikacije.

Inače je timski duel u trkama 3:2 za Gaslija.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Artband je napisao/la: 29.08.2018., 01:23 Brendon je u pitu proveo 9,6 seknudi i imao je oštećenje krila, ali to opet ne opravdava njegove loše kvalifikacije.

Inače je timski duel u trkama 3:2 za Gaslija.
Loše kvale, a čovjeku se zadnje kočnice pokvarile?
Nije ni mogao sklopiti krug.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
molim vas prosvijetlite me - o kakvom vi to kvaru kočnica i oštećenju krila raspravljate? :?

Ferrari
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 29.08.2018., 09:01 molim vas prosvijetlite me - o kakvom vi to kvaru kočnica i oštećenju krila raspravljate? :?
https://youtu.be/i8ShD-6WCoA

Na 1:54
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
aha. ne mogu razumit što kaže na tr nakon što se izvrtio, ali izvrtio se on bio i na izlazu iz boksa. i nije spominjao probleme sa kočnicama u izjavi nakon kvala. niti race engineer: '' but unfortunately Brendon locked the rears into T1''.
još objašenjeje za oštećenje čekam...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 29.08.2018., 10:02 aha. ne mogu razumit što kaže na tr nakon što se izvrtio, ali izvrtio se on bio i na izlazu iz boksa. i nije spominjao probleme sa kočnicama u izjavi nakon kvala. niti race engineer: '' but unfortunately Brendon locked the rears into T1''.
još objašenjeje za oštećenje čekam...
To se Gasly izvrtio na izlasku u FP3?
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡