Paddock
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Evo još malo pojašnjenja:
Pirelli clarify new 'free choice' tyre regulations
_________
edit:
I od Somersa:
F1's 2016 tyre rules
Pirelli clarify new 'free choice' tyre regulations
_________
edit:
I od Somersa:
F1's 2016 tyre rules
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Zamislite da nam se vrati ova legenda...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5z5fXsp3G3s[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5z5fXsp3G3s[/youtube]
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Fijin sažetak sezone predstavljen jučer na dodjelama nagrada
[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/x3gzpx ... la-1_sport[/dailymotion]
[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/x3gzpx ... la-1_sport[/dailymotion]

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Pošto su legendu ekshumirali barem su nešto utvrdili.
Ali opet je za
http://www.motorsport.com/f1/news/dna-t ... gio-s-son/
Ali opet je za

http://www.motorsport.com/f1/news/dna-t ... gio-s-son/
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
večeras mi je jedan poznanik pričo kako je na ljeto pio kafu s bernijem. da se razumijemo nije lago 100 %.. brenie i tako svake godine krstari po jadranu. voli drug f1, bio je na par utrka, ali bernie diplomatski je jako malo pričo o f1, samo kako radi na tome da motori budu glasniji. više je pričo o ljepotama dubrovnika, tuđmanu, hrvatskoj i protiv eu. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
http://wtf1.co.uk/difficult-f1-quiz-2015/
Evo vam odmah nešto za utjehu ako syebete kviz kao ja...
[ link do slike ]
Evo vam odmah nešto za utjehu ako syebete kviz kao ja...

[ link do slike ]
- Frantic
- Formula 1
Nisi ti ništa syebo, no sikiriki, kviz je cirkus žešći.
Ja sam imao 4/10.
Ali ima "trik" pitanja, kao i pitanja za koja ti treba malo više da kopaš po netu na bi li našao odgovor.

Ja sam imao 4/10.

Ali ima "trik" pitanja, kao i pitanja za koja ti treba malo više da kopaš po netu na bi li našao odgovor.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
0/10 · Scored 0%
Result: Useless. razočaranje godine: zekohonda.
Result: Useless. razočaranje godine: zekohonda.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
hahaha i ja imao 3/10
I koliko je Kimi puta pio šampanjac ove godine?

I koliko je Kimi puta pio šampanjac ove godine?

- croatic f1
- F1puls suradnik
Hehe, izgleda se s pravom zove "The Really, Really Difficult 2015 F1 Quiz"
Ako se mene pita, naj-tricky pitanje je četvrto

Ako se mene pita, naj-tricky pitanje je četvrto

- Ferrari1345
- Formula 1
Jedno 90% ljudi je imalo 3/10. zbilja ne razumijem neka pitanja i neke odgovore. Pravi naziv bi trebao biti "The tricky, really tricky F1 Quiz"
4. je zbilja tricky... Pošto je množina, broj od dva podija otpada. 1 podij bi bilo logičan izbor ali zar se ono zbilja smatra pod podij? Ili je možda ipak 2?
4. je zbilja tricky... Pošto je množina, broj od dva podija otpada. 1 podij bi bilo logičan izbor ali zar se ono zbilja smatra pod podij? Ili je možda ipak 2?

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- zekohonda Verified
- Formula 1
zajebavaju se previše. nisam vidio točne odgovore i objašnjenja, je li to postoji?
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ne, Kimi je tri puta bio na postolju. U Singapuru je pio šampanjac, a u Bahreinu i Abu Dhabiju nekakvu vodicu.alonso5 je napisao/la:Ja 2/10 a Kimi je 2 puta bio na postolju ali nijednom nije pio sampanjac i tu sam pogrijesio
Bilo kako bilo, kviz niti je smiješan niti zanimljiv.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Nije, Kimi je tri put bio na postolju, ali ja sam stavio da je samo jednom pio šampanjac, kontajući da je 2x imao nesreću biti na postolju u državama gdje je zabranjen alkoholalonso5 je napisao/la:Ja 2/10 a Kimi je 2 puta bio na postolju ali nijednom nije pio sampanjac i tu sam pogrijesio

Fkt zbunjujući kvizić

EDIT: Explorer me je u međuvremenu preduhitrio sa odgovorom oko podija, ali nije ni toliko ni bitno, kviz mi se čini nemjerodavan.
- Ferrari1345
- Formula 1
Svjedno si razočarenje godine, nema ti tu objašnjenja
Tko bi ga znao, sve je tricky. Ono sa šampanjcem i Kimijem. Imao je 3 podija ako se ne varam, od čega su 2 bila u arapskim zemljama što bi značilo da to nije pravi šampanjac. Za Singapur nisam siguran. Od ostalog najveca pobjeda je iznosila u Italiji i to sa razlikom od 25sek (to bi trebalo biti sigurno točno). Isto i za Hulkenberga (valjda nijedanput nije završio na podiju?). Najviše odustajanja je bilo u USA gdje je Rossi na kraju čak završio 12 (eto još 2 pogođena rezultata)
Nakon 7 pokušaja još uvijek nemogu doc na vise od 6 pogodenih

Tko bi ga znao, sve je tricky. Ono sa šampanjcem i Kimijem. Imao je 3 podija ako se ne varam, od čega su 2 bila u arapskim zemljama što bi značilo da to nije pravi šampanjac. Za Singapur nisam siguran. Od ostalog najveca pobjeda je iznosila u Italiji i to sa razlikom od 25sek (to bi trebalo biti sigurno točno). Isto i za Hulkenberga (valjda nijedanput nije završio na podiju?). Najviše odustajanja je bilo u USA gdje je Rossi na kraju čak završio 12 (eto još 2 pogođena rezultata)
Nakon 7 pokušaja još uvijek nemogu doc na vise od 6 pogodenih

- Frantic
- Formula 1
Eh, tu je caka s Kimijem i šampanjcem, mislio sam da i u Singapuru nije bilo "alkohola" na podiju (imaju jednu od najmanjih godišnjih količina konzumacije alkohola po glavi stanovnika, pušenje je (pre)strogo ograničeno,.....)Explorer je napisao/la:Ne, Kimi je tri puta bio na postolju. U Singapuru je pio šampanjac, a u Bahreinu i Abu Dhabiju nekakvu vodicu.alonso5 je napisao/la:Ja 2/10 a Kimi je 2 puta bio na postolju ali nijednom nije pio sampanjac i tu sam pogrijesio
Bilo kako bilo, kviz niti je smiješan niti zanimljiv.
Kao i za podijum McL vozača

A koliko je Boga ti Maldonado proveo krugova ispred Romkea?

Znam da sam potrefio Maxove bodove, razliku u Monzi (oba pitanja) i Hulkove "podijume". To su 4.

Više nisam pokušavao, možda bi nagurao na jedno 7/10 nakon nekoliko pokušaja.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
http://www.formula1.com/content/fom-web ... -to-z.html
Zanimljiv pregled sezone od A do Z, ja bi posebno izdvojio G, H, J, P, Z slova kao najkomičnije i najveselije ovosezonske trenutke. Ustvari, pod G je bilo više tragikomično
Zanimljiv pregled sezone od A do Z, ja bi posebno izdvojio G, H, J, P, Z slova kao najkomičnije i najveselije ovosezonske trenutke. Ustvari, pod G je bilo više tragikomično

-
mzf1
- F1puls vozački prvak
Kad san vidija Verstappena na slici za D osta san zbunjen jer san do tad mislija da se radi o A-Z Hamiltonovih trenutaka u 2015.Vettel-Ferrari je napisao/la:http://www.formula1.com/content/fom-web ... -to-z.html