Bravo Martin, siguran na vrhu od početka do kraja Ali Acosta definitivno ukrao show, odličan
Čudan pad Vinalesa i generalno zadnjih 10sec prije pada...
Bagnaia i Marquez prosuli vrijedne bodove, rekao bih da su obojica imali masla u padu, s možda malo većom krivicom Bagnaie.
Jorge odradio utrku kao da je subota Šteta za Vinalesa, u potpunosti mu je otišao mjenjač, mogao je imati P2. Lijepo je barem da je podij naslijedio Acosta, dečko je opet pokazao da je budućnost MotoGP-a, užasno je brz, borben i ima nevjerojatnu kontrolu motora.
Što se tiče Pecco-Marc incidenta, trkaći incident, možda je Pecco mogao malo uže u zavoj, ali mislim da nije potrebna kazna.
Kada vidim kako se ktm može voziti na nož, vidim da sam bio u pravu kada sam govorio da bi Marc morao na ktm. On bi sa tim motorom bio još brži nego sa ducatijem. E kada bi se moglo upariti Acostu , Bindera i Marqueza u tvornički ktm....
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
kilkenny je napisao/la: 25.03.2024., 12:13
Moj prvi post
Tko vam je Mamlaz?
I kaj je jucer bilo Vinalesu, najprije problem na ravnici i onda sljus izvan staze...
Rekao je komentator jučer da je najvjerojatnije mjenjač otkazao na pola ravnice. Onda je Vinales stisnuo kvačilo i kotrljao se do prvog zavoja, a kad ga je otpustio motor je naglo poskočio. Šteta, bili bi lijepi bodovi
Vinales je potvrdio da se radilo o mjenjaču, kaže da je od šestog kruga imao problema s prebacivanjem u šestu brzinu i smatra da je zbog toga cijelo vrijeme gubio po dvije desetinke na pravcu.
“Well after the uphill on the finish line I tried to put sixth but it didn’t go in,” he explained when asked what happened when he slowed onto the last lap.
“So, the bike goes into neutral and I hit the limiter.
“I just put out the leg to [warn] Bastianini to understand that I had some problems [and] to go away.
“I tried to put sixth, it didn’t go in, I go back to second and when I touched the gas it went in immediately and I highsided.”
Dani je napisao/la:Kada vidim kako se ktm može voziti na nož, vidim da sam bio u pravu kada sam govorio da bi Marc morao na ktm. On bi sa tim motorom bio još brži nego sa ducatijem. E kada bi se moglo upariti Acostu , Bindera i Marqueza u tvornički ktm....
Slažem se. Đubrad iz Dorne nisu dozvolile KTM-u treći tim za ovu sezonu.
Fabio Quartararo ostat će u Yamahi još barem dvije sezone. Navodno je potpisao ugovor s godišnjom plaćom od 12 milijuna eura, što je otprilike tri puta više od njegove prošlogodišnje plaće i onog što mu je Aprilia nudila. Konteksta radi, Marc Marquez je lani zaradio oko 15 milijuna (sad s Gresinijem je upitno kolika mu je plaća, prvo je bilo priča da će voziti besplatno, tj. da će zarađivati samo od sponzora - u svakom slučaju se vjeruje da je pristao na puno manju plaću), a prvi idući su bili Pecco i Fabio s nešto manje od 5 milijuna. Aprilia sad navodno lovi Beštiju.
Da li je vrijeme da yamaha pređe na v4? Ne znam da li više ovo mučenje ima smisla. Očito Fabio nije imao izbora ili zna nešto o yamahi što mi ne znamo.
Pa i nije imao puno izbora - teško da bi došao do mjesta s najnovijim Ducatijem, KTM isto ne traži vozače, a i kao Aprilia, nije garancija uspjeha, odnosno još uvijek kaskaju za Ducatijem. Ovako je dobio brutalnu lovu za MotoGP vozača, ostao na dobro poznatom motoru i u ekipi koja je "njegova" + tek će za par dana napuniti 25 godina (malo me šokiralo kad sam vidio info, koliko dugo je u GP-u sam imao dojam da nije baš toliko mlad), što znači da za razliku od Marca ima vremena za pričekati da Yamaha potencijalno napravi nešto (sad bi im trebale pomoći i koncesije).
Acosta je lud 110%
Kako kasno lik koči, to nisu istine
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Moguće, sad se približio, jer se ova trojica ispred poklaše
Odlična trka
Mamlaz
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 14.04.2024., 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Vinales doktorski. Sad je konačno lik koji je uzeo GP sa 3 različita bajka.
Mamlaz da nije izgubio krilo sa Millerom bi se vjerovatno borio sa Mackom.
Bestia dobar, a Pecco ove sezone dokazuje da je teški prosjek od vozača.