VN Meksika 5.-7. studeni 2021.
-
Kico
- Formula 2
- S nama veÄ: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Nadam se da Äe ove godine srusit ova lazna prvenstva od Mercedesa,jer su podmazani ko naÅ”a vlada,samo cekam sta ce gospodin Sir Lord izjaviti sutra kad ga Max odere 4 desetine u uvalama,i samo da kažem ako Perez bude u utrci brz,Max mu neÄe ukrasti pobjedu
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- zjurina
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Ja se nadam da Äe mu u uvalama uvalit barem pola sekundeKico je napisao/la: 06.11.2021., 15:48 Nadam se da Äe ove godine srusit ova lazna prvenstva od Mercedesa,jer su podmazani ko naÅ”a vlada,samo cekam sta ce gospodin Sir Lord izjaviti sutra kad ga Max odere 4 desetine u uvalama,i samo da kažem ako Perez bude u utrci brz,Max mu neÄe ukrasti pobjedu

- zjurina
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Mmmmm... bilo bi lijepo...MA ! bilo bi MEGA !zelot je napisao/la: 06.11.2021., 16:18 Mani se sve cini da ce rbr do kraja sezone srusit mercedes u oba prvenstva i tako zakljucit eru dominacije mercedesa.
Al ja bi se zadovoljio i samim tim da neko. odnosno Max preuzme Titulu Hamiltonu i ugasi mu onaj hohŔtaplerski osmijeh

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Iskreno, mislim da je jako teÅ”ko da RB uzme konstruktorsko prvenstvo. Trenutna sitaucija u poretku je takva da im nije dovoljno biti na tri utrke 1. i 3. da stignu zaostatak, a teÅ”ko da Max može uzeti viÅ”e pobjeda do kraja (a toliko bi za njega bilo viÅ”e veÄ odliÄno), a Perez mi nije baÅ” puzdan da redovno razdvaja Mercedese. Tako da, mislim da je Mercedes zasad u dosta lagodnijoj prednosti u konstruktorima veÄ Max u poretku vozaÄa.zelot je napisao/la: 06.11.2021., 16:18 Mani se sve cini da ce rbr do kraja sezone srusit mercedes u oba prvenstva i tako zakljucit eru dominacije mercedesa.
-
Kico
- Formula 2
- S nama veÄ: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Jesi legenda ko Mecka tip top,sigurno sam podplatio ove sto su pisali udzbenik hrvatskog za ovu godinu,meckini navijaÄi ne smijeÅ” fulati slovo,sarkazam naravnozjurina je napisao/la: 06.11.2021., 17:29Ja se nadam da Äe mu u uvalama uvalit barem pola sekundeKico je napisao/la: 06.11.2021., 15:48 Nadam se da Äe ove godine srusit ova lazna prvenstva od Mercedesa,jer su podmazani ko naÅ”a vlada,samo cekam sta ce gospodin Sir Lord izjaviti sutra kad ga Max odere 4 desetine u uvalama,i samo da kažem ako Perez bude u utrci brz,Max mu neÄe ukrasti pobjedu![]()
![]()
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Pa da Lewis nije pokosio Maxa u Engleskoj i Bottas oba Red Bulla u MaÄarskoj, bili bi daleko ispred veÄ sad.zelot je napisao/la: 06.11.2021., 16:18 Mani se sve cini da ce rbr do kraja sezone srusit mercedes u oba prvenstva i tako zakljucit eru dominacije mercedesa.
"What a little star." May 26, 2012.
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama veÄ: 7 god 4 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Bome se Stroll razbio
- KiMujash
- Karting
- S nama veÄ: 6 god
- Navija za: Max Verstappen
Jos sa novim motorom.
Ala sporo popravljaju ovo. Daj pusti ih nek voze covjece.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ocon izbaci Alonsa, a starta sa zaÄelja.
Nije baÅ” pametno od Alpine odraÄeno hah
Leclerc dosta dobar pored Bottasa, nadam se da Äe tako ostati i u sljedeÄim rundama
Leclerc dosta dobar pored Bottasa, nadam se da Äe tako ostati i u sljedeÄim rundama

-
Alonso king
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Alonso je napravio gresku u drugom brzom krugu, a prvi jednostavno nije bio dovoljno brz. Katastrofalna subota za Alpine, ali nisu mogli ocekivati ovo 

- Frantic
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Ferrari
Vettel-Ferrari je napisao/la: 06.11.2021., 21:46 Ocon izbaci Alonsa, a starta sa zaÄelja.
Leclerc dosta dobar pored Bottasa, nadam se da Äe tako ostati i u sljedeÄim rundama![]()

Nemam se Ŕta viŔe dodati.
Level "najjaÄi"
MisliÅ”?
Vidi Yukija sa 0,2s zaostatka
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

āŗ Prikaži āSpoilerā