VN Meksika 5.-7. studeni 2021.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Nadam se da će ove godine srusit ova lazna prvenstva od Mercedesa,jer su podmazani ko naÅ”a vlada,samo cekam sta ce gospodin Sir Lord izjaviti sutra kad ga Max odere 4 desetine u uvalama,i samo da kažem ako Perez bude u utrci brz,Max mu neće ukrasti pobjedu
Engine mode 11!
Position 5!

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Mani se sve cini da ce rbr do kraja sezone srusit mercedes u oba prvenstva i tako zakljucit eru dominacije mercedesa.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Norris takes a new Power Unit. He will start from the back of the grid.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
ZaÅ”to bi netko pomislio da će Checo biti brži od Maxa? Jer smo u Meksiku? :chill:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Kico je napisao/la: 06.11.2021., 15:48 Nadam se da će ove godine srusit ova lazna prvenstva od Mercedesa,jer su podmazani ko naÅ”a vlada,samo cekam sta ce gospodin Sir Lord izjaviti sutra kad ga Max odere 4 desetine u uvalama,i samo da kažem ako Perez bude u utrci brz,Max mu neće ukrasti pobjedu
Ja se nadam da će mu u uvalama uvalit barem pola sekunde :zubo: :rofl:
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
zelot je napisao/la: 06.11.2021., 16:18 Mani se sve cini da ce rbr do kraja sezone srusit mercedes u oba prvenstva i tako zakljucit eru dominacije mercedesa.
Mmmmm... bilo bi lijepo...MA ! bilo bi MEGA !
Al ja bi se zadovoljio i samim tim da neko. odnosno Max preuzme Titulu Hamiltonu i ugasi mu onaj hohŔtaplerski osmijeh :chill:
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Bottasov krug je jučer bio na starom softu? :shock:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
zelot je napisao/la: 06.11.2021., 16:18 Mani se sve cini da ce rbr do kraja sezone srusit mercedes u oba prvenstva i tako zakljucit eru dominacije mercedesa.
Iskreno, mislim da je jako teÅ”ko da RB uzme konstruktorsko prvenstvo. Trenutna sitaucija u poretku je takva da im nije dovoljno biti na tri utrke 1. i 3. da stignu zaostatak, a teÅ”ko da Max može uzeti viÅ”e pobjeda do kraja (a toliko bi za njega bilo viÅ”e već odlično), a Perez mi nije baÅ” puzdan da redovno razdvaja Mercedese. Tako da, mislim da je Mercedes zasad u dosta lagodnijoj prednosti u konstruktorima već Max u poretku vozača.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
zjurina je napisao/la: 06.11.2021., 17:29
Kico je napisao/la: 06.11.2021., 15:48 Nadam se da će ove godine srusit ova lazna prvenstva od Mercedesa,jer su podmazani ko naÅ”a vlada,samo cekam sta ce gospodin Sir Lord izjaviti sutra kad ga Max odere 4 desetine u uvalama,i samo da kažem ako Perez bude u utrci brz,Max mu neće ukrasti pobjedu
Ja se nadam da će mu u uvalama uvalit barem pola sekunde :zubo: :rofl:
Jesi legenda ko Mecka tip top,sigurno sam podplatio ove sto su pisali udzbenik hrvatskog za ovu godinu,meckini navijači ne smijeÅ” fulati slovo,sarkazam naravno 😁😁😁😁😁 ne postoji bolji osjećaj nego citati depresiju Britanaca jer im sir Lulu nema sanse,a jedva čekam da ga Ferrarijev vozac razvali 😁😁😁 to Ce Skyevcima bit potop kao kad su im potopili Hms Hood
Engine mode 11!
Position 5!

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Pa da Lewis nije pokosio Maxa u Engleskoj i Bottas oba Red Bulla u Mađarskoj, bili bi daleko ispred već sad.
"What a little star." May 26, 2012.

SebastianFerrari
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Bome se Stroll razbio

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 6 god
Navija za: Max Verstappen
SebastianFerrari je napisao/la: 06.11.2021., 21:11 Bome se Stroll razbio
Jos sa novim motorom.

Ala sporo popravljaju ovo. Daj pusti ih nek voze covjece.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
čudna vremena pred kraj Q1.
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ocon izbaci Alonsa, a starta sa začelja.
Nije baÅ” pametno od Alpine odrađeno hah

Leclerc dosta dobar pored Bottasa, nadam se da će tako ostati i u sljedećim rundama :D

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 4 mj
Ovo kaj su u Alpine odradili je među najtraljavijim kvalifikacijama koje sam vidio u dugo vremena...

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Alonso je napravio gresku u drugom brzom krugu, a prvi jednostavno nije bio dovoljno brz. Katastrofalna subota za Alpine, ali nisu mogli ocekivati ovo :(

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Mazepinu jednu zidarsku

zelot
Formula 1
Formula 1
Ovo je puno blize nego sto sam ocekivao

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Vettel-Ferrari je napisao/la: 06.11.2021., 21:46 Ocon izbaci Alonsa, a starta sa začelja.
Nije baÅ” pametno od Alpine odrađeno hah

Leclerc dosta dobar pored Bottasa, nadam se da će tako ostati i u sljedećim rundama :D
:klanjam: :bonk:
Nemam se Ŕta viŔe dodati.
Level "najjači"
zelot je napisao/la: 06.11.2021., 21:57 Ovo je puno blize nego sto sam ocekivao slika
MisliÅ”?
Vidi Yukija sa 0,2s zaostatka
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
ā–ŗ Prikaži ā€œSpoilerā€

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Jedan od gadljivijih sky prijenosa u zadnje vrijeme
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔